Fiorentina – Slavia 2:2 (kon.)
koniec
ACF Fiorentina
2:2 (1:1)
SK Slavia Praha
cz Štvrtok 10.12.2020, 14:00 • Stadio Artemio Franchi • Liga majstrov - ženy • 1. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec přineslo hned čtyři branky, avšak končí nerozhodným výsledkem 2:2. Slavia vstoupila do druhého poločasu aktivně, po hodině hry se totiž poprvé v tomto duelu dostala do vedení. Fiorentina se směrem dopředu celkem dost trápila, avšak závěr zápasu patřil právě italskému celku, kterému se nakonec povedlo srovnat krok. Pražský celek přesto udržel nerozhodný výsledek, který znamená lepší výchozí pozici do odvety. (15:51:33)
     
    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 7:2. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 12:24.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Žlutou kartu dostává Tereza Kožárová (SK Slavia Praha).
     
    90+2
    Fiorentina se v závěru zápasu tlačí na útočnou polovinu, což se jí ale nedaří. Sledovali jsme taktický zákrok Kožárové, který zřejmě přinese další kartu.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, stav je i nadále nerozhodný. Zcela určitě se bude ještě něco nastavovat.
     
    88
    Zbytečná nepřesnost v podání Slavie. O narážečku se pokoušela Cahynová, která ovšem odehrála míč do autu. Následovat bude další vhazování.
     
    87
    Nyní bude vhazovat také pražský celek, který se nemůže vymanit z vlastní obranné poloviny.
     
    86
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Petra Divišová, přichází Franny Černá.
     
    86
    Italský celek si nakonec vybojoval standardku z velké vzdálenosti od branky. Samotný centr nebezpečí nepřinesl, poté musela odvracet Necidová.
     
    85
    Do nepříjemného obležení se před malým momentem dostal Cahynová, která nakonec chyboval. Míč skončil v zámezí, vhazování se tak ujme Adamiová.
     
    82
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Veronika Pincová, přichází Michaela Khýrová.
     
    81
    Slavia si znovu nepohlídala pas za obranu, což mohlo být fatální. Sabatinová se tentokráte nacházela v ofsajdu, zakončení přesto letělo nad branku.
     
    80
    Najednou tu máme pořádnou zápletku. Fiorentina se totiž v posledních minutách výrazně zlepšila, italskému celku se tak celkem po zásluze povedlo srovnat.
    79. SABATINOVÁ - 2:2
     
    79
    Fiorentina právě vstřelila branku!
    Podruhé v utkání je srovnáno! Obrovský kus odvedla Bonettiová, která na pravém křídle naprosto vyškolila bránící Bartovičovou, načež nabízela míč pod sebe na DANIELU SABATINOVOU. Posledně jmenovaná hráčka mířila z jedničky nechytatelně pod břevno.
     
    79
    Slavia si vybojovala další standardní situaci, která se vůbec nepovedla. Rozehrávající Krejčiříková to neudělala nejlépe, míč totiž stočila daleko vedle.
     
    78
    Na útočnou polovinu se poté dokázala dostat Tortelliová, která si na levém křídle všimla volné spoluhráčky, jejíž centr ovšem skončil pouze u Votíkové.

    David Suchý

    Góly: 4. Quinnová, 79. Sabatinová – 39. Perssonová, 59. Divišová

    Karty:   19. Bonettiová (FIO), 25. Netová (FIO), 52. Clellandová (FIO) – 53. Cahynová (SLA), 62. Bartovičová (SLA), 71. Perssonová (SLA), 90+3. Kožárová (SLA)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 7:2. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 12:24.
    ACF Fiorentina: Öhrströmová (C)- Thogersenová, Quinnová, Tortelliová, Zanoliová (75. Vigilucciová) – Mascarellová, Breitnerová, Netová (65. Adamiová) – Bonettiová, Sabatinová, Clellandová (60. Piemonteová)
    Náhradníci: Forcinellová – Adamiová, Jensenová, Baldiová, Cordiaová, Fusiniová, Kimová, Middagová, Monnecchivoá, Piemonteová, Ripamontiová, Vigilucciová

    SK Slavia Praha: Votíková – Jarchovská, Necidová, Pincová (82. Khýrová), Bartovičová (C) – Perssonová (77. Šurnovská), Cahynová – Divišová (86. Černá), Krejčiříková, Szewieczková (46. Šlajsová) – Kožárová
    Náhradníci: Lukášová, Sladká – Černá, Huvarová, Karasová, Khýrová, Šlajsová, Šurnovská, Veselá, Žemberyová

    Rozhodca: Welchová – Masseyová, Carneyová (všichni Anglie)
    Streda 16.12.2020
    Slavia - Fiorentina 0:1

    Góly: 90+5. Sabatiniová

    Karty:   90+4. Perssonová (SLA) – 9. Breitnerová (FIO), 70. Piemonteová (FIO), 77. Tortelli (FIO)

    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 1:1. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 15:11.