Sheffield Utd. – Bournemouth 2:1 (kon.)
koniec
Sheffield United
2:1 (1:1)
AFC Bournemouth
Nedeľa 09.02.2020, 15:00 • Bramall Lane, Sheffield • Anglická Premier League • 26. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+4
    Žltú kartu za podkopnutie prenikajúceho McBurnieho zozadu v strede poľa dostáva Simon Francis (AFC Bournemouth).
     
    90+1
    K centru z rohového kopu sa pretlačil na hranici bránkoviska Aké, hlavičkou do zeme ale loptu nasmeroval tesne mimo pravej tyče Hendersonovej brány.
     
    89
    Žltú kartu za úder do chrbta prenikajúceho Billinga dostáva Lys Mousset (Sheffield United FC). Priamy kop pre Bournemouth.
     
    88
    Striedanie v tíme AFC Bournemouth: z ihriska odchádza Andrew Surman, prichádza Dominic Solanke.
    84. John Lundstram (SHU) - 2:1
     
    84
    Tím Sheffield Utd. práve strelil gól!
    Domáci sa v závere zápasu dostávajú do vedenia! Stevens výbornou prihrávkou na ľavú stranu šestnástky vysunul do nábehu Mousseta, ktorý loptu posunul cez dvojicu obrancov Bournemouthu k nabiehajúcemu JOHNOVI LUNDSTRAMOVI. Ten si loptu prvým dotykom spracoval a bleskovým druhým dotykom ju poslal po zemi za chrbát brankára Ramsdalea.
     
    84
    Striedanie v tíme AFC Bournemouth: z ihriska odchádza Ryan Fraser, prichádza Junior Stanislas.
     
    77
    Stevens prihrávkou takmer z bránkovej čiary našiel na hranici bránkoviska McBurnieho, ktorý loptu ešte posunul doľava na voľného Mousseta. Jeho strelu zablokoval v sklze Smith.
     
    74
    Striedanie v tíme Sheffield United FC: z ihriska odchádza Billy Sharp, prichádza Lys Mousset.
     
    72
    Striedanie v tíme AFC Bournemouth: z ihriska odchádza Harry Wilson, prichádza Joshua King.
    71. Ryan Fraser (BTH)
     
    71
    Hostia sa trochu z ničoho nič dostali do obrovskej gólovej príležitosti! Callum Wilson sklepol center z pravej strany doľava do šestnástky domácich na voľného Frasera, ktorého tvrdú strelu z voleja vyrazil výborným zákrokom domáci gólman Henderson.
     
    61
    Striedanie v tíme Sheffield United FC: z ihriska odchádza Sander Berge, prichádza John Lundstram.
     
    61
    Center od rohovej zástavky sa odrazil od niekoľkých hráčov v pokutovom území Sheffieldu k Akému, ktorý z voleja vypálil tesne mimo ľavej tyče Hendersonovej brány.
     
    53
    Žltú kartu za nešportové správanie dostáva Andrew Surman (AFC Bournemouth).
     
    48
    McBurnie predĺžil hlavou odkop brankára Hendersona za seba na Sharpa, ktorého okamžitú strelu k zemi z voleja musel vyraziť gólman Bournemouthu Ramsdale.
    45+2. Billy Sharp (SHU) - 1:1
     
    45+2
    Tím Sheffield Utd. práve strelil gól!
    Domáci využívajú svoj tlak na vyrovnanie a strieľajú Bournemouthu gól „do šatne“! Ramsdale nedokázal vyboxovať center z rohu, loptu tak domáci vrátili do bránkoviska. Stevensovu strelu zblízka ešte zastavil obranca Bournemouthu na bránkovej čiare, lopta sa ale odrazila k voľnému BILLYMU SHARPOVI, ktorý ju dorazil do odkrytej brány.
     
    45
    Center Norwooda z rohu doletel na hlavu voľného McBurnieho, ktorého prudkú hlavičku vyrazil výborným zákrokom gólman hostí Ramsdale.
    44. Oliver Norwood (SHU)
     
    44
    Bournemouth mal teraz obrovskú dávku šťastia! Norwoodovu strelu tečoval Aké pri snahe o blok do protipohybu brankára Ramsdalea, lopta ale našťastie pre hostí skončila tesne mimo ľavej tyče ich brány.
     
    39
    Prvú žltú kartu zápasu dostáva za podrazenie Harryho Wilsona ostrým sklzom do členka Enda Stevens (Sheffield United FC). Stevens môže byť za žltú kartu skutočne rád...
     
    29
    Center z rohu sa na zadnej tyči odrazil od Calluma Wilsona k voľnému O'Connellovi, ktorý zblízka nasmeroval loptu hlavou nad brvno Ramsdaleovej brány.
    16. Oliver McBurnie (SHU)
     
    16
    Na konci rýchleho protiútoku Sheffieldu bol McBurnie, ktorého prízemný center zľava preletel celým bránkoviskom bez toho, aby loptu niekto z domácich hráčov zasiahol.
    13. Callum Wilson (BTH) - 0:1
     
    13
    Tím Bournemouth práve strelil gól!
    Hostia otvárajú skóre! Prihrávku Bergeho pred šestnástkou Sheffieldu vystihol Surman, ktorý loptu okamžite posunul na ľavé krídlo k Ricovi. Ten ju prihral na prednú tyč na Harryho Wilsona, ktorý trafil obrancu domácich. Od neho sa však lopta odrazila k voľnému CALLUMOVI WILSONOVI, ktorý ju nekompromisne poslal pod brvno Hendersonovej brány.
     
    11
    Center z priameho kopu nadvihol hráč Bournemouthu na prednej tyči k zadnej, kde zakončoval trochu krkolomným spôsobom Callum Wilson. Ten zblízka minul bránu Deana Hendersona.

    Michal Sadlek

    Góly: 45+2. Sharp, 84. Lundstram – 13. C. Wilson

    Karty:   39. Stevens (SHU), 89. Mousset (SHU) – 53. Surman (BTH), 90+4. Francis (BTH)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 4:7. Rohy: 8:4. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 10:8.
    Sheffield United: D. Henderson – Basham, Egan, O'Connell – Baldock, S. Berge (61. Lundstram), Norwood, Fleck, Stevens – McBurnie, Sharp (C) (74. Mousset).
    Náhradníci: Verrips – P. Retsos, Jagielka, Lundstram, Osborn, McGoldrick, Mousset.

    AFC Bournemouth: Ramsdale – A. Smith, Francis (C), Aké, Rico – Gosling, Billing, Surman (88. Solanke) – H. Wilson (72. J. King), Fraser (84. Stanislas) – C. Wilson.
    Náhradníci: Boruc – S. Cook, Stacey, L. Cook, Stanislas, J. King, Solanke.

    Rozhodca: Moss – Perry, Smart

    Diváci: 30 361