Dukla Praha – Varnsdorf 2:1 (kon.) | Líšeň – Třinec 6:2 (kon.) | Prostějov – Brno 0:0 (kon.)
Pardubice – Vyšehrad 4:1 (kon.) | Ústí n. L. – Žižkov 1:0 (kon.) | Vlašim – Jihlava 2:3 (kon.)
Vítkovice – Hr. Králové 1:4 (kon.) | Sokolov – Chrudim 3:0 (kon.)
koniec
SK Líšeň 2019
6:2 (1:0)
FK Třinec
cz Sobota 11.07.2020, 17:00 • SK Líšeň • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA (CZ) • 29. kolo
Predzápasové kurzy
     
    78
    Líšeň právě vstřelila branku!
    Stejně jako kapky deště dnes v Brně padají i branky. MARTIN ZIKL stál na zadní tyči, prošel k němu míč a do rozhozené třinecké obrany nebyl problém proniknout. Následně se opřel do míče a razantní pumelicí rozvlnil síť.
     
    75
    Třinec právě vstřelil branku!
    Už se nám z duelu stává pomalu hokejový výsledek. DAVID MACHALÍK po deseti minutách na hřišti snižuje na 2:5. Hostující hráč dostal přesný centr na hlavičku a od ní se míč dostal s pomocí tyče do brány.
     
    73
    Líšeň právě vstřelila branku!
    A je tu hattrick! JAN SILNÝ se dočkal. Opět se prosadil svou šikovností a pohyblivostí. Krásně si potáhl míč, obešel hráče a pelášil sám na bránu. Střelou na zadní tyč nedal Mrózkovi žádjou šanci.
     
    70
    Líšeň právě vstřelila branku!
    Po minutě na hřišti se prosazuje MAREK MATOCHA. Střídající hráč se dlouho nerozmýšlel a napřáhl z dvaceti metrů. Před Mrózkem míč skočil a to je těžká polízanice, s tím se těžko něco dělá. Takže domácí fotbalisté mají solidně nakročeno k tomu, aby na jaře poprvé doma vyhráli.
     
    60
    Líšeň právě vstřelila branku!
    Ovšem stačí mít v týmu skvělého střelce JANA SILNÉHO. Ten se zase ocitl ve správný moment na správném místě a po centru Rolinka se dostal k hlavičce. S ní si poradil a sám před brankářem a s naprostou s jistotou zakončil.
     
    51
    Třinec právě vstřelil branku!
    A je zaděláno na drama. LUKÁŠ CIENCIALA snižuje na rozdíl jediné branky. Přesný centr na něj vyslal Hlúpik z pravé strany a pro autora branky nebyl problém zakončit. Před Halouskou byl zcela sám a dopravil míč bezpečně do sítě.
     
    48
    Líšeň právě vstřelila branku!
    Tak to je nástup do druhého poločasu jak se sluší a patří. MARTIN ROLINEK dostal ideální přihrávku na hranici velkého vápna, odkud obstřelil všechny protihráče a Mrózek plachtil vzduchem k tyči marně.
     
    38
    Líšeň právě vstřelila branku!
    Parádní branka domácího týmu. JAN SILNÝ obešel šikovně dva protihráče a našel si cestičku až k brankáři Mrózkovi. Na něj pak vyslal z malého vápna nechytatelnou dělovku, na kterou neměl šanci reagovat.

    Roman Zajíček

    Góly: 38. Silný, 48. Rolinek, 60. Silný, 70. Matocha, 73. Silný, 78. Zikl – 51. Cienciala, 75. Machalík

    Karty:   45. Hlavica (LIS), 68. T. Machálek (LIS) – 31. Samiec (TRI), 40. Hlúpik (TRI)


    SK Líšeň 2019: Halouska – Jeřábek, Hlavica (C), Bednář – Fall (69. Matocha) – T. Machálek, Demeter (63. Kučera), Málek (79. Vasiljev), Rolinek – Zikl (79. Minařík), Silný (79. O. Vintr).
    Náhradníci: Vítek – Minařík, Matocha, Fila, Kučera, Vasiljev, O. Vintr.

    FK Třinec: Mrózek – Omasta (88. Burgo), Gáč, Šuľa (65. Puchel), Janoščín – Hlúpik (65. Machalík), R. Vaněk I. (C) (65. Kušnír), Samiec, Weber, Cienciala – Wojnar (56. Lasota).
    Náhradníci: Chmiel – Kušnír, Machalík, Puchel, Burgo, Lasota.

    Rozhodca: Vojkovský – Koval, Podaný