Hellas Verona – Bergamo 0:2 (kon.) | Juventus – Benevento 0:1 (kon.) | Sampdoria – Turín 1:0 (kon.)
Udinese – Lazio 0:1 (kon.) | Fiorentina – AC Miláno 2:3 (kon.) | AS Rím – Neapol 0:2 (kon.)
koniec
Juventus Turín
0:1 (0:0)
Benevento Calcio
cz Nedeľa 21.03.2021, 15:00Talianska Seria A • 28. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (16:56:07)
     
    Držení míče: 68 % : 32 %.
    Střely na branku: 9:1. Střely mimo: 8:4. Rohy: 9:1. Ofsajdy: 5:3. Fauly: 12:13.
     
    Je konec! Benevento si připisuje obrovský úspěch a vítězí na půdě Juventusu 1:0. Juventus vlétl do duelu aktivněji. Už ve čtvrté minutě střílel nebezpečně Ronaldo, ale těsně minul. Další velkou šanci měl Morata, ale brankář jeho pokus vyrazil. Sudí poté po ruce stopera Beneventa odpískal penaltu, kterou po prohlídce záznamu zrušil. Po změně stran se domácí prakticky nedostávali do zakončení. Naopak dvacet minut před koncem udeřil po chybě Juventusu v rozehrávce Adolfo Gaich. Domácí se poté sice tlačili za vyrovnáním, ale náznaky v branku nepřetavili.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Žlutou kartu dostává Rodrigo Bentancur (Juventus FC).
     
    90+3
    Juventus zahrával další rohový kop. V pokutovém území teď bylo tolik osob, že zkrátka neexistoval jakýkoliv prostor pro zakončení.
     
    90+2
    Alessandro Tuia táhl akci po levé straně, jenže na polovině Juventusu se o míč nechal připravit. Benevento však nasbíralo další cenné sekundy k dobru.
     
    90+1
    Nastavují se čtyři minuty!
     
    90
    Kulusevski se opřel do odraženého míče, jenže jeho přetažený centr skončil mimo velké vápno. Juventus však zůstává na míči.
     
    89
    Chiesa spěchal za přihrávkou na pravou stranu a získal pro svůj celek alespoň rohový kop. Sám se ujal jeho rozehrávky, jenže zakončení Ronalda zablokoval obětavý obránce.
     
    88
    Bernardeschi poslal centr z levé strany do pokutového území, ale brankář Beneventa vyrazil ven z branky a schoval míč do rukavic.
     
    87
    Rozehrávky dalšího přímého kopu se chopil Cristiano Ronaldo. Portugalský střelec však podruhé v utkání trefil jen obránce ve zdi.
     
    86
    Juventus zahrával přímý kop na polovině soupeře. U přední tyče hlavičkoval Morata, jenže míč prodloužil jen do prostoru, kde neměl spoluhráče.
     
    85
    Žlutou kartu dostává Andrés Tello (Benevento Calcio).
     
    85
    Bryan Dabo potáhl míč na polovinu Juventusu, kde pro hosty nasbíral cenné sekundy k dobru. Benevento dnes podává koncentrovaný týmový výkon.
     
    84
    Střídání v týmu Benevento Calcio: ze hřiště odchází Përparim Hetemaj, přichází Bryan Dabo.
    Střídání v týmu Benevento Calcio: ze hřiště odchází Adolfo Gaich, přichází Giuseppe Di Serio.
     
    83
    Lorenzo Montipò si dal pozor na centr z levé strany hrací plochy a bez problémů stáhl míč do rukavic. Benevento s rozehrávkou rozhodně spěchat nebude.
     
    82
    Cristiano Ronaldo se v pokutovém území pokusil o efektní zakončení nůžkami, jenže kop přes hlavu se mu nepovedl a míč skončil vedle pravé tyčky.
     
    81
    Po následném rohovém kopu se k míči u zadní tyče dostal McKennie, jenže byl možností natolik překvapen, že vůbec nezakončil.
     
