Čeljabinsk – Metallurg Magnitogorsk 2:1 (po pr.) | Jaroslavľ – Barys 7:2 (kon.) | Nižnekamsk – Red Star Kunlun 6:3 (kon.)
Novgorod – Kazaň 2:6 (kon.) | CSKA Moskva – S.Moskva 3:4 (po pr.) | Helsinki – Petrohrad 1:4 (kon.)
Omsk – Soči 3:2 (kon.) | Viťaz – D. Moskva 1:2 (kon.)
koniec
Lokomotiv Jaroslavľ
7:2 (3:1, 3:0, 1:1)
Barys Nur-Sultan
cz Utorok 10.11.2020, 17:00 • Arena 2000, Jaroslavl • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Lokomotivu, který svého soupeře dokázal porazit poměrem 7:2. I poslední perioda nám přinesla celkem ofenzivní podívanou, jenž přinesla další dva přesné zásahy. O ten první se postarala Jaroslavl, která dokonce odskočila na rozdíl šesti branek. Barysu se ovšem povedlo odpovědět svojí druhou dnešní trefou, která logicky na body stačit nemohla. Lokomotiv tak potvrdil roli favorita zápasu a po zásluze bere všechny body. (19:31:26)
     
    Statistiky utkání:

    Střely na branku – 34:25
    Zblokované střely – 16:13.
    Vyloučení – 2:6.
    Využití přesilovek 1/6 – 0/2.
     
    Konec zápasu.
     
    59:12
    Již nám běží poslední minuta tohoto bohatého zápasu, který nám zatím nadělil devět branek. Jaroslavl se ho ve svém pásmu snaží dohrát bez větších problémů.
     
    58:44
    Nur-Sultan se ještě v závěru západu dokázal nastěhovat do pásma soupeře, kde se snaží přidat další kontaktní branku. Pasquale je však stále bez práce.
     
    58:00
    Do konce třetí třetiny zbývají dvě minuty.
     
    57:55
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Phil Varone – 2 min., podrážení).
     
    57:20
    Na opačné straně jsme sledovali postavení mimo hru, do kterého se dostal domácí Korškov. Hra je tedy znovu přerušena, což je tradiční obrázek dnešního duelu.
     
    56:14
    Do útočného manévru se zapojil také domácí zadák Marčenko, který spíše jen nahazoval na druhou stranu. Tam zasahoval Dietz, který nerozehrál zrovna přesně.
     
    55:48
    Navíc na řadu přichází vůbec poslední komerční přestávka tohoto zápasu. Po ní se bude vhazovat před hostujícím brankářem Ortiem, který nemá moc práce.
     
    55:16
    U pravého kruhu se jako první k volnému puku dostal Alexejev, který se pokoušel vypálit z otočky. Ortio s tímto úmyslem počítal a kotouč vyrazil k mantinelu.
     
    54:23
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Magnus Pääjärvi – 2 min., bitka).
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Jesse Blacker – 2 min., bitka).
     
    54:23
    V pěstním souboji se do sebe pustil Pääjärvi s Blackerem. Nakonec měl lehce navrch hostující hráč, který soupeře poslal na zem.
     
    54:17
    Za brankou soupeře nyní operoval Varone, který si troufl na zadovku, prostřednictvím které se pokoušel oslovit Frattina. Nahrávku ovšem zachytil protihráč.
     
    53:36
    Dnešní utkání nám nabídlo už devět přesných zásahů, což je skutečně hodně. Nyní to manévrem před branku zkoušel Kudrjavcev, který ovšem nedokázal uspět.
    52:26 Dillon HEATHERINGTON - 7:2
     
    52:26
    Barys právě vstřelil branku!
    Hosté se přeci jenom dočkali svého druhého zásahu! Domácí nyní chybovali kousek od své branky, přičemž se do zakončení dostal Musorov. S jeho pokusem si brankář Pasquale sice dokázal poradit, jenomže jako první se k volnému kotouči dostal DILLON HEATHERINGTON, který ho dokázal zasunout do prázdné branky soupeře.
    Asistence: Maxim Musorov.
     
    52:20
    Do rychlého protiútoku se na opačné straně pouštěl hostující Lilja, který se ovšem u mantinelu nedostal přes protihráče. Navíc se jednalo o čistý souboj o touš.

    David Suchý

    Góly a asistencie: 1. Ohtamaa, 5. J. Averin (Alexejev), 18. A. Petersson, 32. A. Petersson (A. Marčenko, Alexejev), 33. Alexejev (J. Averin, Kudrjavcev), 34. Korškov (Ohtamaa), 45. Tkačov (Rafikov) – 15. Svedberg (Varone, Frattin), 53. Heatherington (Musorov)


    Lokomotiv Jaroslavľ: Pasquale (Konovalov) – Ohtamaa, M. Osipov, A. Marčenko, Rafikov, Čerepanov, Barancev, Malyšev – Korškov, Tkačov (C), A. Petersson – Pääjärvi, Lander (A), Kraskovskij – Alexejev, Kudrjavcev, J. Averin (A) – Berjozkin, Kovalenko, Kajumov – Ivanov.
    Barys Nur-Sultan: H. Karlsson (34. Ortio) – Dietz (C), Heatherington, Svedberg, Blacker, Makljukov, Šalapov, Gajtamirov – Videll (A), Frattin, Varone – Šestakov, Lilja, Valk – Ševčenko, Sagadejev, R. Starčenko (A) – Asetov, Musorov, Gurkov – Petuchov.

    Rozhodca: Ansons, Ovčinnikov – Bersenjov, Ivanov

    Diváci: 1590