Ankaragücü – Galatasaray 1:0 (kon.) | Antalyaspor – Alanyaspor 1:0 (kon.) | Fenerbahce – Sivasspor 1:2 (kon.)
koniec
Antalyaspor
1:0 (1:0)
Alanyaspor
cz Nedeľa 12.07.2020, 20:00Turecká Superliga • 32. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (21:56:42)
     
    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 8:5. Rohy: 8:2. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 10:11.
     
    Je konec! Antalyaspor zvládl souboj s Alanyasporem a vítězí 1:0. Domácí celek přestál dobrý nástup soupeře do utkání a udeřil po rohovém kopu, po kterém se prosadil Adis Jahović. Ve zbytku utkání už se hlavně bojovalo o střed hrací plochy a Alanyaspor si nějaký tlak nevytvořil.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Manolis Siopis fauloval v souboji na polovině hřiště a může být rád, že nedostal žlutou kartu. Hosté se sami připravují o šance na útok.
     
    90+2
    Alanyaspor rozjel kombinaci na pravé straně, jenže vinou nepřesné přihrávky daroval míč domácím zadákům, kteří jej ihned zakopli daleko od branky.
     
    90+1
    Nastavují se čtyři minuty!
     
    90
    Alanyaspor už se opět nastěhoval na polovinu soupeře a postupnou kombinací si hledá cestičku do velkého vápna. Nikdo v černém stále nezakončil.
     
    89
    Střídání v týmu Antalyaspor: ze hřiště odchází Doğukan Sinik, přichází Salih Dursun.
     
    88
    Doğukan Sinik potáhl míč dopředu po levém křídle a nasbíral pro domácí celek cenné vteřinky. Sudí navíc odpískal přímý kop pro Antalyaspor.
     
    87
    Tasos Bakasetas byl faulován na polovině domácího celku a vybojoval přímý kop pro Alanyaspor. Všichni vysocí hlavičkáři už míří do velkého vápna.
     
    86
    Doğukan Sinik vypomohl obráncům na hranici pokutového území a z otočky odkopl míč mimo nebezpečný prostor. Hosté stále čekají na svou šanci.
     
    85
    Chico dojel rozběhnutého soupeře a dostává žlutou kartu.
     
    84
    Junior Fernándes poslal průnikovou přihrávku mezi stopery domácího mužstva, jenže nikdo v černém dresu jeho pobídku nepochopil.
     
    83
    Papiss Cissé potáhl míč na polovinu soupeře, nicméně zadáci v červeném se s ním bleskově stačili vrátit a nenechali jej zakončit.
     
    82
    Fjodor Kudrjašov zůstává ležet na trávníku a stěžuje si na křeče.
     
    81
    Po dalším rohovém kopu už se nikdo v červeném dresu nedostal do zakončení a hráči Alanyasporu se dokázali ubránit. Hosté však potřebují útočit.
     
    80
    Antalyaspor zahrával další rohový kop. Tentokrát se do zakončení dostal střídající Blanco, ale dobře postavený obránce srazil jeho pokus na další roh.
     
    78
    Střídání v týmu Antalyaspor: ze hřiště odchází Adis Jahović, přichází Gustavo Blanco.
     
    77
    Střídání v týmu Alanyaspor: ze hřiště odchází Ceyhun Gülselam, přichází Emircan Altıntaş.
     
    76
    Efecan Karaca ustál souboj s blízkosti pokutového území a rychle si pomohl zpětnou přihrávkou na obránce. Hráčům Alanyasporu už na srovnání moc času nezbývá.
     
    75
    Střídající Chico potáhl míč vpřed po pravém křídle, poradil si s obráncem, jenže nedokázal odcentrovat do pokutového území. Domácí získali roh.
     
    74
    Antalyaspor je schopen držet míč na polovině soupeře a držet tak hráče Alanyasporu daleko od své svatyně. Domácí dnes brání opravdu fantasticky.
     
    73
    Střídání v týmu Antalyaspor: ze hřiště odchází Bünyamin Balcı, přichází Chico.
     
    72
    Pektemek odcentroval velmi nebezpečně do pokutového území, kam spěchal Cissé, ale dobíhající útočník trefil míč jen špičkou kopačky a minul branku.
     
    70
    Rozhodčí odpískal krátkou přihrávku na občerstvení.
     
    69
    Papiss Cissé si řekl o přihrávku na hranici velkého vápna, kde si nepotykal se zpracováním a Fjodor Kudrjašov jej bez problémů vytlačil až k pomezní čáře.
     
    68
    Po delší době se domácí Antalyaspor dostal na polovinu soupeře, jenže u míče dlouho nezůstal. Obránci hostujícího celku napadají hodně vysoko.
     
    66
    Eren Albayrak spěchal za přihrávkou na pravou stranu, jenže pobídka byla příliš dlouhá a míč skončil v zámezí. Vhazovat bude Alanyaspor.
     
