Košice – Nové Zámky 4:3 (2:1 po s.n.) | Miškovec – Lipt. Mikuláš 7:2 (kon.) | Nitra – Michalovce 5:3 (kon.)
HC Slovan – B. Bystrica 7:2 (kon.)
po s.n. (2:1)
HC Košice
4:3 (1:1, 0:1, 2:1 - 0:0)
HC MIKRON Nové Zámky
Utorok 10.11.2020, 18:00 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 11. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.
     
    Tipos extraliga pokračuje ďalším kolom, do metropoly východného Slovenska pricestuje tentokrát priebežný líder bodovania, HC Mikron Nové Zámky. Hostiť ho bude domáci HC Košice.

    HC Košice neprežíva práve vydarené obdobie. Zverenci trénerského tandému Šťastný — Šimurda nebodovali v ostatných troch zápasoch v rade, čo sa odrazilo na ich celkovom tabuľkovom postavení. Oceliarom patrí priebežné ôsme miesto, na ktorom sa usadili so ziskom 7 bodov. Košice tak o bod vedú pred Trenčínom, naopak, o bod zaostávajú za Slovanom Bratislava. Ich skóre je v negatívnom pomere 19:21.

    Posledné tri zápasy Košíc:
    HC Košice — HC Slovan Bratislava 0:2
    HK Nitra — HC Košice 5:2
    HC 07 Detva — HC Košice 3:2

    HC Mikron Nové Zámky riešia úplne iné „problémy“. Z deviatich zápasov vyhrali šesť a so ziskom 18 bodov im patrí priebežná líderská pozícia. Pravdou je však aj to, že novozámockí hokejisti majú v porovnaní so svojimi súpermi z ostatných miest aj viac odohraných zápasov — tak napríklad v porovnaní s druhou Nitrou odohrali o tri stretnutia viac. Nové Zámky majú s 31 strelenými gólmi najproduktívnejší útok v lige, sami inkasovali 19 presných zásahov.

    Posledné tri zápasy Nových Zámkov:
    HC 05 Banská Bystrica — HC Mikron Nové Zámky 3:5
    HC Mikron Nové Zámky — MHK 32 Liptovský Mikuláš 6:2
    HC Mikron Nové Zámky — HC Slovan Bratislava 0:3
     
    Úvodné zostavy:

    HC Košice: Sedláček (Riečický) — Pavlin, Baránek, Michalčin, Růžička, Slovák (A), Deyl (A), Mudrák — Chovan (C), Pospíšil, Jenyš — Milý, Mráz, Klhůfek — Belluš, Frič, Jokeľ — Krasničan, Havrila, Džugan — Réway

    HC Mikron Nové Zámky: Lackovič (Kiviaho) — Hain, Fereta, Ligas, Västilä, Šeliga, Drtina, Mikuš (A), Giľák — Jurík (C), Seppänen, Obdržálek — Bajtek, Holovič, Okoličány — Rogoň (A), Ondrušek, Andrisík — Barto, Embrich, Rehák

    Rozhodca: D. Konc st., Orolin — Durmis, Šoltés.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:10
    Zápas medzi Košicami a Novými Zámkami sa práve začal. Pri puku sú domáci Oceliari, ktorí už premýšľajú. ako sa čo najrýchlejšie dostanú pred bránku stráženú Jakubom Lackovičom.
     
    00:26
    Bolo z toho rýchle nahodenie na bránku, i keď výraznejší vzruch neprinieslo. Lackovič puk v pokoji prikryl, vhadzovať sa bude po jeho pravici.
     
    01:02
    Úvod zápasu je plný nepresností. Ani jeden z celkov si nedokáže presne prihať, Nové Zámky to teraz demonštrovali zakázaným uvoľnením.
     
    01:38
    Milý si nakorčuľoval poza Lackoviča až do prredbránkového priestoru, kde si puk pýtal od spoluhráčov. Zrazená prihrávka bola včas uprataná do bezpečnej zóny.
     
    02:01
    Zakázané uvoľnenie aj od Košíc.Vhadzovať sa bude pri Sedláčkovej pravej žrdi.
     
    02:43
    Baránek vypichol puk pre Košice, oceliari tak zakombinovali v pásme. Bola z toho aj strela príklepom od modrej čiary, ale Lackovič na puk dobre videl.
     
