Hellas Verona – Neapol 0:0 (odl.) | Bologna – Juventus 0:0 (odl.)
odložené
Bologna FC
0:0 (-:-)
Juventus Turín
cz Piatok 13.03.2020, 20:45Talianska Seria A • 27. kolo
Predzápasové kurzy
Videoprenos
     
    Skončilo nám utkání 27. kola Serie A mezi celky Bologna FC a Juventus FC. Zápas skončil lépe pro hosty, kteří vyhráli 2:0 a pojistili si tak první místo v lize. Jejich náskok na druhé Lazio nyní činí čtyři body, ovšem tým z Říma bude své utkání hrát až ve středu na půdě Atalanty. Juventus vedl o dva góly už po prvním poločase. Ve 23. minutě využil penaltu Cristiano Ronaldo. Ve 36. minutě skóroval po krásné střele k tyči také Paulo Dybala. Druhý poločas nám nabídl také několik šancí, ale branku jsme už neviděli. V úplném závěru obdržel červenou kartu hostující Danilo, který inkasoval druhou žlutou.

    Z mé strany je to vše. Děkuji za pozornost. Na počtenou! (23:59:43)
     
    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 1:5. Střely mimo: 5:7. Rohy: 8:2. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 16:16.
     
    90+8
    Konec zápasu.
     
    90+7
    Tak ještě se stále hraje. Centr do pokutového území Juventusu Wojciech Szczęsny nevystihl moc dobře. Z brány šel ven, ale balón netrefil. Měl štěstí, že vedle něj stál Bonucci, jenž míč odpálil.
     
    90+6
    Hlavní rozhodčí zřejmě ještě minutu přidá, protože Danilova červená karta nastavení protáhla. Juventus ale drží míč a o tři body už jej nic nepřipraví.
     
    90+5
    Musa Barrow napálil pouze zeď. Míč se odrazil k Polimu, jehož rána z voleje nebyla přesná.
     
    90+4
    Jeden z domácích hráčů po souboji s Bentancurem zůstal ležet na pažitu. Pro Bolognu ale vznikla výborná možnost ke snížení z přímého kopu.
     
    90+2
    Po standardní situaci domácích se ve vápně hostů vytvořila nepřehledná situace. Žádný z domácích fotbalistů ale nezakončil a i z tohoto souboje vyšla vítězně defenzíva Staré dámy.
    90+1. Červená karta po 2. žluté
     
    90+1
    Druhou žlutou a následně červenou kartu dostává Danilo (Juventus FC). Danilo se svému protihráči postavil do cesty a obdržel druhou žlutou kartu v zápase. Juventus tak poslední minuty bude dohrávat v oslabení.
     
    90+1
    Nastavovat se bude 5 minut.
    90. Ronaldova branka kvůli ofsajdu neplatila
     
    90
    Cristiano Ronaldo po pěkné přihrávce Douglase Costy vstřelil gól, jenže ten neplatí kvůli ofsajdu. Opakovaný záběr dal rozhodčímu za pravdu a branka správně uznána nebyla.
     
    89
    Aaron Ramsey si centr z pravé strany rozmyslel. Všiml si, že ve vápně není dostatek jeho spoluhráčů.
     
    88
    Nicolás Martín Domínguez se dlouho nemohl dostat k balónu, který si výborně kryl Cuadrado. Kolumbijský hráč nakonec vybojoval faul, protože domácímu středopolaři ujely nervy a svého protivníka zastavil faulem.
     
    87
    Rodrigo Palacio se díky svému důrazu snažil vybojovat rohový kop. To se však nepovedlo a rozehrávky od své svatyně se ujímá Wojciech Szczęsny.
     
    86
    Juventus se postupně zatáhl. Bologna operuje na míči, ale až do šestnáctky se moc nedostává.
     
    85
    Musa Barrow přízemně centroval na malé vápno, kde si nabíhal střídající Andrea Poli. K zakončení se ale nový muž na trávníku nedostal, neboť Bonucciho skluz byl přesný.

    Daniel Fekets

    Lukáš Mihal

    Góly:


    Bologna FC:
    Juventus Turín: