Aston Villa – Sheffield Utd. 1:0 (kon.) | Wolverhampton – Manchester City 1:3 (kon.)
koniec
Wolverhampton Wanderers
1:3 (0:2)
Manchester City
Pondelok 21.09.2020, 21:15 • Molineux Stadium, Wolverhampton • Anglická Premier League • 2. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem pekný večer alebo dobrú noc. (23:11:27)
     
    Napriek tomu, že Wolverhampton Wanderers v druhom polčase útočil na vyrovnanie, nepodarilo sa to. Mnohé šance ostali nevyužité, Raúl Jiménez iba znížil a úspešný vstup Manchestru City do sezóny 2020/21 korunoval Gabriel Jesus.
     
    90+5
    Koniec zápasu.
    90+5. Gabriel Jesus (MAC) - 1:3
     
    90+5
    Manchester City dal gól!
    GABRIEL JESUS sa nakoniec gólu dočkal tiež a definitívne rozhoduje. Z ľavého krídla si naviezol loptu k rohu päťky a za pomoci teču Coadyho prestrelil Ruia Patrícia.
     
    90+4
    Gabriel Jesus si naviezol loptu pred šestnástku Wolves a poslal prudký pokus k žrdi. Lopta ešte skončila, výborne ju na roh potlačil Rui Patrício.
     
    90+2
    Wolverhampton sa nevie dostať do záverečného náporu. Hostia výborne držia loptu na útočnej polovici, kde im nebezpečenstvo nehrozí.
     
    90+1
    Nadstavujú sa 4 minúty.
     
    90
    Daniel Podence centroval z rohu na biely bod. Lopta prepadla, pred Silvom odkopol loptu Kyle Walker.
     
    89
    Benjamin Mendy na krídle fauloval, domáci získali priamy kop. Loptu si postavil Rúben Neves. Jeho center chcel zakončiť Leander Dendoncker, výborne sa pred neho natlačil a aspoň na roh odvrátil Fernandinho.
     
    88
    Kevin De Bruyne po jednom zo súbojov prišiel o loptu a navyše fauloval. Dokonca, aby toho nebolo málo, skončil na trávniku s bolestivou grimasou. Po chvíľke sa zodvihol, mal by byť v poriadku.
     
    87
    Po centri z priameho kopu síce hlavičkoval obranca domáceho celku Willy Boly, jeho pokus mieril vedľa troch žrdí Edersona.
     
    86
    Žltú kartu dostáva Rodri (Manchester City).
     
    85
    Po ďalšej aktivite Wolves lopta opustila hraciu plochu, brankár Ederson sa s rozohrávkou päťky neponáhľal. "Citizens" kombinujú v strede poľa.
     
    84
    Fábio Silva a Raúl Jiménez sa snažili skrotiť padajúcu loptu pri šestnástke hostí, ale dobre zapracoval Rodri a získal aut pre Manchester City.
     
    83
    Daniel Podence bol ošetrovaný takmer dve minúty priamo na ihrisku, čo sa ukáže aj na nadstavenom čase. Portugalčan je v poriadku a môže pokračovať v hre.
     
    82
    Striedanie v tíme Manchester City: z ihriska odchádza Raheem Sterling, prichádza Ferrán Torres.
     
    81
    Kyle Walker a Daniel Podence v osobnom súboji. Portugalčan po údere rukou ostal ležať na ihrisku. Zdá sa, že nepríjemne dopadol na trávnik.
     
    80
    Hostia získali na útočnej polovici ihriska priamy kop. Kevin De Bruyne namiesto centru prekvapil, chcel to napáliť priamo k žrdi, kedže Rui Patrício bol vyššie z čiary. Belgičanovi lopta nesadla.

    Matej Kubove

    Góly: 78. Jiménez – 20. De Bruyne (pen.), 32. Foden, 90+5. Jesus

    Karty:   35. Jesus (MAC), 35. B. Mendy (MAC), 86. Rodri (MAC)


    Wolverhampton Wanderers: Patrício – Boly, Coady (C), Saïss – Traoré, Neves, Moutinho (78. Dendoncker), Marçal (8. Vinagre) – Podence, Jiménez, Neto (78. F. Silva).
    Náhradníci: Ruddy – Buur, Dendoncker, Kilman, F. Silva, Vinagre, Ferreira.

    Manchester City: Ederson – Walker, Stones, Aké, B. Mendy – Fernandinho (C), Rodri – Foden, De Bruyne, Sterling (82. F. Torres) – Jesus.
    Náhradníci: Steffen – F. Torres, Mahrez, Otamendi, Bernabé, Doyle, Delap.