Rizespor – Denizlispor 2:2 (kon.) | Sivasspor – Kayserispor 0:2 (kon.) | Başakşehir – Galatasaray 1:1 (kon.)
Gaziantep – Antalyaspor 1:1 (kon.)
koniec
Çaykur Rizespor
2:2 (1:2)
Denizlispor Kulübü
cz Nedeľa 28.06.2020, 17:30Turecká Superliga • 29. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání turecké ligy mezi Rizesporem a Denizlisporem. Výkop je stanoven na 17:30.
     
    Denizlispor

    Hostující Denizlispor se tradičně pohybuje ve spodních patrech ligové tabulky. Po osmadvaceti zápasech má na svém kontě třicet jedna bodů a patří mu třináctá pozice. Na záchranu má aktuálně k dobru jen čtyři body a ve zbytku soutěže bude muset zabrat. Po restartu totiž prohrál se Sivassporem a Besiktasem.
     
    Rizespor

    Domácí Rizespor je na tom ještě hůře. V osmadvaceti zápasech vybojoval dvacet devět bodů a patří mu patnáctá pozice ligové tabulky. Na záchranu má aktuálně k dobru náskok pouhého jediného bodu. Po restartu hned na úvod přehrál na domácí půdě Galatasaray, ale poté padl na hřišti Antalyasporu.
     
    Vzájemný duel

    V podzimním utkání zvítězil Denizlispor na svém hřišti 2:0.
     
    Úvodní sestavy:

    Çaykur Rizespor: Çetin – Morozjuk, Talbi, I. Fernandes, Melnjak – Vetrih, Diomandé – Torun, Boldrin, Samudio – Milan Škoda.
    Náhradníci: Görgen – Akkaynak, B. Albayrak, Borjačuk, Durak, Garmaš, Güçtekin, Koc, Ovacıklı.

    Denizlispor Kulübü: Acar – Lopes, Yumlu, S. bin Júsif, Bergdich – Mbamba, Radosław Murawski – Aissati, Ó. Estupiňán, Çek – Rodallega.
    Náhradníci: Altıntaş – Kalkan, Özkal, Sacko, Sackey, Şahan, Şahintürk..
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Hostující Denizlispor obstaral výkop do prvního poločasu dnešního souboje. Hosté se ihned vydali do útoku, ale centr z levé strany skončil na tribuně.
     
    2
    Miguel Samudio si naběhl na přihrávku na levou stranu, odkud odcentroval do pokutového území, kam spěchal Milan Škoda, ale český kanonýr na míč nedosáhl.
     
    3
    Tentokrát už Milan Škoda obdržel přihrávku do sprintu, posunul si míč do pokutového území, jenže k němu přistoupili hned dva obránce, kteří mu zamezili v zakončení.
     
    4
    Amedej Vetrih prošel s míčem u nohy na polovinu hřiště a vymyslel přihrávku na levou stranu. Nikdo v zelenomodrém dresu jeho pobídku nepochopil.
     
    5
    Hra je přerušena! Jeden z domácích fotbalistů zůstává po ostrém zákroku ležet na trávníku a drží se z levou nohu. Uvidíme, zda bude schopen pokračovat.
     
    6
    Tolgahan Acar se musel zapojit do rozehrávky hostujícího celku. Brankář Denizlisporu nakopl míč na polovinu soupeře, jenže tam nebyl nikdo z jeho spoluhráčů.
     
    7
    Mustafa Yumlu dojel ostrým skluzem do jednoho z domácích fotbalistů a může být rád, že neviděl žlutou kartu. Rozhodčí Cakir mu dává důraznou domluvu.
     
    8
    Tarik Çetin si dal pozor na prudkou přihrávku za obranu domácího celku, vyrazil ven z branky a schoval míč do rukavic. Úvod je plný nepřesností.
     
    9
    Zakarya Bergdich vlétl do hlavičkového souboje na polovině hřiště a může být rád, že neutržil nějaký šrám. Hlavní rozhodčí nechal střet bez povšimnutí.
     
