UFC
Eryk Anders - Antônio Arroyo (zruš.) | José Alberto Quiñónez - Louis Smolka (zruš.)
Kay Hansenová - Cory McKennaová McKennaová (kon.) | Brendan Allen - Sean Strickland Strickland (kon.)
Ashley Yoderová - Miranda Grangerová Yoderová (kon.) | Abdul Razak Alhassan - Khaos Williams Williams (kon.)
Paul Felder - Rafael dos Anjos dos Anjos (kon.)
koniec udalosti
Abdul Razak Alhassan - Khaos Williams

Williams

cz Nedeľa 15.11.2020, 02:53 • UFC APEX • UFC
Predzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 03:10.
     
    Dobré ráno u UFC. Společně se podíváme na akci UFC Fight Night: Felder vs. dos Anjos, a to na zápas ve welterové váze mezi Abdul Razak Alhassanem a Khaosem Williamsem.
     
    V hlavním předzápase se představí Abdul Razak „Judo Thunder“ Alhassan (bilance 10-2, v UFC 4-2). Ghanský bojovník naposledy bojoval v červnu tohoto roku, kdy na body prohrál s Mounirem Lazzezem. Předtím však zaznamenal tři výhry v řadě, dvakrát nad Sabahem Homasim a také nad Niko Pricem. Všechny tyto výhry navíc urval před limitem hned v prvním kole. Uvidíme tak borce s velkou silou ve svých úderech.

    Proti němu se postaví Khaos „Khaos The Ox Fighter“ Williams (bilance 10-1, v UFC 1-0). I on je borcem, který umí zápas ukončit dříve, než dojde na verdikt rozhodčích, z deseti výher hned polovinu získal na KO/TKO, nebo submisi. Naposledy se mu postavil Alex Morono a Williams zápas získal hned po 27 vteřinách. Tohle by tedy mohla být velká palba a adept na zápas večera.
     
    Zápas v UFC APEX začne přibližně ve 3:10, to se však může samozřejmě změnit v návaznosti na předcházející zápasy. Každopádně si jej ale nenechte ujít, nastavte si budíky, ke sledování akce jste všichni zváni.
     
    Zápas se měl původně odehrát ve welterové váze, jenže na oficiálním vážení měl Abdul Razak Alhassan 172,5 libry, čímž o 1,5 libry převážil limit pro netitulový zápas ve welteru. Fight se tak nyní jako catchweight a Williams obdrží 20 % z Alhassanovy odměny.
     
    Začalo první kolo.
     
    0:10
    Williams začal dvěma calf kicky.
     
    0:30
    Tak tohle bylo opravdu bleskové! Khaos Williams trefil hned první ranou soupeřovu bradu a Alhassan šel vypnutý k zemi. Mark Smith ihned skočil mezi ně, aby zabránil dalším zbytečným úderům.
    Tvrdé Williamsovo KO
     
    Rychlý zápas. Tři calf kicky a tvrdá zadní, která Alhassana uspala. Ten byl ještě při vyhlášení v péči lékařů. Tvrdé KO překvapilo i Michaela Bispinga za komentátorským stolkem. (02:58:19)

    Aleš Pur

    Mark Smith