    80
    Do konce dnešního souboje zbývá posledních deset minut a Juventus se stále nedostává do šancí. Benevento je velmi blízko k zisku důležitých tří bodů.
     
    79
    Z velké dálky vyzkoušel své střelecké štěstí domácí stoper Leonardo Bonucci, jenže rána z dobrých pětadvaceti metrů mu vůbec nesedla a míč skončil daleko od branky.
     
    78
    Bernardeschi zbytečně dohrál souboj na levém křídle, což neuniklo zraku hlavního rozhodčího, který mu odpískal nedovolený zákrok.
     
    77
    Po další akci se do zakončení z voleje položil Federico Bernardeschi, jenže jeho dělovka levačkou nabrala opačnou rotaci a míč skončil vedle branky.
     
    76
    Matthijs de Ligt dohrál souboj na polovině Beneventa, ale podle hlavního rozhodčího se nedovoleného zákroku nedopustil.
     
    75
    Domácí zahrávali rohový kop. Centr přiletěl na přední tyč, jenže nikdo v dresu domácího Juventusu se nedostal do zakončení. Benevento pokračuje v urputné defenzivě.
     
    74
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Adrien Rabiot, přichází Weston McKennie.
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Arthur, přichází Rodrigo Bentancur.
     
    73
    Střídání v týmu Benevento Calcio: ze hřiště odchází Daam Foulon, přichází Andrés Tello.
    Střídání v týmu Benevento Calcio: ze hřiště odchází Gianluca Lapadula, přichází Gianluca Caprari.
     
    72
    Juventus se ihned vydal vpřed se snahou o bleskovou odpověď. Chiesa upadl po souboji na hranici velkého vápna, ale sudí nechává pokračovat bez povšimnutí.
    70. Adolfo GAICH - 0:1
     
    70
    Benevento právě vstřelilo branku!
    Pohroma pro domácí Juventus je na světě! Benevento se totiž dokázalo prosadit z ojedinělé šance! Domácí obránci nezvládli vhazování. K míči se na hranici velkého vápna dostal ADOLFO GAICH a střelou k tyči otevřel skóre!
     
    69
    Juventus zahrával další rohový kop, jenže ani po něm se domácí nedostali do zakončení. O míč bojoval Ronaldo, který se provinil útočným faulem.
     
    68
    Benevento zahrávalo přímý kop na polovině soupeře. Centrovaný míč přiletěl na značku pokutového kopu, kde bez problémů zasáhl Bonucci.
     
    67
    Cristiano Ronaldo si dobrým zpracováním na hranici velkého vápna připravil pozici pro zakončení pravačkou, ale skákavou střelu poslal mimo tři tyče.
     
    66
    Danilo diriguje rozehrávku Juventusu v blízkosti velkého vápna. Defenzivní val Beneventa se bez větších problémů přesouvá zleva doprava.
     
    65
    Ronaldo si příliš okatě naváděl míč na pravačku v blízkosti velkého vápna. Stoper Beneventa mu dal do cesty tělo a nepustil domácí hvězdu ke střele.
     
    64
    Další útočnou akci Juventusu zastavuje zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Své postavení si na levé straně hrací plochy nepohlídal Chiesa.
     
    63
    Ronaldo centroval z pravé strany do pokutového území, jenže jeho pobídku odhlavičkoval do bezpečí hned první obránce v bílém dresu. Benevento už brání prakticky jen ve vápně.
     
    62
    Kulusevski si pohybem řekl o přihrávku mezi obránce, jenže jeho směrem směřovala hodně pomalá pobídka, kterou obrana Beneventa zastavila.
     
    61
    Danilo se dobrým zpracováním na pravé straně zbavil obránce, jenže následným centrem trefil jen obránce v bílém dresu Beneventa.
     
    60
    Je za námi hodina hry a favorizovaný Juventus stále není schopen prolomit bezbrankový stav. Juventus se sice tlačí vpřed, ale zakončení je opravdu minimum.
     
