UFC
Eryk Anders - Antônio Arroyo (zruš.) | José Alberto Quiñónez - Louis Smolka (zruš.)
Kay Hansenová - Cory McKennaová McKennaová (kon.) | Brendan Allen - Sean Strickland Strickland (kon.)
Ashley Yoderová - Miranda Grangerová Yoderová (kon.) | Abdul Razak Alhassan - Khaos Williams Williams (kon.)
Paul Felder - Rafael dos Anjos dos Anjos (kon.)
zrušené
José Alberto Quiñónez - Louis Smolka

cz Nedeľa 15.11.2020, 01:10UFC
Predzápasové kurzy
     
    Dnešní karta je opravdu turbulentní, během posledních hodin proběhlo několik změn. A je tu další. Louis Smolka pro problémy, spojené s děláním váhy odstoupil a zápas je tedy zrušen! (01:06:13)
     
    Zápas v UFC APEX začne přibližně ve 1:10, takže si jej nenechte ujít, nastavte si budíky, ke sledování akce jste všichni zváni.
     
    Zápas se měl původně uskutečnit v bantamové váze, jenže Louis Smolka nesplnil o tři libry váhový limit pro netitulový zápas v bantamu, takže tu máme catchweight duel a Smolka svému soupeři odevzdá 20 % ze svého výdělku.
     
    José Alberto „El Teco“ Quiñónez (bilance 8-4, v UFC 5-3) je zápasníkem, který se objevil v reality show The Ultimate Fighter: Latin America 1. Vstup do společnosti měl v roce 2014, kdy prohrál s Alejandrem Pérezem, poté ale získal hned čtyři výhry v řadě. Poté ale jeho výsledky byly jako na houpačce a posledním představením byl fight v březnu tohoto roku, kdy jde na TKO ukončil Sean O'Malley. Dnes se pokusí najet na lepší vlnu, proti se mu ale postaví jeden z veteránů společnosti.

    Louis „Da Last Samurai“ Smolka (bilance 16-7, v UFC 7-7) je ve společnosti od ledna 2014 a jeden čas předváděl opravdu povedené výkony. Jenže čtyřzápasová série porážek na přelomu let 2016 a 2017 znamenala, že UFC opustil a bojoval například v CXF, kde vybojoval pás šampiona muší váhy. I to mu pomohlo k návratu do UFC, kde ale ood té doby střídá výhry s porážkami. Naposledy prohrál na konci května tohoto roku, kdy jej na na gilotinu utáhl Casey Kenney. I on tak má dnes jediný cíl – připsat si výhru.
     
    Dobré ráno u UFC. Společně se podíváme na akci UFC Fight Night: Felder vs. dos Anjos, a to na zápas v catchweight váze ve 139 librách. Střetnou se José Alberto Quiñónez a Louis Smolka.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 01:10.

    Aleš Pur