Turín – Bergamo 2:4 (kon.) | Cagliari – Lazio 0:2 (kon.) | Sampdoria – Benevento 2:3 (kon.)
Inter – Fiorentina 4:3 (kon.)
koniec
FC Turín
2:4 (2:3)
Atalanta Bergamo
cz Sobota 26.09.2020, 15:00 • Venue Stadio Olimpico Grande Torino • Talianska Seria A • 2. kolo
Predzápasové kurzy
    54. Marten de Roon - 2:4
     
    54
    Bergamo právě vstřelilo branku!
    Posléze se hostující celek přeci jenom dostává zpět do dvoubrankového vedení! Turín se znovu nechal zatlačit ke svému pokutovému území, kde Muriel přihrával přímo proti noze MARTENU DE ROONOVI, jenž placírkou zamířil přesně mimo dosah Sirigua.
    43. Andrea BELOTTI - 2:3
     
    43
    FC Turín právě vstřelil branku!
    Pátá branka v prvním dějství, tentokráte se prosazují domácí! Do pokutového území totiž přiletěl skákavý centr, jenž putoval mimo dosah Zazy. To nemuselo příliš vadit, za ním se totiž nacházel ANDREA BELOTTI, který šikovnou hlavičkou překvapil brankáře Sportiella.
    42. Hans HATEBOER - 1:3
     
    42
    Bergamo právě vstřelilo branku!
    Domácí obrana opět zaspala, Bergamo se dostává do dvoubrankového vedení! Obrovský kus práce opět odvedl kapitán Gómez, který fantastickou kolmicí našel na malém vápně naběhnuvšího HANSE HATEBOERA, jenž z jedničky vypálil mimo dosah domácího brankáře.
    21. Luis MURIEL - 1:2
     
    21
    Bergamo právě vstřelilo branku!
    Hostující celek se poprvé v tomto duelu dostává do vedení! Za dlouhým pasem za obranu se vydal křídelník LUIS MURIEL, který to udělal skutečně parádně. Míč totiž zkusil trefit z těžké pozice, přičemž se mu povedlo zamířit přesně ke vzdálenější brankové konstrukci.
    13. Alejandro GÓMEZ - 1:1
     
    13
    Bergamo právě vstřelilo branku!
    Avšak jsme na vyrovnání nemuseli dlouho čekat! Jeden z domácích fauloval kousek od středového kruhu, přičemž se Bergamo rozhodlo rozehrát po zemi. Zapatovi se povedlo přiťuknout míč do tandemu na kapitána ALEJANDRA GÓMEZE, který nechytatelnou střelou o tyč nedal Siriguovi sebemenší šanci.
    11. Andrea BELOTTI - 1:0
     
    11
    FC Turín právě vstřelil branku!
    Máme tady úvodní branku tohoto zápasu! Turín se opět dostal na útočnou polovinu, kde se Rincón zbavil napadajícího Gómeze, načež nahrávkou mezi hostující obranu vyzval ke skórování ANDREU BELOTTIHO, jehož prudká rána levou nohou směřovala mimo dosah brankáře Sportiella.

    David Suchý

    Góly: 11. Belotti (Rincón), 43. Belotti (Vojvoda) – 13. A. Gómez (D. Zapata), 21. Muriel (A. Gómez), 42. Hateboer (A. Gómez), 54. de Roon (Muriel)

    Karty:   39. Zaza (TUI) – 30. Caldara (ABC), 87. Freuler (ABC)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 0:5. Rohy: 2:6. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 11:11.
    FC Turín: Sirigu – Vojvoda, N'Koulou, Bremer, Murru – Meïté, Rincón (80. Segre), Linetty (64. Lukić) – Berenguer (64. Verdi) – Zaza (75. Millico), Belotti (C).
    Náhradníci: Rosati, V. Milinković-Savić – Ansaldi, Buongiorno, Edera, Falqué, Lukić, Izzo, Millico, Lyanco, Verdi, Segre.

    Atalanta Bergamo: Sportiello – Tolói, Caldara (46. Palomino), Šutalo – Hateboer, de Roon, Freuler, Gosens (84. Mojica) – A. Gómez (C) (84. Pašalić) – Muriel (64. Malinovskyj), D. Zapata (84. S. Lammers).
    Náhradníci: F. Rossi, Carnesecchi – Da Riva, Malinovskyj, Traoré, Romero, Pašalić, Palomino, Mojica, S. Lammers.

    Rozhodca: Irrati – Imperiale, Di Gioia