    59
    Kulusevski dostal dobrou přihrávku do pokutového území, kde si krásně položil obránce, jenže zakončením na zadní tyč minul branku snad o pět metrů.
     
    58
    Benevento zahrávalo přímý kop na polovinu Juventusu. Vysoký centr se snesl na malé vápno, kam si pro míč bez problémů dokráčel brankář Wojciech Szczęsny.
     
    57
    Lorenzo Montipò se před napadajícím Danilem musel zapojit do rozehrávky Beneventa. Hostující brankář bez váhání zakopl míč na tribunu.
     
    56
    Matthijs de Ligt poslal prudkou přihrávku na pravou stranu, jenže akce Juventusu je znovu hodně pomalá. Defenziva Beneventa se srovnala v pevném bloku.
     
    55
    K exekuci přímého kopu se postavil právě Cristiano Ronaldo, který zvolil dělovku levačkou, ale trefil jen jednoho z fotbalistů ve zdi.
     
    54
    Cristiano Ronaldo se prokličkovat do blízkosti velkého vápna, kde jej fauloval Viola. Domácí hvězda tak pro svůj celek vybojovala přímý kop ze skvělé pozice.
     
    53
    Morata si v pokutovém území naběhl na vysoký centr z pravé strany, jenže musel zakončovat v záklonu a daroval brankáři snadný zákrok.
     
    52
    Adrien Rabiot přečetl nepřesnou kombinaci Beneventa na polovinu Juventusu a sklepl míč na Bonucciho. Domácí celek může rozjet novou akci.
     
    51
    Chiesa se na levé straně dostal do pokutového území. Levačkou chtěl odcentrovat na malé vápno, jenže míč nabral opačnou rotaci a skončil v autu.
     
    50
    Kulusevski ještě udržel míč na pravé straně hrací plochy, jenže zpětnou přihrávkou nenašel nikoho ze spoluhráčů. Juventus pokračuje v kostrbaté hře z první půle.
     
    49
    Matthijs de Ligt si dal pozor na míč z autového vhazování a ve skluzu odkopl míč do bezpečí. Juventus se však v úvodu druhé půle nedostává do blízkosti branky soupeře.
     
    48
    Wojciech Szczęsny se musel zapojit do rozehrávky Juventusu. Polský brankář nakopl míč na polovinu soupeře, jenže tam balón opět získali hráči Beneventa.
     
    47
    Juventus se už dostal na polovinu soupeře. Cristiano Ronaldo kouzlil na pravé straně, jenže si patičkou posunul míč až do zámezí. Vhazuje Benevento.
     
    46
    Benevento obstaralo výkop do druhého poločasu dnešního souboje. Ani jeden z trenérů během poločasové přestávky nesáhl ke střídání.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas končí! V úvodní pětačtyřicetiminutovce jsme se branky nedočkali. Juventus vlétl do duelu aktivněji. Už ve čtvrté minutě střílel nebezpečně Ronaldo, ale těsně minul. Další velkou šanci měl Morata, ale brankář jeho pokus vyrazil. Sudí poté po ruce stopera Beneventa odpískal penaltu, kterou po prohlídce záznamu zrušil. Do kabin se proto odchází bez branek.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+2
    Matthijs de Ligt si v závěru prvního poločasu pohlídal útok Beneventa, natlačil se před soupeře a dokázal si rychle pomoci malou domů.
     
    45+1
    Nastavují se dvě minuty!
     
    45
    Juventus v závěru první půle zahrával přímý kop. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, ale dobře postavený stoper Barba míč odhlavičkoval ven ze šestnáctky.
     
    44
    Lorenzo Montipò při zákroku vyklouzal s míčem v rukavicích mimo pokutové území! Rozhodčí mu neudělil ani žlutou kartu!
     
    43
    Arthur diriguje rozehrávku Juventusu v blízkosti pokutového území soupeře. Zadáci Beneventa stojí v pevném bloku, ale nepouštějí domácí do zakončení.
     
