Aston Villa – Sheffield Utd. 1:0 (kon.) | Wolverhampton – Manchester City 1:3 (kon.)
koniec
Wolverhampton Wanderers
1:3 (0:2)
Manchester City
Pondelok 21.09.2020, 21:15 • Molineux Stadium, Wolverhampton • Anglická Premier League • 2. kolo
Predzápasové kurzy
    90+5. Gabriel Jesus (MAC) - 1:3
     
    90+5
    Manchester City dal gól!
    GABRIEL JESUS sa nakoniec gólu dočkal tiež a definitívne rozhoduje. Z ľavého krídla si naviezol loptu k rohu päťky a za pomoci teču Coadyho prestrelil Ruia Patrícia.
     
    90+4
    Gabriel Jesus si naviezol loptu pred šestnástku Wolves a poslal prudký pokus k žrdi. Lopta ešte skončila, výborne ju na roh potlačil Rui Patrício.
     
    86
    Žltú kartu dostáva Rodri (Manchester City).
     
    82
    Striedanie v tíme Manchester City: z ihriska odchádza Raheem Sterling, prichádza Ferrán Torres.
    78. Raúl Jiménez (WOS) - 1:2
     
    78
    Tím Wolves práve strelil gól!
    Ešte to bude veľká dráma, domáci zaslúžene strieľajú gól. Roh sa síce neujal, lenže potom centroval sprava Daniel Podence po tom, čo famózne nasadil jasličky De Bruynemu. Center Portugalčana smeroval do päťky, na prednej žrdi upratal loptu hlavou do siete RAÚL JIMÉNEZ.
     
    78
    Striedanie v tíme Wolverhampton Wanderers: z ihriska odchádza João Moutinho, prichádza Leander Dendoncker.
    Striedanie v tíme Wolverhampton Wanderers: z ihriska odchádza Pedro Neto, prichádza Fábio Silva.
     
    71
    Gabriel Jesus síce rozvlnil sieť a mohol definitívne rozhodnúť, avšak po pase za obranu sa Brazílčan nachádzal v postavení mimo hru.
     
    61
    Adama Traoré sa dostal do hry a na pravom krídle je rušno. Španielsky rýchlik výborne prihrával na malé vápno, absolútne osamotený Raúl Jiménez z prvej zakončil vedľa vzdialenejšej žrdi.
     
    59
    Raúl Jiménez vytiahol z pozície stopéra Akého, prihral loptu pod seba a João Moutinho ju krásnou kolmicou vyslal za obranu. John Stones nestíhal Daniela Podenceho, ten vo veľkej šanci prehodil Edersona, ale aj brvno.
    56. Daniel Podence (WOS)
     
    56
    Pedro Neto sa sprava dostal do šestnástky, prihrávku do druhej vlny obdržal osamotený Rubén Neves. Vo výbornej pozícii loptu netrafil ideálne, Kyle Walker ju spred čiary odkopol.
     
    54
    Daniel Podence si vypracoval šancu. Adama Traoré mu poslal sprava dobrú prihrávku na os šestnástky, Portugalčan mieril z otočky tesne vedľa Edersonovej bránky.
    44. Kevin De Bruyne (MAC)
     
    44
    Samotný center z rohu sa neujal, lenže hostia ostali pri lopte. Rodri obdržal prihrávku na pravú stranu šestnástky, prekvapivým volejom len tesne minul vzdialenejšiu žrď. Lopta sa točila do bránky, tesne ju minula.
     
    43
    Gabriel Jesus poslal prihrávku do šestnástky a Kevin De Bruyne išiel sám na Ruia Patrícia. Pokus o zakončenie pod brvno portugalský gólman ramenom posunul nad bránku.
     
    42
    Po rozohrávke rohu na krátko prišiel dobrý center a práve Raúl Jiménez hlavičkoval z dobrej pozície. Tesne minul bránku Edesona.
     
    35
    Žltú kartu dostáva Benjamin Mendy (Manchester City).
     
    35
    Žltú kartu dostáva Gabriel Jesus (Manchester City).
    32. Philip Foden (MAC) - 0:2
     
    32
    Manchester City dal gól!
    Parádna akcia hostí. Kevin De Bruyne poslal kolmicu do šestnástky, Raheem Sterling prihral do druhej vlny na biely bod a PHIL FODEN loptu z prvej nasmeroval do siete. Neskoro bol pri ňom Rúben Neves.
    20. Kevin De Bruyne (MAC) - 0:1
     
    20
    Manchester City dal gól!
    Rui Patrício sa síce hodil po svojej ľavej ruke, kde aj išla strela, lenže KEVIN DE BRUYNE to kopol dostatočne presne k žrdi. Portugalčan na loptu nedočiahol.
     
    19
    Kevin De Bruyne dostihol prihrávku Fodena na hranici šestnástky Wolves. Nešťastne mu sklzom spadol pod nohy Romain Saïss a Belgičan získal penaltu.
     
    8
    Striedanie v tíme Wolverhampton Wanderers: z ihriska odchádza Fernando Marçal, prichádza Ruben Vinagre.

    Matej Kubove

    Góly: 78. Jiménez – 20. De Bruyne (pen.), 32. Foden, 90+5. Jesus

    Karty:   35. Jesus (MAC), 35. B. Mendy (MAC), 86. Rodri (MAC)


    Wolverhampton Wanderers: Patrício – Boly, Coady (C), Saïss – Traoré, Neves, Moutinho (78. Dendoncker), Marçal (8. Vinagre) – Podence, Jiménez, Neto (78. F. Silva).
    Náhradníci: Ruddy – Buur, Dendoncker, Kilman, F. Silva, Vinagre, Ferreira.

    Manchester City: Ederson – Walker, Stones, Aké, B. Mendy – Fernandinho (C), Rodri – Foden, De Bruyne, Sterling (82. F. Torres) – Jesus.
    Náhradníci: Steffen – F. Torres, Mahrez, Otamendi, Bernabé, Doyle, Delap.