Udinese – Hellas Verona 0:0 (kon.) | Juventus – Brescia 2:0 (kon.) | Sampdoria – Fiorentina 1:5 (kon.)
Sassuolo – Parma 0:1 (kon.) | Cagliari – Neapol 0:1 (kon.) | Lazio – Inter 2:1 (kon.)
koniec
Sampdoria Janov
1:5 (0:3)
ACF Fiorentina
cz Nedeľa 16.02.2020, 15:00 • Stadio Luigi Ferraris, Janov • Talianska Seria A • 24. kolo
Predzápasové kurzy
    90. Manolo GABBIADINI - 1:5
     
    90
    Sampdoria právě vstřelila branku!
    Tak přece jenom se domácí dočkali branky! Po centru Colleyho z levé strany se uvnitř vápna dostal do zakončení hlavou MANOLO GABBIADINI a jeho pokus letěl nechytatelně k pravé tyči. Asistence: Colley.
    78. Federico CHIESA - 0:5
     
    78
    Fiorentina právě vstřelila branku!
    Tak tohle už je debakl, neboť hosté nadělují soupeři bůra a vedou tak 5:0! FEDERICO CHIESA se dostal k míči na hranici vápna a jeho fantastická střela skončila v levé šibenici. Asistence: Lirola.
    57. Dušan VLAHOVIĆ - 0:4
     
    57
    Fiorentina právě vstřelila branku!
    Hosté vedou už 4:0 a dalo by se říct, že v tomto utkání je o vítězi definitivně rozhodnuto! Dalbert se dostal z levé strany ke střele, kterou sice Audero vyrazil, ale pouze k nohám DUŠANA VLAHOVIĆE, jenž vstřelil gól do prázdné svatyně.
    40. Federico CHIESA - 0:3
     
    40
    Fiorentina právě vstřelila branku!
    Hosté vedou už 3:0! K pokutovému kopu se tentokrát postavil FEDERICO CHIESA, který zakončil rovněž do pravé části branky, kde ani nyní nedokázal balón odvrátit brankář Audero. První poločas je tak ze strany Sampdorie hodně nešťastný a tragický.
    18. Dušan VLAHOVIĆ - 0:2
     
    18
    Fiorentina právě vstřelila branku!
    Hosté jdou do vedení 2:0! K pokutovému kopu se postavil DUŠAN VLAHOVIĆ, jenž vystřelil do pravé strany, kde šel také brankář Audero, který dokázal vyrazit míč, ale pouze do své brány! Následně se ještě hostující střelec zachoval nesportovně, když provokoval fanoušky a sudí rozdává žluté karty.
    8. Morten THORSBY - 0:1
     
    8
    Fiorentina právě vstřelila branku!
    Hosté otevírají gólový účet tohoto utkání! Dušan Vlahović se procpal po pravé straně k přízemnímu centru do vápna, kde se domácí hráči příliš nedohodli a po velice smolném momentu se balón odrazil od MORTENA THORSBYHO do svatyně Audera.

    Michal Raška

    Góly: 90. Gabbiadini (Colley) – 8. Thorsby (vla.), 18. Vlahović (pen.), 40. Chiesa (pen.), 57. Vlahović, 78. Chiesa (Lirola)

    Karty:   19. Murru (SMD), 22. G. Ramírez (SMD), 53. Colley (SMD), 86. Depaoli (SMD) – 19. Vlahović (FIO), 36. Badelj (FIO), 45+1. Duncan (FIO)   39. Murru (SMD) – 45. Badelj (FIO)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 8:9. Střely mimo: 5:3. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 12:13.
    Sampdoria Janov: Audero – Bereszyński, Tonelli, Colley, Murru – Thorsby (46. Jankto), Bertolacci (46. Vieira), G. Ramírez (67. Depaoli), Linetty – Gabbiadini, Quagliarella (C).
    Náhradníci: Seculin – Augello, É. Barreto, Bonazzoli, Depaoli, Chabot, Jankto, La Gumina, Léris, Vieira, Maroni, Jošida.

    ACF Fiorentina: Drągowski – Milenković, Pezzella (C), M. Cáceres – Lirola, Duncan (71. Benassi), Badelj, Castrovilli (67. Pulgar), Dalbert – Chiesa (81. R. Ghezzal), Vlahović.
    Náhradníci: Terracciano – Benassi, Agudelo, Ceccherini, Cutrone, Igor, Dalle Mura, R. Ghezzal, Pulgar, Sottil, Terzić, Venuti.

    Rozhodca: Massimiliano Irrati – Rodolfo Di Vuolo, Antonino Santoro