    42
    Matthijs de Ligt pokazil rozehrávku na polovině hřiště a pustil Benevento do protiútoku. Ve vápně se s míčem ještě otáčel Gaich, ale v kritickou chvíli promáchl.
     
    41
    Hra je přerušena! Artur Ionita zůstává po souboji na pravé straně ležet na trávníku a drží se za stehno. Uvidíme, zda bude schopen pokračovat.
     
    40
    Federico Bernardeschi táhl akci Juventusu po levé straně. Na polovině hrací plochy k němu přistoupil Luca Caldirola, který mu míč vypíchl do autu.
     
    39
    Cristiano Ronaldo sice dopravil míč do sítě, jenže v době přihrávky stál v ofsajdu a jeho zásah nemůže platit.
     
    38
    Po rohovém kopu si Juventus vypracoval další šanci! Do zakončení hlavou se dostal Bonucci, jehož ránu vyrazil brankář před sebe. Dorážející Morata pak překopl branku.
     
    37
    Tak penalta se nakonec kopat nebude! Sudí strávil u monitoru jen minimum času a shledal, že stoper trefil míč hrudí. Bude z toho roh.
     
    36
    Tak pozor! Celá akce se ještě bude zkoumat na videu!
     
    36
    Pokutový kop pro Juventus! Rozhodčí viděl hru rukou hostujícího stopera!
     
    36
    Juventus zahrával další rohový kop. Centrovaný míč tentokrát přiletěl na zadní tyč a obránce v bílém si míč málem srazil do vlastní branky.
     
    35
    Po rohovém kopu se k zakončení hlavou prodral Matthijs de Ligt, jenže hlavičkoval z velmi těžké pozice a hostující brankář Montipo jeho pokus zastavil.
    34. Moratova šance
     
    34
    Domácí zahodili další šanci! Morata se sám prodral na hranici velkého vápna, odkud střílel levačkou, ale hostující brankář jeho přízemní pokus vyrazil!
     
    33
    Benevento kombinovalo na levé straně, jenže Danilo nakopl míč jen do prostoru, kde nebyl nikdo ze spoluhráčů. Pokračuje bojovné utkání.
     
    32
    Leonardo Bonucci trefil míč tak nešikovně, že si podle všeho přivodil nějaký zásah do choulostivých míst. Stoper Juventusu to však rozchodí.
     
    31
    Kulusevski sice dostal přihrávku na pravou stranu, jenže si nepohlídal své postavení a nechal se lapit v ofsajdové pasti. Rozehrávat bude hostující brankář.
     
    30
    Domácí po půlhodině hry reklamovali ruku jednoho z obránců v pokutovém území. Rozhodčí měl situaci přímo před očima a nechal pokračovat ve hře.
     
    29
    Federico Bernardeschi dostal přihrávku na levou stranu, odkud odcentroval na přední tyč, ale obrana soupeře si dokázala poradit.
     
    28
    Také stopeři Juventusu už se usadili na polovině Beneventa, kde domácí celek hledá cestičku do pokutového území. Benevento ale brání pozorně.
     
    27
    Hra je přerušena! Na trávníku totiž zůstává ležet jeden z domácích fotbalistů, který se drží za levé koleno. Uvidíme, zda bude schopen pokračovat.
     
    26
    Wojciech Szczęsny si dal pozor na přihrávku za obranu Juventusu, vyrazil ven z branky a schoval míč do rukavic. Následným výhozen oslovil Bonucciho.
     
    25
    Rabiot poslal zajímavý centr do pokutového území, jenže Cristiano Ronaldo na míč u vzdálenější tyčky o chloupek nedosáhl. Juventus začíná utahovat šrouby.
     
    24
    Poprvé v utkání se do zakončení dostalo také Benevento. Po přímém kopu zakončoval hlavou Viola, ale jeho projektil skončil vysoko nad břevnem.
     