    10
    Stopeři hostujícího Denizlisporu uklidňují hru postupnou kombinací na vlastní polovině. Nikdo v dresu domácího celku rozehrávku soupeře neatakuje.
     
    11
    Mykola Morozjuk poslal z pravé strany přihrávku na polovinu soupeře, jenže Marc Kibong Mbamba předskočil domácího soupeře a vypíchl míč do autu.
     
    12
    Fernando Boldrin napadal rozehrávku soupeře na jeho polovině. Stopeři Denizlisporu si dali záležet a konstruktivní rozehrávkou se dostali dopředu.
     
    13
    Óscar Estupiňán si naskočil na vysokou přihrávku na polovinu soupeře, jenže hlavou prodloužil nákop jen do prostoru, kde kralovali obránci.
     
    14
    Marc Kibong Mbamba vyslal krásnou kolmici na polovinu soupeře, pěknou přihrávkou našel Rodallegu, který si však netroufl na zakončení.
     
    15
    Milan Škoda se hnal za prudkou přihrávkou do pokutového území, jenže důrazný obránce zachytil jeho pohyb a na poslední chvíli zakopl míč na roh.
     
    16
    Po následném rohovém kopu přizvedl Škoda míč na malém vápně, ale odražený balón dokázala obrana Denizlisporu odehrát mimo velké vápno.
     
    17
    Mykola Morozjuk dojel na pravé straně jednoho ze soupeřů a může být rád jen za žlutou kartu.
     
    18
    Mustafa Yumlu se ujal rozehrávky hostujícího celku na polovině hřiště. Hráči Denizlisporu se dostali až k velkému vápnu, ale domácí obrana jim zamezila v zakončení.
     
    19
    Zakarya Bergdich si skvěle pokryl míč na polovině soupeře a důrazný Miguel Samudio jej zastavil jen za cenu nedovoleného zákroku.
     
    20
    Denizlispor právě vstřelil branku!
    Hostující celek se ujímá vedení! Denizlispor zahrával rohový kop, po kterém domácí obrana neodehrála míč mimo nebezpečný prostor. Před branku přiletěl ještě jeden centr, který se dostal k zadní tyči a ÓSCAR ESTUPIŇÁN hlavou dopravil míč pod břevno!
    20. Óscar ESTUPIŇÁN - 0:1
     
    22
    Hra je znovu přerušena! Po dalším ostrém souboji zůstává na trávníku ležet Fernando Boldrin, který se drží za levý bok. Uvidíme, zda bude nadále pokračovat.
     
    23
    Domácí fotbalisté už se opět usadili na polovině soupeře a postupnou kombinací se tlačí vpřed. Fotbalisté Denizlisporu jejich rozehrávku skvěle napadají.
     
    24
    Mykola Morozjuk dostal přihrávku na pravou stranu, odkud odcentroval do pokutového území, jenže jeho pobídku srazila obrana na rohový kop.
     
    26
    Hostující celek zahrával další standardní situaci v blízkosti pokutového území a opět z toho byla ošemetná situace. Domácí obrana ji zažehnala na poslední chvíli.
     
    27
    Denizlispor následně rozehrával ještě jeden rohový kop. Domácí brankář tentokrát vystartoval mezi hlavičkáře a ukryl centrovaný míč do rukavic.
     
    28
    Montassar Talbi ostrým skluzem zastavil akci hostujícího celku. Lavička Denizlisporu vyskočila jako jeden muž, ale sudí Cakir ukazuje, že se o faul nejednalo.
     
    29
    Morozjuk dostal přihrávku na pravou stranu, vydal se s míčem u nohy do blízkosti pokutového území soupeře, jenže jeho centr byl velmi nepřesný.
     
    30
    Je za námi úvodní půlhodina hry a zatím sledujeme velmi soubojové utkání. Domácí celek je sice o něco aktivnější, ale hosté se po standardní situaci ujali vedení.
     