    03:54
    Rogoň bol zohnutý, na puk teraz nevidel. Prekĺzol popri ňom až k modrej čiare, kde si ho ešte domáci celok rozhodil. Presnejšie ale nestrieľal.
     
    04:48
    Västilä si musel dať pozor na napádajúceho Jokeľa, ktorý sa hokejkou zaháňal na všetky strany. Nestačilo mu to, v útočnom pásme sa k puku nedostal.
     
    05:20
    Džugan pristúpil k súperovi a znemožnil mu puk vystreliť do stredného pásma. Ešte to domáci skúsili od modrej, ale strela bola nedôrazná a skončila len na novozámockej defenzíve.
     
    06:01
    V neprospech hostí bolo avizované postavenie mimo hry, Nové Zámky to využili na prestriedanie. V úvode zápasu sa prerušuje minimálne, tímy musia posielaľ na ľad oddýchnutých hráčov častejšie.
     
    07:07
    Drtina zatiahol puk do rohu klziska, kde sa dostal do osobného súboja. Vyhral ho, a tak môžu ísť po dlhšom čase dopredu aj Nové Zámky.
     
    07:40
    Nasleduje komerčná prestávka.
     
    07:57
    Jokeľ sa snažil dokorčuľovať košický puk nahodený zo stredného pásma, a tak radšej Lackovič neriskoval a hru prerušil. Jednoduché buly pre domácich.
     
    08:07
    Baránek sa naťahoval po puku, krížna prihrávka ho nenašla. V rohu teraz zapracoval Bajtek, vďaka ktorému sa môžu býci z Nových Zámkov oslobodiť.
     
    09:01
    Pre Košice bol z toho napokon pomerne slušný tlak, ktorý musel vyriešiť až Rogoň. Ten puk skúsene potiahol za hosťujúcu bránku, kde počkal na posily z radu spoluhráčov.
     
    10:05
    Mikuš si vypýtal puk na modrej čiare, Nové Zámky to ale skúsili cez prehustený stred pásma. Ak by strela bola letela od modrej, Sedláček mohol mať problém.
     
    11:27
    Pokračujeme v bojovnom, ale nezáživnom hokeji. Västilä neprihrával najpresnejšie, v následnom súboji navyše spadol. Puku sa tak zmocnili domáci Košičania.
     
    12:02
    Košice dali gól!
    Teraz ale hostia zaspali, výsledkom čoho bol samostatný únik PAVLA KLHŮFKA. Defenzíva sa ho ešte pokúšala zastaviť, no mám pocit, že puk šiel do siete práve po kontakte s jedným z novozámockých korčuliarov. Asistencie: Bruno Mráz, David Růžička.
     
    12:35
    Nasleduje komerčná prestávka.
     
    13:30
    Lackovič sa prizeral vysokému puku, ktorým teraz Košičania prepálili plexisklo. Västilä ho už odváža do stredného pásma, kde sa bude vhadzovať.
     
    14:37
    Rogoň puk von z pásma nedostal, Šeliga už áno. Košice na súpera síce netlačia, napriek tomu však majú Nové Zámky veľké problémy dostať sa s pukom cez deliacu červenú čiaru.
     
    14:45
    Teraz sa im to však podarilo. Na modrej bol na malý moment voľný Hain, a tak mu hostia puk hneď aj poslali. Bol z toho nízky príklep, ktorý sa odrazil od Sedláčkovho ľavého betóna.
     
    15:14
    Hra je prerušená. V Košiciach sa dnes pukmi nešetrí, na tribúny letel už druhý. Vhadzovať sa bude v strednom pásme — bližšie k Jakubovi Sedláčkovi.
     
    15:42
    HC Nové Zámky dali gól!
    Máme tu ďalší gól „z ničoho“. Hostia to ale urobili dobre, do pásma prepadli v trojici, vyšachovali si košickú defenzívu a FILIP BAJTEK už zakončoval len ponad Sedláčkovu lapačku. Asistencie: Marcel Holovič, Dávid Okoličány.
     
    16:49
    Po góle hra stratila na tempe, oba celky striedali bez prerušenia.
     
    17:12
    Sedláček však čelil ďalšej strele, tentokrát z ľavej strany. Puk ale zapadol priamo pod jeho betóny. Vhadzovať sa bude v obrannom pásme Košíc.
     