    23
    Cristiano Ronaldo pláchl svému strážci po pravé straně a odcentroval před branku. Do odraženého míče se položil Morata, ale trefil jen Barbu.
     
    22
    Adolfo Gaich se s míčem u nohy dostal až na hranici velkého vápna, jenže stopeři Juventusu se stáhli blízko k sobě a nenechali soupeře vypálit.
     
    21
    Lorenzo Montipò se musel zapojit do rozehrávky hostujícího celku. Jeho rozehrávka mířila na pravou stranu, ale tam míč pro Juventus získal Danilo.
     
    20
    Daam Foulon táhl akci Beneventa středem hrací plochy, jenže akce skončila nepřesnou přihrávkou na levou stranu. Vhazovat bude Juventus.
     
    19
    Benevento následně zahrávalo rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na přední tyč, kde zasáhl dobře postavený Bernardeschi. Juventus opět může vydat vpřed.
     
    18
    Bonucci chyboval při odkopu z velkého vápna a napálil svého spoluhráče. Žlutou kartu za řeči na adresu rozhodčího dostává Arthur.
     
    17
    Morata dostal přihrávku na hranici velkého vápna, jenže míč mu pod kopačkou utekl až do rukavic hostujícího brankáře.
     
    16
    Daam Foulon táhl akci Beneventa po levé straně, jenže na polovině hřiště zapomněl míč za sebou a už se pro něj nestačil vrátit před Danilem.
     
    15
    Federico Chiesa spěchal za přihrávkou na polovinu soupeře, jenže jeho centr zablokoval hned první obránce v bílém dresu. Obléhání velkého vápna pokračuje.
     
    14
    Adolfo Gaich se vydal napadat Cristiana Ronalda, jenže mu přišlápl kopačku a dopustil se nedovoleného zákroku.
     
    13
    Danilo podpořil útok Juventusu náběhem po pravé straně. Jeho centr skončil u prvního obránce v bílém. Benevento stojí v devíti lidech na hranici velkého vápna.
     
    12
    Viola skvěle napadal rozehrávku soupeře na jeho polovině. Středopolař Beneventa poté mohl postupovat vpřed, ale zapomněl míč za sebou.
     
    11
    Arthur si na polovině Beneventa výborně pokryl míč tělem a napadající soupeř jej nedovoleným zákrokem poslal k zemi. Domácí však vlétli do duelu aktivně.
     
    10
    Ronaldo se hnal za přihrávkou na polovinu soupeře, jenže byl zastaven za cenu nedovoleného zákroku. Žlutou kartu dostává Tuia.
     
    9
    Federico Bernardeschi na levé straně nastavil tělo sprintujícímu soupeři a dopustil se nedovoleného zákroku. Benevento bude zahrávat přímý kop.
     
    8
    Nicolas Viola se prosmýkl na polovinu Juventusu a domácí Kulusevski jej zatažením za dres poslal k zemi. Benevento si tak na chvíli může oddechnout.
     
    7
    Wojciech Szczęsny znovu prokázal parádní čtení hry, vystartoval ven z branky a před dobíhajícím soupeřem schoval míč do rukavic.
     
    6
    Morata si naběhl na zajímavou přihrávku do pokutového území, jenže musel zakončovat ve velmi krkolomné pozici a trefil jen prvního soupeře před sebou.
     
    5
    Benevento se teď nemůže vymanit ze sílícího tlaku domácího Juventusu. Stopeři hostujícího celku si pomohli jen odkopem do autu.
    4. Ronaldova úvodní šance
     
    4
    Domácí Juventus se mohl dostat do vedení! Cristiano Ronaldo se krásnou individuální akcí dostal do pokutového území a přízemní střelou těsně minul zadní tyč!
     
    4
    Lapadula spěchal za dlouhou přihrávkou na polovinu Juventusu. Stoper Bonucci však podcenil souboj a upadl. Celou situaci musel odkopem řešit domácí brankář.
     
