KHL
Chabarovsk – Kazaň 7:1 (kon.) | Novosibirsk – Čeljabinsk 3:1 (kon.) | Barys – Helsinki 4:5 (po pr.)
Čerepovec – Soči 2:0 (kon.) | Red Star Kunlun – Metallurg Magnitogorsk 6:4 (kon.) | CSKA Moskva – Novgorod 2:3 (po pr.)
D. Moskva – Dinamo Minsk 5:2 (kon.) | Viťaz – Ufa 4:3 (kon.)
koniec po predl.
CSKA Moskva
2:3 (1:1, 0:1, 1:0 - 0:1)
HC Torpedo Nižnij Novgorod
cz Streda 21.10.2020, 18:30 • CSKA Arena, Moskva • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    61:57 Michail VARNAKOV - 2:3
     
    61:57
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Hosté si nakonec připisují zasloužený druhý bod! Brady Austin to měl nejdřív na střelu, ale tuto příležitost prováhal, takže po přejetí brankové čáry přihrával před bránu. Tam si dobře sjel MICHAIL VARNAKOV, který přesně pálil mimo dosah Larse Johanssona. Asistence: Brady Austin.
     
    60:50
    Kirill Urakov po vyhraném vhazování ve vlastním pásmu zamířil dopředu, kde se dokonce se spoluhráčem dostal do přečíslení, která řešil sám, ale trefil se jenom do tyčky!
     
    55:14
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu Torpedo Nižnij Novgorod (Justin Kloos – 2 min. + 10 min. osobní trest, zásah do hlavy nebo krku).
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Arťom Sergejev – 2 min., napadení).
     
    49:36
    Nepřesná střela se od zadního mantinelu odrazila zpět před bránu, kde si kotouč našel Zijat Pajgin, který okamžitě pálil, ale do cesty se mu skvěle postavil jeden z obránců, který možná zachránil gól!
    47:18 Mario KEMPE - 2:2
     
    47:18
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Domácí opět skórují z přesilovky a zase srovnávají krok! Tvrdou střelu Antona Slepyševa dokázal Alexej Melničuk vyrazit jen mezi kruhy, kde zůstal nehlídaný MARIO KEMPE, který střelou z první poslal kotouč pod horní tyčku. Asistence: Anton Slepyšev, Mat Robinson.
     
    45:39
    Vyloučení v týmu Torpedo Nižnij Novgorod (Denis Počivalov – 2 min., podrážení).
     
    35:58
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Michail Naumenkov – 2 min., držení).
     
    28:37
    Vyloučení v týmu Torpedo Nižnij Novgorod (2 min. pro hráčskou lavici – nesportovní chování). Trest odpyká Danil Verjajev.
    26:43 Denis VENGRIŽANOVSKIJ - 1:2
     
    26:43
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Hosté se opět dostávají do vedení a zase za to může stejný hráč! Zijat Pajgin dostal kotouč do pásma, kde si ho po prohraném souboji našel DENIS VENGRIŽANOVSKIJ, který se šťastně trefil do brusle soupeřícího beka, který si puk nešťastně srazil do brány. Bez asistence.
    13:59 Bogdan KISELEVIČ - 1:1
     
    13:59
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Domácí rychle srovnávají krok a navíc využívají rovnou svou první přesilovku! BOGDAN KISELEVIČ dostal nabito na modrou čáru, odkud lehce nahodil na bránu. To by samo o sobě nebylo nic nebezpečného, ale do puku šáhl ještě jeden z bránících hráčů, který ho srazil přesně nad beton Alexeje Melničuka. Asistence: Maxim Šalunov.
     
    13:15
    Vyloučení v týmu Torpedo Nižnij Novgorod (Michail Orlov – 2 min., hákování).
     
    13:08
    CSKA to udělalo parádně, chybělo jen přesné zakončení! Pavel Karnauchov výborně nabral rychlost ve středním pásmu, následně uvolnil spoluhráče za sebou, který tak byl před gólmanem úplně sám, ale bránu přestřelil!
    10:17 Denis VENGRIŽANOVSKIJ - 0:1
     
    10:17
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Hosté trestají první soupeřící chybu a dostávají se do vedení! Lars Johansson vyjel proti nahození z brány a prudce ho rozehrál na Arťoma Sergejeva, který však kus gumy neudržel, takže se k němu dostal DENIS VENGRIŽANOVSKIJ, který se bez váhání trefil do odkryté klece. Bez asistence.
     
    05:27
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Bogdan Kiselevič – 2 min., vražení na hrazení).

    Lukáš Mihal

    Góly a asistencie: 14. Kiselevič (Šalunov), 48. M. Kempe (Slepyšev, M. Robinson) – 11. Vengrižanovskij, 27. Vengrižanovskij, 62. Varnakov (Austin)


    CSKA Moskva: Lars Johansson (Šaryčenkov) – M. Robinson (A), Rykov, Naumenkov, Blažijevskij, Kiselevič, Ar. Sergejev, Gološčapov – Slepyšev (A), M. Kempe, Goldobin – Okulov, Šalunov, Mamin – Telegin, P. Karnauchov, Popov (C) – Korosteljov, Maximov, Svetlakov.
    HC Torpedo Nižnij Novgorod: Melničuk (Tichomirov) – Ch. Wideman, Pajgin, Orlov, Marin, Mišarin, Austin, Bobrjašov – Šenfeld (C), Kloos, Čechovič – Szwarz, Urakov (A), Belevič – Varnakov, Iľjin (A), Veriajev – Vojevodin, Vengrižanovskij, Počivalov.

    Rozhodca: Kuljov, Spirin – Galimov, Stroganov