    31
    Denizlispor právě vstřelil branku!
    Denizlispor odskakuje ještě před přestávkou na rozdíl dvou branek! Hosté znovu udeřili ze vzdušného prostoru. Před branku Rizesporu přiletěl prudký centr z pravé strany a IVANILDO FERNANDES si jej hlavou zametl pod břevno vlastní branky!
    31. Ivanildo FERNANDES - 0:2
     
    33
    Rozhodčí po druhé brance Denizlisporu odpískal přestávku na občerstvení. Domácí kouč musí své svěřence hodně rychle nabudit.
     
    34
    Mykola Morozjuk toho v prvním poločase schytal opravdu mnoho. Domácí krajní obránce se stal obětí nedovoleného zákroku na pravé straně hrací plochy.
     
    35
    Ostrých soubojů na trávníku neustále přibývá! Obětí dalšího zákroku se na pravé straně hrací plochy stal hostující Ismaïl Aissati.
     
    36
    Mustafa Yumlu nakopl míč na polovinu soupeře, jenže jeho nákop skončil u dobře postaveného obránce v modrém dresu domácího Rizesporu.
     
    37
    Dario Melnjak dostal přihrávku na levou stranu, potáhl míč vpřed, nicméně jeho centr do pokutového území skončil na hlavě dobře postaveného obránce.
     
    39
    Ismaël Diomandé dostal moře volného prostoru v blízkosti pokutového území, přehodil si míč na levačku, ale jeho centr skončil u pozorného obránce.
     
    40
    Ismaël Diomandé tentokrát odcentroval mnohem lépe, ale ani jeho další pobídka nenašla hlavu adresáta, kterým byl v tomto případě český kanonýr Milan Škoda.
     
    41
    Tolgahan Acar se ujal rozehrávky hostujícího celku od jeho branky. Gólman Denizlisporu přihrál na pravou stranu, ale nenašel spoluhráče.
     
    42
    Rizespor právě vstřelil branku!
    Domácí celek dokázal ještě před přestávkou snížit! Po nenápadné akci odcentroval Mykola Morozjuk z pravé strany do pokutového území a dobíhající MILAN ŠKODA napálil míč do sítě!
    42. Milan ŠKODA - 1:2
     
    43
    Střídání v týmu Çaykur Rizespor: ze hřiště odchází Mykola Morozjuk, přichází Orhan Ovacıklı.
     
    44
    Orhan Ovacıklı udržel míč patičkou na hrací ploše a získal pro domácí celek vhazování v dobré pozici. Rizespor se snaží vyrovnat ještě do pauzy.
     
    45
    Milan Škoda mohl krátce před přestávkou přidat svou druhou branku v utkání. Člen Klubu ligových kanonýrů však dostal přihrávku na paty a při těžkém zakončení poslal míč vedle branky.
     
    45
    Nastavuje se jedna minuta!
     
    45
    První poločas skončil.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Rizespor obstaral výkop do druhého poločasu. Domácí celek se ihned vydal do útoku, ale nákop propadl do autu
     
    47
    Milan Škoda si naběhl na přihrávku na polovinu soupeře, jenže si nepotykal se zpracováním a míč mu uskočil od nohy.
     
    48
    Lopes dostal přihrávku na levou stranu, ale ani jeho pobídka nenašla adresáta za obranou.
     
    49
    Diomande se stačil na poslední chvíli vrátit na vlastní polovinu a zastavil brejkovou situaci hostujícího Denizlisporu.
     
    50
    Aissati prošel s míčem u nohy na polovinu soupeře, ale vracející se Diomande mu vystavil stopku nedovoleným zákrokem.
     
    51
    Murawski dostal přihrávku do blízkosti pokutového území, jenže jeho oblouček do pokutového území skončil u prvního obránce.
     
    52
    Lopes kouzlil s míčem u nohy na pravé straně, ale jeho centr levačkou přiletěl jen do prostoru, kde kralovala obrana.
     
    53
    Lopes je v posledních minutách prakticky u všeho. Hostující obránce si dal pozor na centr z pravé strany a odhlavičkoval míč do bezpečí.
     
