Wolverhampton – Everton 3:0 (kon.) | Aston Villa – Crystal Palace 2:0 (kon.) | Tottenham – Arsenal 2:1 (kon.)
Bournemouth – Leicester 4:1 (kon.)
koniec
Aston Villa FC
2:0 (1:0)
Crystal Palace FC
Nedeľa 12.07.2020, 15:15 • Villa Park, Birmingham • Anglická Premier League • 35. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem pekný večer. (17:18:01)
     
    Aston Villa vyhráva neuveriteľne dôležitý súboj v boji o záchranu. Na osemnástom mieste má 30 bodov, Watford a West Ham majú o štyri body viac. V zostávajúcich troch dueloch ale musia "Villans" bodovať aj ďalej, aby aspoň jeden celok predbehli.
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    90+5
    Max Meyer sa dostal na ľavej strane šestnástky k centru do malého vápna, tam dominoval brankár Pepe Reina a loptu zo vzduchu stiahol.
     
    90+4
    Patrick van Aanholt prihrával do pokutového územia na Bentekeho, loptu jemne tečoval rukou Douglas Luiz a posunul k Reinovi. Penalta sa nepíska.
     
    90+3
    Jack Grealish a Keinan Davis sa snažili podržať loptu na útočnej polovici ihriska, ale získal ju Jaïro Riedewald a hostia ešte mieria dopredu.
     
    90+2
    Žltú kartu dostáva Douglas Luiz (Aston Villa FC).
     
    90+1
    Nadstavuje sa 5 minút.
     
    90
    Christian Benteke si pokryl loptu telom a cez Mingsa aj strieľal. Anglický stopér ho vytlačil z najlepšej pozície, útočník hostí mieril nepresne.
     
    89
    Max Meyer sa na ľavom krídle nepresadil, ale pomohol mu ešte Jaïro Riedewald. Hostia sa dostali do vápna, tam o loptu prišli. Na druhej strane individuálne neuspel Anwar El Ghazi.
     
    88
    Striedanie v tíme Aston Villa FC: z ihriska odchádza Trézéguet, prichádza Anwar El Ghazi.
    86. Matt Targett (ASV)
     
    86
    Matt Targett poslal z rohu pokutového územia krásnu loptu po trávniku do päťky, kde v obrovskej šanci nezakončili Trézéguet a ani Keinan Davis.
     
    85
    Posledných pät minút do konca riadneho hracieho času. Aston Villa kráča z tromi bodmi. Crystal Palace napriek hernej aktivite z posledných minút nie je dostatočne nebezpečný.
     
    83
    Hostia mali k dispozícii priamy kop. Centroval Patrick van Aanholt, jeho pas si našiel Pepe Reina a bez väčších problémov zasiahol.
     
    82
    Znova bol v akcii Jack Grealish, jeho centrovaná lopta si našla brankára Vicenteho Guaitu. Crystal Palace rozbieha ďalšiu akciu.
     
    81
    Jack Grealish rozohral priamy kop prekvapivo centrom po zemi, pred malým vápnom ale v dobrej šanci loptu nohou minul Ahmad Almuhammadí.
     
    80
    Striedanie v tíme Aston Villa FC: z ihriska odchádza Conor Hourihane, prichádza Marvelous Nakamba.
    Striedanie v tíme Aston Villa FC: z ihriska odchádza Mbwana Samatta, prichádza Keinan Davis.

    Matej Kubove

    Góly: 45+4. Trézéguet, 59. Trézéguet

    Karty:   27. Mings (ASV), 90+2. Douglas Luiz (ASV) – 27. Zaha (CRP), 27. M. Sakho (CRP), 54. Kouyaté (CRP), 68. Milivojević (CRP)


    Aston Villa FC: Reina – A. Almuhammadí, Konsa, Mings, N. Taylor (37. Targett) – J. McGinn, Douglas Luiz, Hourihane (80. Nakamba) – Trézéguet (88. El Ghazi), Samatta (80. Davis), Grealish (C).
    Náhradníci: Nyland – Lansbury, Nakamba, Targett, El Ghazi, Jota, Guilbert, Davis.

    Crystal Palace FC: Guaita – J. Ward, Dann, M. Sakho, van Aanholt – Zaha, Kouyaté (66. Riedewald), Milivojević (C) (75. Meyer), McArthur (46. James McCarthy), J. Ayew (66. Townsend) – Ch. Benteke.
    Náhradníci: Hennessey – Meyer, Townsend, James McCarthy, Kelly, Woods, T. Mitchell, Pierrick, Riedewald.