    3
    Adrien Rabiot dostal přihrávku na pravou stranu hrací plochy, odkud dloubl míč na hranici velkého vápna, jenže tam neměl spoluhráče.
     
    2
    Cristiano Ronaldo se skvěle vrátil až na hranici velkého vápna, kde zastavil průnikovou přihrávku za obranu Juventusu a vydal se s míčem vpřed.
     
    1
    Domácí Juventus obstaral výkop do prvního poločasu dnešního souboje. Favorizovaný celek potřebuje nutně tři body, aby ještě udržel šanci na boj o titul.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už jsou na hřišti. Juventus bude hrát v tmavě modrém, zatímco Benevento oblékne bílou sadu.
     
    Úvodní sestavy:

    Juventus FC: Szczęsny – Danilo, Bonucci, de Ligt, Bernardeschi – Chiesa, Rabiot, Arthur, Kulusevski – Morata, Ronaldo.
    Náhradníci: Buffon, Pinsoglio – Sandro, Di Pardo, Dragusin, Frabotta, Fagioli, Chiellini, McKennie.

    Benevento Calcio: Montipò – Tuia, Caldirola, Barba – Improta, P. Hetemaj, Viola, Ionita, Foulon – Gaich, Lapadula.
    Náhradníci: Lucatelli, Manfredini – Bryan Dabo, Caprari, Di Serio, Diambo, R. Insigne, Moncini, Pastina, Tello, Sau..
     
    Vzájemný duel

    V podzimním duelu na půdě Beneventa se zrodila remíza 1:1.
     
    Juventus FC

    Domácí Juventus jde do dnešního souboje v roli obrovského favorita. Juventus zatím odehrál dvacet šest zápasů a získal v nich padesát pět bodů. S tímto ziskem mu však patří až třetí pozice italské Serie A. V případě vítězství se může posunout na druhé místo před AC Milán. Na vedoucí Inter však před dnešním souboje ztrácí už deset bodů a v boji o titul to Ronaldův celek bude mít velmi těžké. V posledním kole však zvítězil 3:1 na hřišti Cagliari.
     
    Benevento Calcio

    Hostující Benevento mělo letošní sezónu rozehranou velmi dobře, ale nakonec se ještě musí strachovat o setrvání mezi italskou smetánkou. Ve dvaceti sedmi duelech totiž Benevento získalo dvacet šest bodů a patří mu šestnáctá pozice ligové tabulky. Na záchranu má k dobru jen čtyři body. Turín má navíc solidní formu a ani Cagliari se rozhodně nevzdává. V posledním duelu doma Benevento doma prohrálo vysoko 1:4 s Fiorentinou.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání Serie A mezi Juventusem a Beneventem.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

    Tomáš Kubečka

    Góly: 70. Gaich

    Karty:   18. Arthur (JUV), 90+3. Bentancur (JUV) – 10. Tuia (BNT), 85. Tello (BNT)


    Držení míče: 68 % : 32 %.
    Střely na branku: 9:1. Střely mimo: 8:4. Rohy: 9:1. Ofsajdy: 5:3. Fauly: 12:13.
    Juventus Turín: Szczęsny – Danilo, Bonucci, de Ligt, Bernardeschi – Chiesa, Rabiot (74. McKennie), Arthur (74. Bentancur), Kulusevski – Morata, Ronaldo.
    Náhradníci: Buffon, Pinsoglio – Sandro, Di Pardo, Dragusin, Frabotta, Fagioli, Chiellini, McKennie, Bentancur.

    Benevento Calcio: Montipò – Tuia, Caldirola, Barba – Improta, P. Hetemaj (84. Bryan Dabo), Viola, Ionita, Foulon (73. Tello) – Gaich (84. Di Serio), Lapadula (73. Caprari).
    Náhradníci: Lucatelli, Manfredini – Bryan Dabo, Caprari, Di Serio, Diambo, R. Insigne, Moncini, Pastina, Tello, Sau.