KHL
Chabarovsk – Kazaň 7:1 (kon.) | Novosibirsk – Čeljabinsk 3:1 (kon.) | Barys – Helsinki 4:5 (po pr.)
Čerepovec – Soči 2:0 (kon.) | Red Star Kunlun – Metallurg Magnitogorsk 6:4 (kon.) | CSKA Moskva – Novgorod 2:3 (po pr.)
D. Moskva – Dinamo Minsk 5:2 (kon.) | Viťaz – Ufa 4:3 (kon.)
koniec po predl.
Barys Nur-Sultan
4:5 (0:0, 2:0, 2:4 - 0:1)
Jokerit Helsinki
cz Streda 21.10.2020, 15:30 • Barys Arena, Nur-Sultan • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    62:12 David SKLENIČKA - 4:5
     
    62:12
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Obrat je dokonán. Jokerit dnes odejde jako vítěz tohoto zápasu. Brian O'Neill se uvolnil na středu hřiště, kde obešel dva hráče a poté naservíroval bekhendem puk před odkrytou branku pro DAVIDA SKLENIČKU, který se nemýlil. Asistence: Brian O'Neill.
    58:50 Mikko LEHTONEN - 4:4
     
    58:50
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno. Domácí vedli o čtyři branky, nyní však jde zápas do prodloužení. Na modrou čáru dostal puk hostující MIKKO LEHRONEN, který se nebál vystřelit, což se mu vyplatilo. Jeho pokus tahem proletěl přes vše a skončil až v síti.
    53:31 Peter REGIN - 4:3
     
    53:31
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Tak se nám to zamotává, už je to jen o jednu branku. Brian O'Neill se protáhl na středu útočného pásma a na pravé straně našel volného PETERA REGINA, který se z voleje opřel do kotouče a zastavila ho až síť. Asistence: Brian O'Neill, Viktor Lööv.
    52:01 Tommi KIVISTÖ - 4:2
     
    52:01
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Hostující tlak se vyplácí. Eeli Tolvanen vybojoval puk u pravého mantinelu a nahrál na modrou čáru pro TOMMIHO KIVISTÖHO, který se nebál nahodit. Jeho nahození nakonec prošlo přes všechny překážky a skončilo až v šibenici domácí klece. Asistence: Eeli Tolvanen.
    45:39 Peter REGIN - 4:1
     
    45:39
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Hosté se přeci jen dočkali branky. Brian O'Neill získal trochu místa na pravé straně útočného pásma, odkud nahodil puk na branku. Nejistý brankář Joni Ortio ho nedokázal udržet a z dorážky se prosadil důrazný PETER REGIN. Asistence: Brian O'Neill.
    43:10 Linus VIDELL - 4:0
     
    43:10
    Barys právě vstřelil branku!
    Parádní vstup Barysu do třetí třetiny a je asi rozhodnuto. Alichan Asetov nejprve šel sám na brankáře, ale z blafákem neuspěl, poté ještě pálil z levé strany pouze za branku, odkud se puk odrazil před LINUSE VIDELLA, jež kotouč pouze zasunul do odkryté branky. Asistence: Alichan Asetov.
    41:09 Jakob LILJA - 3:0
     
    41:09
    Barys právě vstřelil branku!
    Třetí hřebík do rakve Jokeritu. Po zblokované střele jednoho z domácích vyvezl Curtis Valk puk do středního pásma a na levé straně našel JAKOBA LILJU, který přebruslil soupeře a zakončil na zadní tyčku naprosto přesně. Asistence: Curtis Valk.
    36:21 Arkadij ŠESTAKOV - 2:0
     
    36:21
    Barys právě vstřelil branku!
    Hra ve čtyřech zřejmě svědčí více domácím, kteří zvyšují svůj náskok. Kousek za levým kruhem vystřelil Leonid Metalnikov, jehož rána letěla hodně nad branku. Odtud se odrazila před ARKADIJE ŠESTAKOVA, který ze vzduchu puk poslal na přední tyčce za brankáře soupeře. Asistence: Leonid Metalnikov, Jakob Lilja.
    24:41 Jegor PETUCHOV - 1:0
     
    24:41
    Barys právě vstřelil branku!
    První branka zápasu je na světě, domácí jdou do vedení. Dva hráči Barysu šli na jednoho soupeře. Alichan Asetov se rozhodl pro střelu, kterou pouze odrazil puk od betonu brankáře Kalninše pro JEGORA PATUCHOVA, jež si následně počínal důrazně a poslal puk do sítě. Asistence: Dmitrij Gurkov, Alichan Asetov.

    Ondřej Černý

    Góly a asistencie: 25. Petuchov (Asetov, Gurkov), 37. Šestakov (Metalnikov, Lilja), 42. Lilja (Valk), 44. Videll (Asetov) – 46. Regin (O'Neill), 53. Kivistö (Tolvanen), 54. Regin (O'Neill, Lööv), 59. Lehtonen, 63. D. Sklenička (O'Neill)


    Barys Nur-Sultan: Ortio (Karatajev) – Dietz (C), Metalnikov (A), Blacker, Svedberg, Šalapov (A), Kleščenko, Gajtamirov – Frattin, Videll, R. Starčenko – Lilja, Valk, Michajlis – Ševčenko, Šestakov, Panjukov – Petuchov, Gurkov, Asetov – Musorov.
    Jokerit Helsinki: Kalniņš (Lindbäck) – Lehtonen, Pudas, D. Sklenička (A), Kivistö, A. Grant, Lööv – O'Neill, Norman, Savinainen – Pakarinen, Schroeder, Tolvanen – Junttila, Mäenalanen, Haapala – Anttila (C), Regin, Joensuu (A).