UFC
Eryk Anders - Antônio Arroyo (zruš.) | José Alberto Quiñónez - Louis Smolka (zruš.)
Kay Hansenová - Cory McKennaová McKennaová (kon.) | Brendan Allen - Sean Strickland Strickland (kon.)
Ashley Yoderová - Miranda Grangerová Yoderová (kon.) | Abdul Razak Alhassan - Khaos Williams Williams (kon.)
Paul Felder - Rafael dos Anjos dos Anjos (kon.)
koniec udalosti
Abdul Razak Alhassan - Khaos Williams

Williams

cz Nedeľa 15.11.2020, 02:53 • UFC APEX • UFC
Predzápasové kurzy
     
    Rychlý zápas. Tři calf kicky a tvrdá zadní, která Alhassana uspala. Ten byl ještě při vyhlášení v péči lékařů. Tvrdé KO překvapilo i Michaela Bispinga za komentátorským stolkem. (02:58:19)
    Tvrdé Williamsovo KO
     
    0:30
    Tak tohle bylo opravdu bleskové! Khaos Williams trefil hned první ranou soupeřovu bradu a Alhassan šel vypnutý k zemi. Mark Smith ihned skočil mezi ně, aby zabránil dalším zbytečným úderům.
     
    0:10
    Williams začal dvěma calf kicky.
     
    Začalo první kolo.
     
    Zápas se měl původně odehrát ve welterové váze, jenže na oficiálním vážení měl Abdul Razak Alhassan 172,5 libry, čímž o 1,5 libry převážil limit pro netitulový zápas ve welteru. Fight se tak nyní jako catchweight a Williams obdrží 20 % z Alhassanovy odměny.
     
    Zápas v UFC APEX začne přibližně ve 3:10, to se však může samozřejmě změnit v návaznosti na předcházející zápasy. Každopádně si jej ale nenechte ujít, nastavte si budíky, ke sledování akce jste všichni zváni.
     
    V hlavním předzápase se představí Abdul Razak „Judo Thunder“ Alhassan (bilance 10-2, v UFC 4-2). Ghanský bojovník naposledy bojoval v červnu tohoto roku, kdy na body prohrál s Mounirem Lazzezem. Předtím však zaznamenal tři výhry v řadě, dvakrát nad Sabahem Homasim a také nad Niko Pricem. Všechny tyto výhry navíc urval před limitem hned v prvním kole. Uvidíme tak borce s velkou silou ve svých úderech.

    Proti němu se postaví Khaos „Khaos The Ox Fighter“ Williams (bilance 10-1, v UFC 1-0). I on je borcem, který umí zápas ukončit dříve, než dojde na verdikt rozhodčích, z deseti výher hned polovinu získal na KO/TKO, nebo submisi. Naposledy se mu postavil Alex Morono a Williams zápas získal hned po 27 vteřinách. Tohle by tedy mohla být velká palba a adept na zápas večera.
     
    Dobré ráno u UFC. Společně se podíváme na akci UFC Fight Night: Felder vs. dos Anjos, a to na zápas ve welterové váze mezi Abdul Razak Alhassanem a Khaosem Williamsem.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 03:10.

    Aleš Pur

    Mark Smith