    18:16
    Slovák sa nemal kam ponáhľať, popri napádajúcom korčuliarovi hostí poslal puk pre istotu len za košickú bránku. Medzičasom začali plynúť posledné dve minúty prvej tretiny.
     
    19:01
    Záverečných 60 sekúnd. Puk vyvážal do stredného pásma Mikuš, zdá sa, že sa už nič podstatné neudeje.
     
    19:09
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Pavel Klhůfek – 2 min., hákovanie).
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Prvá tretina zápasu medzi Košicami a Novými zámkami. Po góloch Klhůfka a Bajteka platí v Steel aréne priebežný stav 1:1. Pokračovať budeme po 18-minútovej prestávke.

    Pomer striel po 1. tretine: 10:10

    Druhá tretina sa začne približne o 18:51.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:10
    Prostredné dejstvo práve začalo plynúť. Aj v tomto prípade boli v stredovom kruhu aktívnejší Košičania, ktorí už stiahli puk na svoje čepele, a tak budú chcieť pokračovať smerom dopredu. Nezabúdajme, že dohrávajú svoje oslabenie.
     
    20:41
    A pre Nové Zámky to znamenalo dobrú šancu. Od modrej vypálil Hain, jeho puk sa podarilo Sedláčkovi len vyraziť. K dorážke z uhla sa následne dostal Seppänen, ale už to nebolo také vážne.
     
    21:10
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Žiga Pavlin – 2 min., podrazenie).
     
    21:52
    Veľmi nepresný pokus Bajteka, ktorý to skúšal z prvej príklepom. Puk sa od mantinelu odrazil ku Košičanom, ktorí ho poslali na opačný koniec klziska.
     
    22:37
    A opäť sa hrá pred Lackovičom. Novozámčanom nevychádza táto presilovka vôbec podľa predstáv.
     
    23:10
    Pavlin sa zapojil do diania na ľade, nevyužitá ostáva aj druhá presilová hra hostí. Oba celky budú chcieť striedať počas hry.
     
    24:35
    Michalčin zastavil novozámockú akciu, dopredu tak mohli ísť Košice. Mám pocit, že to bol Slovák, kto teraz príklepom poriadne vyprášil Lackovičove betóny.
     
    25:35
    Strieľal aj Seppänen, i keď v tomto prípade to nebolo až také nebezpečné. Na zakončenie z uhla si dal Sedláček pozor, hru dokázal prerušiť.
     
    26:04
    Trestuhodne veľa priestoru teraz dostal Embrich. Najskôr na neho Košice nechali prepadnúť jednoduchú prihrávku, následne sa štvrtý center hostí obtočil okolo Sedláčka a zakončil. Bolo to po ľade, a tak jeho pokus košický gólman zneškodnil.
     
    26:59
    Vylúčenie v tíme HC Košice (David Růžička – 2 min., sekanie).
     
    27:59
    Hostia sa po minúte nevydarenej presilovky mohli dostať aspoň do pásma, ale Rogoň bol na modrej čiare nedôrazný. Košice držia puk ďaleko od Sedláčka.
     
    28:42
    Zmenilo sa to až v tejto chvíli. Na puk si po strele od modrej robili zálusk Hain i Jurík, vo svojej moci ho ale mal Sedláček. Vhadzovať sa bude v pásme domáceho celku.
     
    29:00
    Oba tímy už hrajú v plnom počte.
     
    29:14
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Patrik Rogoň – 2 min., podrazenie).
     
    29:43
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Christián Michalčin – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    30:24
    Baránek prihrával k mantinelu, čím chcel vysunúť svojho spoluhráča. Ten ale jeho zámer nepochopil. Obávam sa, že sa vraciame k hokeju z absolútneho úvodu zápasu, keď tímy nevedeli ani zakombinovať.
     
    31:20
    Rogoň je na ľade, začína sa krátka presilová hra pre Nové Zámky.
     
    31:52
    Na ľade je už ale aj Michalčin. Ten sa chcel okamžite zapojiť do útočnej akcie domácich, ale puk na neho v rozhodujúcej chvíli neprepadol.
     
    32:01
    Nasleduje komerčná prestávka.
     
    32:53
    Na modrej čiare zachytil puk Pavlin, ktorý ho ešte poslal za Lackovičovu bránku. V tomto priestore však boli býci v prevahe, s pukom si tak dokázali poradiť.
     
    32:57
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (2 min. – príliš veľa hráčov na ľade).
     
    33:37
    Košičania sa usadili v pásme, priestor sa teraz otvoril pre Chovana. Ten to skúsil bombou od modrej, Lackovič jeho ranu vyrezil do rohu.
     
    34:10
    Teraz už musel Lackovič hru prerušiť. Dobrý tlak Oceliarov, v gól ho ale zatiaľ nepretavili.
     
    34:40
    Hosťom sa podarilo oslobodiť, puk pretína všetky čiary a smeruje za bránku Jakuba Sedláčka. Tam si poň korčuľuje obranca Růžička.
     
    35:10
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Markus Västilä – 2 min., podrazenie).
     
    35:39
    Tak snáď ani samotný Chovan teraz nerozumie, čo to urobil. Počas presilovky to poslal v obrannom pásme priamo na čepeľ súpera, našťastie pre Košice sa hralo len v rohu klziska.
     
    36:42
    Pekná postupná akcia. Růžička našiel Klhůfka, ten zasa priťukol Jenyšovi. To ale bolo zo strany domácich všetko, k strele sa už Košice nedostali.
     
    36:53
    Vylúčenie v tíme HC Košice (David Růžička – 2 min., podrazenie).
     
    37:33
    Obdržálek sa nechal jednoducho odtlačiť k mantinelu, odkiaľ strieľať nemohol. Ešte to však poslal šikovne na spoluhráčov, a tak musel zakončenie od modrej riešiť Sedláček.
     
    37:58
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Filip Bajtek – 2 min., nebezpečná výstroj).
     
    38:30
    HC Nové Zámky dali gól!
    Nepochopiteľná chyba domácich končí novozámockým gólom. Hostia sa dostali do prečíslenia dvoch proti jednému. Všetko ešte chcel zachrániť Pavlin, v páde sa ale zrazil so Sedláčkom, a tak zakončoval PATRIK ROGOŇ do prázdnej bránky. Asistencia: Richard Ondrušek.
     
    39:15
    Prebieha posledná minúta druhej tretiny.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Hlavný arbiter zapískal a ukončil tak prostrednú časť riadnej hracej doby. Strelecky sa v nej presadil Rogoň. Po 40 minútach hry tak platí stav 1:2.

    Pomer striel po 2. tretine: 25:22

    Tretia tretina sa začne približne o 19:45.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:15
    Záverečná pasáž zápasu medzi Košicami a Novými Zámkami je pred nami. Uvidíme, čo zaujímavé prinesie nasledujúcich dvadsať minút.
     
    40:31
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Marek Baránek – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    40:46
    Košice dali gól!
    Tak o netradičné góly dnes núdza rozhodne nie je. Novozámčania si nedali pozor a pustili do samostatného úniku Pospíšila. MARTIN POSPÍŠIL si to hodil na bekhend a prekonal Lackoviča.
     
    41:48
    Košičania sa následne počas pokračujúcej početnej nevýhody dobre bránia, puk poslali viackrát za bránku stráženú Jakubom Lackovičom.
     
    42:20
    A aj teraz sa tam hrá. Drtina sa to síce pokúsil rozhýbať, ale po pravej strane založil len nepresvedčivú útočnú akciu, po ktorej sa nestrieľalo.
     
    43:01
    Oba tímy už hrajú v plnom počte. Po Feretovej aktivite sa bude vhadzovať v strednom pásme, do hry teraz príde nový puk.
     
    43:21
    Košice na súpera v úvode záverečnej časti poriadne pritlačili, Nové Zámky majú čo robiť, aby sa ubránili. Embrich skončil v bránke hostí a spolu s Lackovičom ju odtlačil až k mantinelu.
     
    44:28
    Snaha Juríka rozhýbať si súpera na obrannej modrej čiare skončila neúspechom. Nové Zámky museli puk do pásma nahodiť, pri Sedláčkovi ho však dokorčuľovali Košice.
     
    45:03
    Hain vyhodil na zakázané uvoľnenie, vhadzovať sa bude po pravici Jakuba Lackoviča.
     
    46:24
    Västilä zachytil nahodenie súpera, s pukom chcel následne pokračovať smerom dopredu. Nemal ale dostatok priestoru, napokon musel prihrať. Ani Novým Zámkom táto kombinácia nevyšla podľa predstáv.
     
