Getafe – Elche 1:1 (kon.) | Valencia – Granada 2:1 (kon.) | Villarreal – Cadiz 2:1 (kon.)
Atlético Madrid – Alavés 1:0 (kon.) | Sociedad – Barcelona 1:6 (kon.)
koniec
Real Sociedad San Sebastian
1:6 (0:2)
FC Barcelona
Nedeľa 21.03.2021, 21:00 • Reale Seguros Stadium (San Sebastian) • Španielska LaLiga • 28. kolo
Predzápasové kurzy
     
    89
    Barcelona dala gól! Kombinácia ako s rozprávky, na ktorej konci bol kto iný ako LIONEL MESSI. Jeho zakončenie aj s prispením ľavej konštrukcie končí v sieti. Stav stretnutia je 1:6! Asistencia: Jordi Alba.
     
    77
    Real Sociedad San Sebastian dal gól! Carlos Fernández doručil loptu na kopačku ANDERA BARRENETXEA, ten skúsil svoje strelecké šťastie a zakončil približne z dvadsiatich metrov a strela to bola nádherná. Našla si cestu do ľavej šibenice. Stav stretnutia je 1:5! Asistencia: Carlos Fernández.
     
    71
    Barcelona dala gól! Tento presný zásah mu už nikto nezoberie. OUSMANE DEMBÈLÉ si prevzal presný pas, zbytočne nešpekuloval a vyslal na bránu prízemnú strelu, ktorá zapadla ku vzdialenejšej žrdi. Stav stretnutia je 0:5! Asistencia: Ilaix Moriba.
     
    56
    Barcelona dala gól!
    Sergio Busquets vyslal presný pas za obranu, na ktorý si nabehol LIONEL MESSI. Prenikol do šestnástky, odkiaľ prestrelil bezmocného gólmana. Stav stretnutia je 0:4! Asistencia: Sergio Busquets.
     
    53
    Barcelona dala gól!
    Jordi Alba priviezol loptu do pokutové územia, posunul ju do predbránkového priestoru, kde si zbehol SERGIÑO DEST, ktorý strelou z prvej skóroval. Stav stretnutia je 0:3! Asistencia: Jordi Alba.
     
    43
    Barcelona dala gól!
    Lionel Messi krásnou prihrávkou za obranu našiel osamoteného SERGIÑA DESTA, pred ktorým stál už len Alejandro Remiro. Toho strelou ku vzdialenejšej žrdi prestrelil a skóroval. Stav stretnutia je 0:2! Asistencia: Lionel Messi.
     
    37
    Barcelona dala gól!
    ANTOINE GRIEZMANN napálil odrazenú loptu, ktorá si k nemu našla cestu vo vnútri šestnástky a mieril presne. Stav stretnutia je 0:1!

    Róbert Gašpárek

    Góly: 77. Barrenetxea – 37. Griezmann, 43. Dest, 53. Dest, 56. Messi, 71. O. Dembèlé, 89. Messi

    Karty:   9. Zubimendi (RSC), 79. Zubeldia (RSC), 90+4. C. Fernández (RSC) – 27. S. Busquets (BAR), 88. Braithwaite (BAR)


    Držení míče: 31 % : 69 %.
    Střely na branku: 5:10. Střely mimo: 1:0. Rohy: 1:1. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 10:12.
    Real Sociedad San Sebastian: Remiro – Gorosabel (61. Barrenetxea), Zubeldia (83. Sagnan), Le Normand, Merquelanz – Guevara, Zubimendi (72. C. Fernández), Merino – Portugués (61. Januzaj), Isak (83. Bautista), Oyarzabal (C).
    Náhradníci: Marrero – Barrenetxea, C. Fernández, Illarramendi, Sagnan, Roberto López, Januzaj, Bautista.

    FC Barcelona: ter Stegen – Mingueza, F. de Jong, Lenglet – Dest (84. Trincão), S. Busquets (67. R. Araújo), Alba, Pedri (68. Moriba) – Griezmann (85. Puig) – O. Dembèlé (79. Braithwaite), Messi (C).
    Náhradníci: Neto – Braithwaite, R. Araújo, Comas Freixas, Trincão, Puig, Pjanić, Moriba, Fernandes, Firpo.

    Rozhodca: Jose Luis Munuera Montero