Saint-Étienne – Rennes 2:1 (kon.)
koniec
AS Saint-Étienne
2:1 (1:1)
Stade Rennes
cz Štvrtok 05.03.2020, 20:55 • Stade Geoffroy-Guichard, Saint-Étienne • Francúzsky pohár • Semifinále
Predzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Saint-Étienne, které svého soupeře porazilo výsledkem 2:1. Druhý poločas nám nepřinesl atraktivní podívanou, naopak nám zápas pomalu a jistě spěl do prodloužení. Ve čtvrté minutě nastaveného času se ale dokázal prosadit domácí Boudebouz, který svému celku zajistil finálové utkání proti pařížskému PSG. (22:49:19)
     
    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 4:4. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 11:21.
     
    90+5
    Konec zápasu.
    90+4. BOUDEBOUZ - 2:1
     
    90+4
    Saint-Étienne právě vstřelilo branku!
    To je neuvěřitelné, domácí se totiž dostávají do vedení ve čtvrté minutě nastaveného času! Finále již klepe na dveře! Hrdinou tohoto vypjatého duelu se stává RYAD BOUDEBOUZ, který na hranici pokutového území posadil protihráče na zem, načež fantastickou ránou levou nohou překonal brankáře.
     
    90+3
    Saint-Étienne se v závěru druhého poločasu dostalo do sympatického náporu, avšak skutečně nám tento zápas spěje do prodloužení.
     
    90+2
    Domácí hráči si vybojovali ještě jeden rohový kop, avšak ten nic nebezpečného nakonec nepřinesl. Až poté zasahoval Mendy, který podržel svůj celek.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, tento duel nám spěje do prodloužení. Ještě ale musíme počítat s nastaveným časem.
     
    88
    Obrannou povinnost si ale dokázal splnit hostující Maouassa, který zákrokem na jistotu poslal míč ven z hrací plochy. Debuchy tak bude moci vhazovat.
     
    86
    Do rozehrávky domácích byl zapojen také brankář Moulin, který zbytečně nic nevymýšlel. Naopak se mu nabídl obranný kolega Saliba, jenž zrychlil akci.
     
    85
    Nakonec to na sebe vzal Gboho, který se snažil najít prostor pod břevnem, což se mu nakonec nepovedlo najít. Moulin si navíc na míč nemusel vůbec sáhnout.
     
    84
    Rennes si před malým momentem vybojovalo standardní situaci z velice zajímavé pozice. Dost možná se bude jednat o přímý střelecký pokus na branku.
     
    83
    Střídání v týmu Stade Rennes FC: ze hřiště odchází Mbaye Niang, přichází Adrien Hunou.
    Střídání v týmu AS Saint-Étienne: ze hřiště odchází Yann M'Vila, přichází Riyad Boudebouz.
     
    82
    Už to vypadalo, že se Abi dokáže protáhnout přes hustý blok protihráčů, avšak se mu to nakonec nepovedlo. Vzápětí se povedlo včas zasáhnout Traorému.
     
    81
    Na pořadu dne byl rohový kop z levé strany, o který se postaral hostující Raphinha. Jeho centr se snášel směrem od branky, nakonec jsme hlavičku neviděli.
     
    77
    Střídání v týmu Stade Rennes FC: ze hřiště odchází Romain del Castillo, přichází Yann Gboho.
     
    76
    Rennes v posledních minutách přidalo na aktivitě, tentokráte se za prudkou nabídkou pokoušel dostat Bourigeaud, který neudržel míč před brankovou čárou.
     
    75
    Del Castillo si přehodil míč na levou nohu, načež se pokoušel o obstřel ke vzdálenější konstrukci. Nakonec se jednalo o nepřesný pokus, Moulin nezasahoval.

    David Suchý

    Góly: 43. Kolodziejczak, 90+4. Boudebouz – 33. Niang (pen.)

    Karty:   68. Camara (SET) – 20. Camavinga (REN), 28. Traoré (REN), 56. Castillo (REN)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 4:4. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 11:21.
    AS Saint-Étienne: Moulin – Debuchy (C), Saliba, Fofana, Kolodziejczak – Camara, M'Vila (83. Boudebouz), Cabaye (39. Dioussé) – Honorat, Diony (74. Abi), Bouanga
    Náhradníci: Bajic – Abi, Boudebouz, Diousse, Macon, Rivera, Trauco

    Stade Rennes: Mendy – Traoré, Da Silva (C), Gnagnon, Maouassa – Raphinha, N'Zonzi, Camavinga (68. Lea Siliki), Bourigeaud – del Castillo (77. Gboho), Niang (83. Hunou)
    Náhradníci: Salin – Boey, Gboho, Gelin, Hunou, Lea, Tait

    Rozhodca: Gautier – Annonier, Jeanne