    65
    Yekta Kurtuluş zůstává ležet v pokutovém území a stěžuje si na křeče. Uvidíme, zda domácí fotbalista dohraje dnešní souboj až do závěrečného hvizdu.
     
    64
    Alanyaspor je po změně stran mnohem aktivnější a kombinuje s míčem na polovině soupeře. Zadáci v červeném však včas zavírají volné prostory.
     
    63
    Střídající Pektemek se ihned zapojil do útočného snažení Alanyasporu. Hostující fotbalista centroval do velkého vápna a domácí obrana jeho pobídku srazila na roh.
     
    62
    Antalyaspor se snažil zahrozit útokem po pravém křídle, jenže rozběhnutý Eren Albayrak si neporadil se zpracováním a předkopl si míč až do zámezí.
     
    61
    Střídání v týmu Alanyaspor: ze hřiště odchází Steven Caulker, přichází Mustafa Pektemek.
     
    60
    Eren Albayrak se po dalším souboji vydal znovu hádat a tentokrát už kartu obdržel!
     
    59
    Eren Albayrak fauloval na levé straně a ještě se pustil do debaty s hlavním rozhodčím. Ten mu dal jasným gestem najevo, že přístě to bude za kartu.
     
    57
    Po dalším rohovém kopu se do zakončení prodral Jahovič, který musel zakončovat v pádu a poslal svůj střelecký pokus vysoko nad břevno branky Alanyasporu.
     
    56
    Doğukan Sinik se z hranice velkého vápna opřel do odraženého míče. Jeho rána byla sice hodně razantní, ale postrádala potřebnou přesnost.
     
    55
    Amilton dostal přihrávku do sprintu na levou stranu, ale upadl po souboji na hranici velkého vápna. Rozhodčí ale nařídil pouze rohový kop pro domácí klub.
     
    54
    Doğukan Sinik se skvěle zbavil napadajícího soupeře na vlastní polovině a Tasos Bakasetas jej následně poslal k zemi. Sinik je dnes obětí faulů.
     
    53
    Po dalším rohovém kopu se už nikdo v červeném dresu do zakončení nedostal. Alanyaspor přečkal další horkou chvíli a může vyrazit kupředu.
     
    52
    Antalyaspor zahrával další rohový kop. Domácí znovu zkusili udeřit centrem na Jahoviče, ale urostlý útočník tentokrát trefil jen dalšího obránce.
     
    51
    Papiss Cissé se po poločasové přestávce vrátil na trávník pořádně nabuzený. Útočník hostujícího celku znovu fauloval. Cissé by si měl dát pozor.
     
    50
    Hra je nyní přerušena! Zraněný Sinik zůstává po Cissého zákroku ležet na trávníku a potřebuje ošetření.
     
    49
    Papiss Cissé zastavil ostrým skluzem domácího Sinika a dostává žlutou kartu.
     
    48
    Jahovič si naběhl na prudkou přihrávku za obranu, jenže ke zpracování mu nyní scházel jediný krok. V opačném případě by se hnal sám na branku.
     
    47
    Domácí Antalyaspor obstaral výkop do druhého poločasu dnešního souboje. Domácí celek v něm bude chtít navázat na koncentrovaný výkon z první půle.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas končí! Po úvodní pětačtyřicetiminutovce mohou být spokojenější fotbalisté domácího Antalyasporu. Domácí celek přestál dobrý nástup soupeře do utkání a udeřil po rohovém kopu, po kterém se prosadil Adis Jahović. Ve zbytku poločasu si už Antalyaspor hlídal své vedení a soupeře do šancí nepustil. Do kabin se proto odchází za stavu 1:0.
     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    45+2
    Fotbalisté Antalyasporu už v závěru prvního poločasu nikam nespěchají. Domácí celek si je vědom svého vedení a chce dohrát poločas s čistým kontem.
     
    45+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    45
    Po dalším přímém kopu se jeden z domácích fotbalistů dostal do zakončení hlavou, jenže vzrušení bylo zbytečné, jelikož asistent rozhodčího odmával ofsajd!
     
    44
    Hosté chtěli překvapit obranu Antalyasporu rychlou rozehrávkou přímého kopu, jenže nákop za obranu byl moc prudký a míč prosvištěl až do autu.
     
    43
    Domácí zahrávali přímý kop prakticky z hranice pokutového území. Centr dloubákem si pokryl hostující brankář, jež míč vyboxoval mimo pokutové území.
     
    42
    Papiss Cissé si naběhl na polovinu hřiště, kde se skvěle otočil kolem obránce, jenže nikdo v černém dresu jeho ofenzivní průnik nepodpořil pohybem.
     
    41
    Ceyhun Gülselam zastavil rodící se protiútok soupeře a dostává žlutou kartu.
     
    40
    Pořádně otřesený Sinik už se opět zapojil do rozehrávky Antalyasporu. Tentokrát zkoušel prudkou přihrávkou rozběhnout spoluhráče za obranu, jenže Alanyaspor byl pozorný.
     
    39
    Hra je znovu přerušena! Doğukan Sinik zůstává ležet na trávníku po souboji u pomezní čáry a drží se za levý kotník.
     
    38
    Papiss Cissé skvěle napadal rozehrávku domácího celku. Gólman Antalyasporu před ním na poslední chvíli odkopával míč, ale stačil jej odehrát do autu.
     
    37
    Doğukan Sinik tentokrát dokázal odcentrovat z pravé strany, jenže brankář Alanyasporu vyrazil mezi hlavičkáře a schoval míč do svých rukavic.
     
    35
    Nazim Sangaré se po pravém křídle prosmýkl do pokutového území, jenže zpětným centrem nenašel nikoho v červeném dresu Antalyasporu.
     
    34
    Fjodor Kudrjašov vyslal zajímavý nákop na polovinu Alanyasporu. Jeho pobídka dopadla přímo mezi stopery hostujícího mužstva, ale Doğukan Sinik se k míči neprobil.
     
    33
    Nazim Sangaré si splnil své defenzivní povinnosti a uhlídal Papise Cissého i v hlavičkovém souboji na hranici velkého vápna. Domácí gólman následně rozehrál na pravé křídlo.
     
    32
    Papiss Cissé dostal přihrávku na polovinu domácího mužstva, ale ihned u něj hlídkovali dva stopeři v červeném dresu. Největší hvězda Alanyasporu se zatím nemůže prosadit.
     
    31
    Yekta Kurtuluş si na vlastní polovině skvěle pokryl míč a napadající soupeř jej poslal k zemi. Antalyaspor tak může uklidnit rozehrávku postupnou kombinací.
     
    30
    Je za námi úvodní půlhodina dnešního souboje a domácí Antalyaspor stále drží těsné vedení. Hosté se navíc dosud nedostali do nějaké příležitosti.
     
    29
    Znovu se pokračuje ve hře. Favorizovaný Alanyaspor se znovu vydal do útoku, jenže kombinace na pravé straně se hostům nevydařila. Domácí skvěle dostupují neobsazené hráče.
     
    27
    Rozhodčí odpískal krátkou přestávku na občerstvení.
     
    26
    Domácí celek je po vstřelení úvodní branky herně nahoře a nadále se tlačí do útoku. Fotbalisté v červených dresech hrají s míčem na kopačkách.
    24. Adis JAHOVIĆ - 1:0
     
    24
    Antalyaspor právě vstřelil branku!
    Domácí celek se překvapivě dostává do vedení! Antalyaspor zahrával rohový kop. Nadýchaný centr se snesl na přední tyč, odkud se přesnou hlavičkou prosadil ADIS JAHOVIĆ!
     
    23
    S Ucanem to ale nevypadá moc dobře. Hostující fotbalista nyní znovu opustil hrací plochu kvůli ošetření.
     
    22
    Střídání v týmu Alanyaspor: ze hřiště odchází Salih Uçan, přichází Manolis Siopis.
     
    20
    Hra je přerušena! Po tvrdém hlavičkovém střetu zůstává na trávníku ležet Salih Uçan, který potřebuje ošetření.
     
    19
    Alanyaspor po předchozím faulu zahrával přímý kop z pravé strany hrací plochy. Nadýchaný centr se snesl na malé vápno, kde kralovali hráči domácích.
     
    18
    Salih Uçan dostal přihrávku na pravou stranu, jenže domácí Eren Albayrak jej hokejovým zákrokem poslal za čáru. Rozhodčí zatím nechává kartu v kapse.
     
    17
    Eren Albayrak nakopl míč vysokým obloučkem po levém křídle. Stopeři Alanyasporu jeho pobídku bez problémů uklidili do rukavic vlastního brankáře.
     
    16
    Junior Fernándes diriguje rozehrávku hostujícího mužstva v blízkosti pokutového území. Zadáci Antalyasporu však stojí v pevném bloku a nepouštějí soupeře do šancí.
     
    15
    Po delší době se k míči dostali také fotbalisté Alanyasporu, kteří se pokusili zaútočit po pravém křídle, jenže Papiss Cissé se k přihrávce nedostal.
     
    14
    Domácí fotbalisté v posledních minutách převzali aktivitu a kombinují častěji s míčem na kopačkách. Naopak hráči Alanyasporu číhají na rychlé brejky.
     
    13
    Až nyní musel hostující brankář Marafona do akce! Gólman Alanyasporu si bez problémů poradil se slabou technickou střelou zpoza vápna a vyboxoval míč na roh.
     