    54
    Až nyní se Milan Škoda dostal poprvé po změně stran do zakončení. Jeho hlavička od přední tyče skončila v rukavicích brankáře.
     
    55
    Rizespor předvedl další rychlý přechod do útoku, nicméně akce po pravé straně skončila nepřesnou kolmicí mezi stopery hostujícího mužstva.
     
    56
    Milan Škoda krásně přiklepl míč na hranici pokutového území, odkud následně zakončil Vetrih, ale jeho rána prolétla nad břevnem.
     
    57
    Diomande prošel s míčem u nohy do blízkosti pokutového území, ale ani on se nedostal do zakončení. Hosté brání opravdu skvěle.
     
    58
    Domácí brankář vyrazil až na hranici pokutového území a schoval do rukavic nepřesnou rozehrávku Denizlisporu.
     
    60
    Je za námi hodina dnešního souboje a zatím sledujeme hodně bojovný duel. Hostující Denizlispor si po změně stran bez problémů drží své vedení.
     
    61
    Orhan Ovacıklı si na pravé straně připravil míč k odcentrování do pokutového území, ale jeho pobídku zablokoval hned první obránce v bílém dresu.
     
    62
    Tiago Lopes dostal přihrávku na pravou stranu, krásně se prosmýkl kolem obránce, jenže jeho průnik skončil na dalším zadákovi.
     
    63
    Ismaël Diomandé diriguje rozehrávku Rizesporu na polovině soupeře, jenže jeho spoluhráčům schází lepší pohyb. Domácí celek se snaží vyrovnat.
     
    64
    Střídání v týmu Denizlispor Kulübü: ze hřiště odchází Marc Kibong Mbamba, přichází Isaac Sackey.
     
    65
    Ismaël Diomandé si naběhl na přihrávku z pravé strany hrací plochy, jenže jeho zakončení z těžké pozice skončilo na hrudi prvního obránce v bílém dresu.
     
    66
    Milan Škoda si naběhl na centr z pravé strany hrací plochy, jenže vinou špatného zpracování zahodil šanci na zakončení. Obrana Denizlisporu přečkala další těžkou chvíli.
     
    67
    Hra je přerušena! Jeden z hostujících fotbalistů zůstává ležet na trávníku a drží se za levé rameno. Uvidíme, zda bude schopen nadále pokračovat.
     
    68
    Miguel Samudio si naběhl na přihrávku do blízkosti pokutového území, fantasticky se otočil kolem svého strážce, jenže jeho rána skončila vedle brnky.
     
    69
    Tunay Torun zastavil útočnou akci soupeře zatažením soupeře za dres a vidí žlutou kartu.
     
    70
    Radosław Murawski diriguje rozehrávku Denizlisporu na polovině soupeře, jenže dalším hráčům v bílých dresech schází pohyb.
     
    71
    Střídání v týmu Denizlispor Kulübü: ze hřiště odchází Óscar Estupiňán, přichází Olcay Şahan.
     
    72
    Střídání v týmu Çaykur Rizespor: ze hřiště odchází Tunay Torun, přichází Oğuz Kağan Güçtekin.
     
    73
    Rizespor právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Domácí celek se nakonec dočkal vytoužené branky! FERNANDO BOLDRIN si navedl míč na hranici velkého vápna a zakončil levačkou. Jeho rána se ještě otřela o obránce a skončila v brance!
    73. Fernando BOLDRIN - 2:2
     
    75
    Střídání v týmu Çaykur Rizespor: ze hřiště odchází Amedej Vetrih, přichází Denis Garmaš.
     
    76
    Milan Škoda si řekl o přihrávku na hranici velkého vápna, jenže obránci Denizlisporu jeho pohyb vystihli a nepustili míč k českému střelci.
     
    77
    Domácí celek mohl dokonat obrat v dnešním souboji! Po chybě hostující obrany se do zakončení dostal Miguel Samudio, ale jeho rána skončila nad břevnem.
     
    78
    Milan Škoda napadal rozehrávku Denizlisporu až u hostujícího brankáře, jenže ten si pohybu českého hráče všiml a nakopl míč na levou stranu.
     
