Brémy – Bayern 1:3 (kon.) | Mainz – Freiburg 1:0 (kon.) | Union Berlín – Kolín nad Rýnom 2:1 (kon.)
Wolfsburg – Schalke 5:0 (kon.) | Dortmund – Hertha 2:0 (kon.)
koniec
VfL Wolfsburg
5:0 (1:0)
FC Schalke 04
cz Sobota 13.03.2021, 15:30 • Volkswagen Arena, Wolfsburg • Nemecká Bundesliga • 25. kolo
Predzápasové kurzy
     
    79
    Wolfsburg právě vstřelil branku!
    Je tu pátý zásah domácího celku! Domácí rozjeli kombinaci z vlastní poloviny, načež se Roussillon fantastickým způsobem prohnal kolem protihráče, načež se mu napříč malým vápnem povedlo najít MAXIMILIANA PHILIPPA. S jeho ránou si brankář Ronnow sice dokázal poradit, jenomže míč zachytil již za brankovou čárou.
     
    64
    Wolfsburg právě vstřelil branku!
    Tady se schyluje k pořádnému debaklu! Domácí se jednoduše dostali zpět k míči, přičemž to na hranici pokutového území skvělým způsobem provedl Weghorst, který si nejprve zpracoval neposedný míč, který přihrál do tandemu na JOSIPA BREKALA. Jeho rána pravou nohou putovala mimo dosah brankáře Ronnowa.
     
    58
    Wolfsburg právě vstřelil branku!
    V krátkém časovém sledu je tu další branka Wolfsburgu! Znovu hostujíc obrana zaváhala, navíc znovu v tom měl prsty obránce Mustafi. Ten byl kousek od pokutového území obrán o míč, poté se Weghorstovi povedlo najít volného kolegu BOTE BAKUA, který pohodlně zamířil k bližší brankové konstrukci.
     
    51
    Wolfsburg právě vstřelil branku!
    Domácí celek přeci jenom dokázal skórovat podruhé! Hostující celek zaváhal u svého pokutového území, kde se Bakuovi povedlo prostrčit nahrávku mezi obranu, kam si seběhl WOUT WEGHORST. Jeho rána levou nohou putovala naprosto mimo dosah brankáře Ronnowa.
     
    31
    Wolfsburg právě vstřelil branku!
    Hrůzostrašný moment pro Schalke! Wolfsburg centroval do pokutového území, kde to ovšem nepříliš dobře udělal SHKODRAN MUSTAFI, který se hlavou pokoušel dostat míč do rukavic brankáře Ronnowa. Ten byl ovšem v pohybu ven z branky a na zpětnou nahrávku nakonec nedosáhl.

    David Suchý

    Góly: 31. Mustafi (vla.), 51. Weghorst (Baku), 58. Baku (Weghorst), 64. Brekalo (Weghorst), 79. Philipp (Roussillon)

    Karty:   55. William (SCH)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 9:5. Rohy: 3:8. Ofsajdy: 6:2. Fauly: 12:8.
    VfL Wolfsburg: Casteels – Mbabu, Pongračić, Brooks, Gerhardt – Guilavogui (C), Arnold (72. Roussillon) – Baku (72. Joao Victor), Mehmedi (72. Philipp), Brekalo (81. Ginczek) – Weghorst (84. Białek).
    Náhradníci: Pervan – Białek, Bruma, Ginczek, Siersleben, Roussillon, Philipp, Joao Victor.

    FC Schalke 04: Rönnow – Becker, Mustafi, Thiaw – William, Serdar, Kolašinac (C), Calhanoglu (72. Oczipka) – Schöpf (63. Stambouli), Harít (85. Maden) – Raman (72. Hoppe).
    Náhradníci: Langer – Bozdogan, Stambouli, Oczipka, Mercan, Mendyl, Hoppe, Maden, Aydin.