    12
    Antalyaspor se znovu usadil na polovině svého rivala a postupnou kombinací si hledá cestičku do pokutového území. Amilton trefil centrem jen obránce.
     
    11
    Domácí celek se následně ujal rozehrávky rohového kopu. Centrovaný míč se stáčel přímo mezi tři tyče, ale pozorný brankář Alanyasporu jej schoval do rukavic.
     
    10
    Fjodor Kudrjašov prosvištěl po levém křídle až na hranici pokutového území, odkud vyslal přízemní centr do malého vápna, ale obránce míč srazil na roh.
     
    9
    Tasos Bakasetas si v hlavičkovém souboji na polovině domácího celku pomohl nedovoleným zákrokem, když trefil jednoho ze soupeřů loktem.
     
    8
    Papiss Cissé si naběhl na přihrávku do pokutového území, ale musel zakončovat z ostrého úhlu. Jeho přízemní zakončení ukryl brankář do rukavic.
     
    7
    Ufuk Akyol si pokryl míč na polovině hřiště a napadající soupeř mu podrazil stojnou nohu. Domácí Antalyaspor tak může pokračovat v postupné kombinaci.
     
    6
    Juanfran rozkmital své rychlé nohy po pravé straně, jenže prudkou průnikovou přihrávku už na hrací ploše nezastihl. Domácí brankář bude rozehrávat.
     
    5
    Efecan Karaca kouzlil s míčem u nohy na pravé straně hrací plochy, jenže nedokázal najít recept na svého strážce. Hostující hráč si následně pomohl přihrávkou na stopery.
     
    4
    Salih Uçan nakopl míč z vlastní poloviny na rozběhnutého Papise Cissého, jenže osamocený útočník hostujícího mužstva si neporadil se zpracováním hrudí.
     
    3
    Také Alanyaspor se poprvé v utkání vydal do útoku. Papiss Cissé táhl akci hostujícího mužstva po levém křídle, ale jeho průnik skončil na prvním obránci.
     
    2
    Domácí celek se ihned po výkopu usadil s míčem na polovině svého soupeře, jenže postupnou kombinací se zatím nedostal do blízkosti velkého vápna.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Antalyaspor: Kaplan – Sangaré, V. Sarı, Kudrjašov, E. Albayrak – Balcı, Akyol – Amilton, Sinik, Kurtuluş – Jahović.
    Náhradníci: Boffin, Cakir – Blanco, Dursun, Mukairu, Chico, Gümüş, Gülüm, Vardar.

    Alanyaspor: Marafona – Juanfran, Caulker, Tzavellas, N´Sakala – Gülselam, Uçan – Fernándes, Bakasetas, Karaca – P. Cissé.
    Náhradníci: Gönen – Altıntaş, Baiano, Bulut, Çağıran, Güneş, Gör, Pektemek, Siopis, Kanak, Welinton..
     
    Vzájemný zápas

    V podzimním měření sil zvítězil Alanyaspor vysoko 4:0.
     
    Dnes se společně podíváme na souboj dvou týmů z turisticky hojně navštěvované oblasti. Antalyaspor drží po jednatřiceti odehraných zápasech desátou pozici a na kontě má třicet osm bodů. S tímto ziskem už má takřka jistou záchranu. Hostující Alanyaspor může dokonce zabojovat o účast v pohárové Evropě. Na kontě má padesát jedna bodů a patří mu šestá pozici. Na čtvrtý Besiktas ale ztrácí pouhé dva body. Hosté naposledy přehráli 4:1 Galatasaray, zatímco Antalyaspor remizoval na hřišti Trabzonsporu.
     
    Dobrý večer všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání turecké ligy mezi Antalyasporem a Alanyasporem. Výkop je stanoven na 20 hodin.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.

    Tomáš Kubečka

    Góly: 24. Jahović (Sinik)

    Karty:   60. E. Albayrak (ANT), 85. Chico (ANT) – 41. Gülselam (ALN), 49. P. Cissé (ALN)


    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 8:5. Rohy: 8:2. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 10:11.
    Antalyaspor: Kaplan – Sangaré, V. Sarı, Kudrjašov, E. Albayrak – Balcı (73. Chico), Akyol – Amilton, Sinik (89. Dursun), Kurtuluş – Jahović (78. Blanco).
    Náhradníci: Boffin, Cakir – Blanco, Dursun, Mukairu, Chico, Gümüş, Gülüm, Vardar.

    Alanyaspor: Marafona – Juanfran, Caulker (61. Pektemek), Tzavellas, N´Sakala – Gülselam (77. Altıntaş), Uçan (22. Siopis) – Fernándes, Bakasetas, Karaca – P. Cissé.
    Náhradníci: Gönen – Altıntaş, Baiano, Bulut, Çağıran, Güneş, Gör, Pektemek, Siopis, Kanak, Welinton.