Čeljabinsk – Metallurg Magnitogorsk 2:1 (po pr.) | Jaroslavľ – Barys 7:2 (kon.) | Nižnekamsk – Red Star Kunlun 6:3 (kon.)
Novgorod – Kazaň 2:6 (kon.) | CSKA Moskva – S.Moskva 3:4 (po pr.) | Helsinki – Petrohrad 1:4 (kon.)
Omsk – Soči 3:2 (kon.) | Viťaz – D. Moskva 1:2 (kon.)
koniec
Lokomotiv Jaroslavľ
7:2 (3:1, 3:0, 1:1)
Barys Nur-Sultan
cz Utorok 10.11.2020, 17:00 • Arena 2000, Jaroslavl • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    52:26 Dillon HEATHERINGTON - 7:2
     
    52:26
    Barys právě vstřelil branku!
    Hosté se přeci jenom dočkali svého druhého zásahu! Domácí nyní chybovali kousek od své branky, přičemž se do zakončení dostal Musorov. S jeho pokusem si brankář Pasquale sice dokázal poradit, jenomže jako první se k volnému kotouči dostal DILLON HEATHERINGTON, který ho dokázal zasunout do prázdné branky soupeře.
    Asistence: Maxim Musorov.
    44:53 Vladimir A. Tkačjov - 7:1
     
    44:53
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Domácí celek se nakonec raduje ze sedmého zásahu! Tentokráte se vhazovalo před brankářem Ortiem, kde jsme sledovali prudký střelecký pokus z hole Rafikova. Puk se nakonec od zadního hrazení odrazil před branku, kde se VLADIMIR TKAČJOV trefil velice přesně. Hostující obrana byla nyní hodně nepozorná.
    Asistence: Rušan Rafikov.
    33:49 Jegor KORŠKOV - 6:1
     
    33:49
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Tady se schyluje k pořádnému debaklu, třetí branka v krátkém časovém sledu pro domácí! Tentokráte to zcela sám na sebe vzal JEGOR KORŠKOV, který se neohroženě dostal do útočného pásma, kde zakončoval přes obránce. Karlsson si znovu vybral slabší moment a střelu zápěstím pustil za svá záda. Na střídačce se připravuje Ortio, který nahradí právě Karlssona!
    Asistence: Atte Ohtamaa.
    32:43 Denis ALEXEJEV - 5:1
     
    32:43
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Další útočná akce ovšem končí pátým přesným zásahem Lokomotivu! Hostující celek totiž střídal v nesprávný moment, což přineslo přečíslení dva na jednoho pro soupeře. Velice dobře to navíc vyřešil Averin, který zvolil nahrávku na vedle stojícího DENISE ALEXEJEVA, jenž bez problémů překonal přesouvajícího se Karlssona.
    Asistence: Jegor Averin, Pavel Kudrjavcev.
    31:14 André PETERSSON - 4:1
     
    31:14
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Tak přeci jenom domácí celek využívá přesilovou hru 5 na 3! Po delší kombinaci se u pravého kruhu dostal k zakončení zápěstím ANDRÉ PETERSSON, který velice přesně mířil k pravé tyči. Karlsson zřejmě vůbec nic neviděl, před ním totiž stál jeden z protihráčů, který na poslední chvíli uskočil od střely.
    Asistence: Alexej Marčenko, Denis Alexejev.
    18:00 André PETERSSON - 3:1
     
    18:00
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Je tu další šťastná branka domácího celku, který se tak vrací zpět do dvoubrankového vedení! Korškov totiž operoval za brankou, kde zkoušel vracet puk před branku. Ten nakonec přeletěl hostující klec, kde ANDRÉ PETERSSON dokázal úderem ze vzduchu překvapit brankáře Karlssona.
    14:42 Viktor SVEDBERG - 2:1
     
    14:42
    Barys právě vstřelil branku!
    Je tu důležitá kontaktní branka, která vrací Nur-Sultan zpět do zápasu! Kazašský celek tentokráte předvedl blesku rychlý přechod do opačného pásma, kde si do prostor mezi kruhy sjel urostlý obránce VIKTOR SVEDBERG. Jeho rána zápěstím směřovala přesně pod břevno, domácí brankář Pasquale byl tentokráte naprosto bez šance.
    Asistence: Filip Varone, Matthew Frattin.
    04:04 Jegor AVERIN - 2:0
     
    04:04
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Netrvalo vůbec dlouho a domácí odskakují na rozdíl dvou branek! Znovu jsme sledovali nedůraz kazašského celku v jeho vlastní třetině. U levého kruhu se zmocnil kotouče Alexejev, který velice přesně nabíjel na hokejku JEGORA AVERINA, jehož prudká rána zapadla za bezmocného brankáře Karlssona.
    Asistence: Denis Alexejev.
    00:11 Atte OHTAMAA - 1:0
     
    00:11
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Tak to byla nesmírně rychlá branka v podání domácího celku! Sotva se totiž uskutečnilo vhazování, tak se Jaroslavl dostala do útočného pásma. Tam se u levého mantinelu dostal ke kotouči obránce ATTE OHTAMAA, který ho sice poslal do zadního hrazení, avšak od něj se puk odrazil do hostujícího brankoviště, kde si Karlsson srazil puk do branky.
    Bez asistence.

    David Suchý

    Góly a asistencie: 1. Ohtamaa, 5. J. Averin (Alexejev), 18. A. Petersson, 32. A. Petersson (A. Marčenko, Alexejev), 33. Alexejev (J. Averin, Kudrjavcev), 34. Korškov (Ohtamaa), 45. Tkačov (Rafikov) – 15. Svedberg (Varone, Frattin), 53. Heatherington (Musorov)


    Lokomotiv Jaroslavľ: Pasquale (Konovalov) – Ohtamaa, M. Osipov, A. Marčenko, Rafikov, Čerepanov, Barancev, Malyšev – Korškov, Tkačov (C), A. Petersson – Pääjärvi, Lander (A), Kraskovskij – Alexejev, Kudrjavcev, J. Averin (A) – Berjozkin, Kovalenko, Kajumov – Ivanov.
    Barys Nur-Sultan: H. Karlsson (34. Ortio) – Dietz (C), Heatherington, Svedberg, Blacker, Makljukov, Šalapov, Gajtamirov – Videll (A), Frattin, Varone – Šestakov, Lilja, Valk – Ševčenko, Sagadejev, R. Starčenko (A) – Asetov, Musorov, Gurkov – Petuchov.

    Rozhodca: Ansons, Ovčinnikov – Bersenjov, Ivanov

    Diváci: 1590