    79
    Miguel Samudio poslal krásnou přihrávku na pravou stranu, kde si pěkně poradil s hostujícím obráncem, nicméně jeho následný centr skončil u obránce.
     
    80
    Stopeři Rizesporu uklidňují rozehrávku kombinací na vlastní polovině. Hráčům v modrobílých dresech však v posledních minutách chybí lepší pohyb.
     
    81
    Isaac Sackey nakopl míč na polovinu soupeře, nicméně nikdo v bílých dresech se k míči nedostal. Pokračuje pasáž utkání s velkým množstvím nepřesností.
     
    82
    Orhan Ovacıklı dostal přihrávku na pravou stranu, dostal se do blízkosti pokutového území, jenže jeho prudký přízemní centr obrana odvrátila.
     
    83
    Hra je přerušena! Miguel Samudio zůstává po jednom ze soubojů ležet na trávníku a drží se za levou nohu. Uvidíme, zda bude schopen pokračovat.
     
    84
    Fernando Boldrin dostal přihrávku na pravou stranu, jenže místo odcentrování do pokutového území se rozhodl pro přihrávku do zadních řad.
     
    85
    Radosław Murawski prošel po pravém křídle až do pokutového území, jenže do cesty se mu postavil Dario Melnjak, který mu nedovolil odcentrovat.
     
    86
    Fernando Boldrin znovu odcentroval z pravé strany do pokutového území, jenže jeho centr skončil u dobře postaveného zadáka.
     
    88
    Hra je přerušena! Denis Garmaš si při napadání rozehrávky soupeře přivodil nějaké lehčí zranění kotníku a zůstává ležet s bolestivou grimasou v obličeji.
     
    89
    Hugo Rodallega vlétl neohroženě do souboje na pravé straně, jenže domácí hráč jej trefil kopačkou do obličeje. Denizlispor tak bude rozehrávat přímý kop.
     
    90
    Dario Melnjak dostal přihrávku na levou stranu, prosmýkl se do pokutového území, ale už neměl dostatek prostoru k odcentrování. Na hřišti kralují defenzivy.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90+2
    Další útočnou akci Denizlisporu zastavuje nedovolený zákrok útočníka Rodallegy, který si v souboji se stoperem pomohl zatažením soupeře za dres.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Rizespor nakonec uhrál s Denizlisporem remízu 2:2. Domácí celek nevstoupil do zápasu vůbec dobře. Hosté se dostali do dvoubrankového vedení, když se prosadili Estupinan a vlastní branku si vsítil Fernandes. Ještě do přestávky ale stačil snížit Milan Škoda! Po změně stran se Rizespor tlačil do útoku, ale vyrovnal až dvacet minut před koncem šťastným zásahem Boldrina.
     
    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 7:1. Střely mimo: 6:3. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 19:11.
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (19:24:45)

    Tomáš Kubečka

    Góly: 42. Milan Škoda (Morozjuk), 73. Boldrin (Ovacıklı) – 20. Ó. Estupiňán, 31. I. Fernandes (vla.)

    Karty:   17. Morozjuk (RIZ), 69. Torun (RIZ)


    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 7:1. Střely mimo: 6:3. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 19:11.
    Çaykur Rizespor: Çetin – Morozjuk (43. Ovacıklı), Talbi, I. Fernandes, Melnjak – Vetrih (75. Garmaš), Diomandé – Torun (72. Güçtekin), Boldrin, Samudio – Milan Škoda.
    Náhradníci: Görgen – Akkaynak, B. Albayrak, Borjačuk, Durak, Garmaš, Güçtekin, Koc, Ovacıklı.

    Denizlispor Kulübü: Acar – Lopes, Yumlu, S. bin Júsif, Bergdich – Mbamba (64. Sackey), Radosław Murawski – Aissati, Ó. Estupiňán (71. Şahan), Çek – Rodallega.
    Náhradníci: Altıntaş – Kalkan, Özkal, Sacko, Sackey, Şahan, Şahintürk.