    46:59
    Veľká šanca Košíc! Strelu spoza kruhu ešte pred Lackovičom tečoval Milý, alebo skôr Pospíšil. Puk preskackal popri bránkovisku k zadnému mantinelu.
     
    47:37
    Nasleduje komerčná prestávka.
     
    48:06
    Nové Zámky toho v ostatných minútach veľa nepredviedli, čo tuší aj Seppänen. Ten sa teraz snažil hru zrýchliť po pravej strane, okamžite ho však Košičania zdvojili.
     
    49:43
    Až teraz dostanú hostia priestor na založenie útočnej akcie. Košice sa prezentovali zakázaným uvoľnením, nasleduje vhadzovanie pri pravici Sedláčka.
     
    50:26
    Mikuš nepôsobil pri rozohrávke práve najistejším dojmom, napriek tomu poslal puk priamo na čepeľ spoluhráča. Ďalej to však nefungovalo, novozámockí hokejisti ostali visieť v strednom pásme.
     
    51:23
    Havrila pribrzdil a puk si pokryl telom. Po krátkom súboji sa k nemu napokon dostal Drtina. Ani jeden z tímov nedokončil svoju útočnú akciu.
     
    52:36
    Opäť hráme dlhší čas bez prerušenia, čo celky využívajú na prestriedanie. Hra na malý moment zamrzla za bránkou Jakuba Sedláčka.
     
    53:00
    Po prihrávke rukou nasleduje komerčná prestávka.
     
    53:37
    Po vynútenej pauze sa oba celky zamerali na pozorné bránenie, Mikuš tak s pukom pred Sedláčka preniknúť nedokázal. Minúty ubúdajú pomerne rýchlo, stav je stále vyrovnaný.
     
    54:16
    Jokeľ mal už toho dosť a ťažkým krokom odkorčuľoval na hráčsku lavicu. Medzitým hosťom nevyšla prieniková prihrávka po pravej strane klziska.
     
    55:35
    Holovičovi sa podarilo obohrať Růžičku, ale pre Nové Zámky to veľa neriešilo. Hostia boli stiahnutí hlboko vo svojej defenzíve a smerom dopredu pokračovať nemohli.
     
    55:55
    Hainov pokus o individuálny prienik — neúspešný. Hostia puk dostali k mantinelu, kde si vybojovali výhodu presilovej hry.
     
    55:55
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Oliver Jokeľ – 2 min., sekanie).
     
    56:22
    Hra bola vykázaná do stredného pásma, čo vyhovovalo Košiciam. Tie napokon Feretu s pukom vytlačili až pred Lackoviča.
     
    56:56
    Nové Zámky už roztáčajú presilovkový kolotoč.
     
    57:03
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Tomáš Slovák – 2 min., zdržiavanie hry).
     
    57:16
    Nové Zámky majú ideálnu príležitosť rozhodnúť tento zápas. Bekhend Juríka ale nebol nebezpečný, Sedláček si s ním bez problémov poradil.
     
    57:47
    HC Nové Zámky dali gól!
    Zrejme je rozhodnuté, Nové Zámky využívajú presilovku piatich proti trom. Sedláčkova bránka opustila svoje miesto, ešte predtým do nej poslal puk SAMUEL HAIN. Asistencie: Markus Västalä, Petr Obdržálek.
     
    58:58
    Košice dali gól!
    Tak napokon nie! Veľká radosť na košickej striedačke, prudký puk DAVIDA RŮŽIČKU z ľavej strany končí v sieti Jakuba Lackoviča.
     
    59:10
    Prebieha posledná minúta riadnej hracej doby.
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    Po krátkej prestávke bude nasledovať päťminútové predĺženie.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    60:14
    Ja len pripomeniem, že predĺženie sa odohrá v atraktívnom formáte troch proti trom. Uvidíme, ktorému z tímov bude viac priestoru na ľade vyhovovať vo väčšej miere.
     
    60:58
    Úvod je obojstranne opatrný. Bajtek zblokoval košickú prihrávku k mantinelu, na úvodné zakončenie si budeme musieť počkať.
     
    61:33
    A neprišlo ani v tejto chvíli. Košičania si pýtali trestné strieľanie, ale rozhodcovská štvorica v tom mala jasno — buly po ľavici Lackoviča.
     
    62:01
    Obdržálek na pravej strane zrýchlil, s pukom sa dostal pred Sedláčka, ale pekný individuálny prienik zakončil len nedôraznou strelou do betónov.
     
    62:42
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Markus Västilä – 2 min., hákovanie).
     
    62:42
    Oddychový čas domácich.
     
    63:47
    Andrisík schytal bombu od modrej do nôh. S problémami odchádza z ľadovej plochy, puk však vytesnil do stredného pásma.
     
    63:59
    Klhůfek s Mrázom to zahrali exhibične. Obaja však boli v príliš veľkom uhle na to, aby puk dokázali poslať do siete.
     
    64:43
    Rana Chovana od modrej. Sily na ľade sa už vyrovnali.
     
    65:00
    Predĺženie sa skončilo.
     
    Tak ani 65 minút nerozhodlo. Po čiastočnej úprave ľadovej plochy určia víťaza stretnutia samostatné nájazdy.
     
    Samostatné nájazdy začínajú.
     
    1. séria
    0:0
    Milý si puk premiešal, ale Lackoviča neprestrelil.
     
    1. séria
    0:0
    Jurík volil prízemnú strelu, Sedláček zakročil betónom.
     
    2. séria
    1:0
    Chovan šiel do blafáku a poslal Košice do vedenia.
     
    2. séria
    1:0
    Veľký oblúk Haina, pomedzi betóny to Sedláčkovi neposlal.
     
    3. séria
    1:0
    Bekhendový blafák Belluša, Lackovič mu puk vypichol.
     
    3. séria
    1:0
    Obdržálek netrafil bránku. Košice sú na koni.
     
    4. séria
    2:0
    Pospíšil si vychutnal Lackoviča a puk zasunul do jeho siete.
     
    4. séria
    2:1
    Presadil sa aj Bajtek, je znížené.
     
    5. séria
    2:1
    Růžičkova tvrdá strela končí v Lackovičovej lapačke.
     
    5. séria
    2:1
    Janne Seppänen nepremieňa, vyhrávajú Košice.
     
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím HC Košice.
    Autorom víťazného gólu je MARTIN POSPÍŠIL.
     
    Koniec zápasu.
     
    Stretnutie medzi HC Košice a HC Mikron Nové Zámky je definitívne na konci. Spokojnejší môžu byť domáci, ktorí si po výsledku 4:3 po samostatných nájazdoch do tabuľky odnášajú dva body.

    Pomer striel v dnešnom zápase: 42:29

    Odo mňa je to už pre túto chvíľu všetko. Ďakujem za pozornosť a prajem vám ešte pekný zvyšok večera. (20:48:35)

    Lukáš Pancurák

    Góly a asistencie: 13. Klhůfek (Mráz, Růžička), 41. Pospíšil, 59. Růžička, rozh. náj. Pospíšil – 16. Bajtek (Holovič, Okoličány), 39. Rogoň (Ondrušek), 58. Hain (Västalä, Obdržálek)

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    0:0   Juraj Milý (KOS)
    0:0   Juraj Jurík (NZM)
    2. séria:
    1:0   Michal Chovan (KOS)
    1:0   Samuel Hain (NZM)
    3. séria:
    1:0   Martin Belluš (KOS)
    1:0   Petr Obdržálek (NZM)
    4. séria:
    2:0   Martin Pospíšil (KOS)
    2:1   Filip Bajtek (NZM)
    5. séria:
    2:1   David Růžička (KOS)
    2:1   Janne (NZM)


    HC Košice: Sedláček (Riečický) — Pavlin, Baránek, Michalčin, Růžička, Slovák (A), Deyl (A), Mudrák — Chovan (C), Pospíšil, Jenyš — Milý, Mráz, Klhůfek — Belluš, Frič, Jokeľ — Krasničan, Havrila, Džugan — Réway
    HC MIKRON Nové Zámky: Lackovič (Kiviaho) — Hain, Fereta, Ligas, Västilä, Šeliga, Drtina, Mikuš (A), Giľák — Jurík (C), Seppänen, Obdržálek — Bajtek, Holovič, Okoličány — Rogoň (A), Ondrušek, Andrisík — Barto, Embrich, Rehák

    Rozhodca: D. Konc st., Orolin — Durmis, Šoltés