Košice – Nové Zámky 4:3 (2:1 po s.n.) | Miškovec – Lipt. Mikuláš 7:2 (kon.) | Nitra – Michalovce 5:3 (kon.)
HC Slovan – B. Bystrica 7:2 (kon.)
po s.n. (2:1)
HC Košice
4:3 (1:1, 0:1, 2:1 - 0:0)
HC MIKRON Nové Zámky
Utorok 10.11.2020, 18:00 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 11. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím HC Košice.
    Autorom víťazného gólu je MARTIN POSPÍŠIL.
     
    58:58
    Košice dali gól!
    Tak napokon nie! Veľká radosť na košickej striedačke, prudký puk DAVIDA RŮŽIČKU z ľavej strany končí v sieti Jakuba Lackoviča.
     
    57:47
    HC Nové Zámky dali gól!
    Zrejme je rozhodnuté, Nové Zámky využívajú presilovku piatich proti trom. Sedláčkova bránka opustila svoje miesto, ešte predtým do nej poslal puk SAMUEL HAIN. Asistencie: Markus Västalä, Petr Obdržálek.
     
    40:46
    Košice dali gól!
    Tak o netradičné góly dnes núdza rozhodne nie je. Novozámčania si nedali pozor a pustili do samostatného úniku Pospíšila. MARTIN POSPÍŠIL si to hodil na bekhend a prekonal Lackoviča.
     
    38:30
    HC Nové Zámky dali gól!
    Nepochopiteľná chyba domácich končí novozámockým gólom. Hostia sa dostali do prečíslenia dvoch proti jednému. Všetko ešte chcel zachrániť Pavlin, v páde sa ale zrazil so Sedláčkom, a tak zakončoval PATRIK ROGOŇ do prázdnej bránky. Asistencia: Richard Ondrušek.
     
    15:42
    HC Nové Zámky dali gól!
    Máme tu ďalší gól „z ničoho“. Hostia to ale urobili dobre, do pásma prepadli v trojici, vyšachovali si košickú defenzívu a FILIP BAJTEK už zakončoval len ponad Sedláčkovu lapačku. Asistencie: Marcel Holovič, Dávid Okoličány.
     
    12:02
    Košice dali gól!
    Teraz ale hostia zaspali, výsledkom čoho bol samostatný únik PAVLA KLHŮFKA. Defenzíva sa ho ešte pokúšala zastaviť, no mám pocit, že puk šiel do siete práve po kontakte s jedným z novozámockých korčuliarov. Asistencie: Bruno Mráz, David Růžička.

    Lukáš Pancurák

    Góly a asistencie: 13. Klhůfek (Mráz, Růžička), 41. Pospíšil, 59. Růžička, rozh. náj. Pospíšil – 16. Bajtek (Holovič, Okoličány), 39. Rogoň (Ondrušek), 58. Hain (Västalä, Obdržálek)

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    0:0   Juraj Milý (KOS)
    0:0   Juraj Jurík (NZM)
    2. séria:
    1:0   Michal Chovan (KOS)
    1:0   Samuel Hain (NZM)
    3. séria:
    1:0   Martin Belluš (KOS)
    1:0   Petr Obdržálek (NZM)
    4. séria:
    2:0   Martin Pospíšil (KOS)
    2:1   Filip Bajtek (NZM)
    5. séria:
    2:1   David Růžička (KOS)
    2:1   Janne (NZM)


    HC Košice: Sedláček (Riečický) — Pavlin, Baránek, Michalčin, Růžička, Slovák (A), Deyl (A), Mudrák — Chovan (C), Pospíšil, Jenyš — Milý, Mráz, Klhůfek — Belluš, Frič, Jokeľ — Krasničan, Havrila, Džugan — Réway
    HC MIKRON Nové Zámky: Lackovič (Kiviaho) — Hain, Fereta, Ligas, Västilä, Šeliga, Drtina, Mikuš (A), Giľák — Jurík (C), Seppänen, Obdržálek — Bajtek, Holovič, Okoličány — Rogoň (A), Ondrušek, Andrisík — Barto, Embrich, Rehák

    Rozhodca: D. Konc st., Orolin — Durmis, Šoltés