UFC
Eryk Anders - Antônio Arroyo (zruš.) | José Alberto Quiñónez - Louis Smolka (zruš.)
Kay Hansenová - Cory McKennaová McKennaová (kon.) | Brendan Allen - Sean Strickland Strickland (kon.)
Ashley Yoderová - Miranda Grangerová Yoderová (kon.) | Abdul Razak Alhassan - Khaos Williams Williams (kon.)
Paul Felder - Rafael dos Anjos dos Anjos (kon.)
zrušené
Eryk Anders - Antônio Arroyo

cz Nedeľa 15.11.2020, 01:10UFC
Predzápasové kurzy
     
    Eryk Anders při oficiálním vážení měl 187,5 libry, čímž o 1,5 libry převážil limit pro netitulový zápas ve střední váze. Fight tak byl přeplánován jako catchweight a Arroyo měl obdržet 20 % z Andersovy odměny. Jenže Eryk Anders následující den ze zápasu odstoupil pro potíže spojené s hubnutím. Duel je tak zrušen. (14:06:57)
     
    Zápas v UFC APEX začne přibližně ve 1:10, to se však může samozřejmě změnit v návaznosti na předcházející zápasy. Každopádně si jej ale nenechte ujít, nastavte si budíky, ke sledování akce jste všichni zváni.
     
    Uvodní duel večera obstará Eryk „Ya Boi“ Anders (bilance 13-5, v UFC 5-5). Ten má v poslední době kariéru jako na houpačce. Do roku 2018 byl stoprocentní, a první prohra přišla s Lyoto Machodou a to navíc na split decision. Poté sice zdolal Tima Williamse, jenž na to navázal hned třemi porážkami. Kariéru poté nastartoval dvěma výhrami proti Viniciusi Moreirovi a Geraldu Meerschaertovi, nicméně poslední představení v oktagonu skončilo porážkou od Krzysztofa Jotka. Má tak co napravovat...

    Protivníkem mu bude Antônio Arroyo (bilance 9-3, v UFC 0-1). Ten si svou šanci být v UFC vybojoval přes Dana White's Contender Series – Season 3, Episode 4, kde na arm-triangle choke porazil Stephena Regmana. Poté ale na pody podlehl Andre Munizovi a tak na svou první výhru nenejprestižnější organizaci stále čeká.
     
    Dobré ráno u UFC. Společně se podíváme na akci UFC Fight Night: Felder vs. dos Anjos, a to na zápas ve střední váze, ve kterém se střetnou Eryk Anders a Antônio Arroyo.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 01:10.

    Aleš Pur