Sheffield Utd. – Bournemouth 2:1 (kon.)
koniec
Sheffield United
2:1 (1:1)
AFC Bournemouth
Nedeľa 09.02.2020, 15:00 • Bramall Lane, Sheffield • Anglická Premier League • 26. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vitajte pri on-line prenose zo zápasu Sheffield United FC – AFC Bournemouth. Stretnutie 26. kola anglickej Premier League sa začne o 15:00.
     


    Sheffield United FC

    Sheffield je jednoznačne najpozitívnejším prekvapením aktuálnej sezóny. Namiesto očakávaného boja o záchranu hrá nováčik o európske poháre a pred týmto kolom bol na šiestom mieste, z ktorého strácal na 4. Chelsea len 5 bodov. Jeho forma je navyše výborná, pretože z posledných desiatich zápasov prehral len tri zápasy proti Liverpoolu (vonku 0:2) a Manchesteru City (vonku 0:2, doma 0:1). Najsilnejšou stránkou tímu Chrisa Wildera je jednoznačne obrana, s 23 inkasovanými gólmi je totiž druhou najlepšou po suverénnom Liverpoole. Útok však ani zďaleka nie je tak produktívny, ako by od tímu v horných poschodiach tabuľky zrejme očakávalo (26 strelených gólov). Doma patrí Sheffield medzi priemer Premier League a z 12 domácich duelov prehral až päť.

    Posledných 5 ligových zápasov:
    Liverpool – Sheffield 2:0
    Sheffield – West Ham 1:0
    Arsenal – Sheffield 1:1
    Sheffield – Manchester City 0:1
    Crystal Palace – Sheffield 0:1
     


    AFC Bournemouth

    Bournemouth sa kvôli mizernej forme z konca roku 2019 zaplietol do boja o záchranu, posledné dva zápasy proti priamym konkurentom v boji o zotrvanie v Premier League ale dokázal vyhrať. Vďaka týmto výhram sa tak posunul v tabuľke na 16. miesto, na ktorom mal pred týmto kolom dvojbodový náskok na 18. West Ham. Bournemouth zráža predovšetkým slabá obrana (38 inkasovaných gólov), ani jeho útok ale zatiaľ nepatrí k najproduktívnejším (25 strelených gólov). Po štyroch ligových zápasoch bez streleného gólu ale v posledných dvoch kolách nastrieľali hostia dnešného zápasu 5 gólov, čo môže mať na mužstvo veľmi povzbudivý efekt do tohto zápasu. Vonku je Bournemouth zatiaľ piatym najhorším tímom ligy, keď v 12 zápasoch na cudzích ihriskách získal len 10 bodov.

    Posledných 5 ligových zápasov:
    West Ham – Bournemouth 4:0
    Bournemouth – Watford 0:3
    Norwich – Bournemouth 1:0
    Bournemouth – Brighton 3:1
    Bournemouth – Aston Villa 2:1
     


    Vzájomné zápasy

    Oba tímy sa v Premier League stretli doteraz v jedinom vzájomnom zápase. V ňom sa hneď v 1. kole tejto sezóne zrodila v Bournemouthe remíza 1:1.
     
    Úvodné zostavy:

    Sheffield United FC: D. Henderson – Basham, Egan, O'Connell – Baldock, S. Berge, Norwood, Fleck, Stevens – McBurnie, Sharp (C).
    Náhradníci: Verrips – P. Retsos, Jagielka, Lundstram, Osborn, McGoldrick, Mousset.

    AFC Bournemouth: Ramsdale – A. Smith, Francis (C), Aké, Rico – Gosling, Billing, Surman – H. Wilson, Fraser – C. Wilson.
    Náhradníci: Boruc – S. Cook, Stacey, L. Cook, Stanislas, J. King, Solanke.

    Rozhodca: Moss – Perry, Smart.
     
    Oba tímy už sú na hracej ploche, zápas sa tak o malú chvíľu začne.
     
    Sheffield bude hrať v červenobielych dresoch, Bournemouth v čiernych.
     
    Pre nórskeho záložníka Sandera Bergeho je dnešný zápas prvým domácim vystúpením v drese Sheffieldu v Premier League.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Výkop zápasu mali domáci, ktorí loptu okamžite nakopli na útočnú polovicu. Odtiaľ hostia vytlačili hráčov Sheffieldu na ich polovicu, o loptu ich však pripraviť nedokázali.
     
    2
    Po prihrávke McBurnieho z ľavej strany vystrelil už zvnútra šestnástky z prvej Fleck, jeho strelu ale zablokoval do autu kapitán Bournemouthu Francis.
     
    3
    Sheffield vstúpil do zápasu veľmi aktívne a znovu sa usadil na polovici hostí. Tí sa snažia vytlačiť hráčov súpera do stredu poľa, príliš sa im to ale teraz nedarí.
     
    4
    Hostia vôbec prvýkrát zaútočili a ich útok skončil ziskom rohového kopu po tom, čo Berge zablokoval center Bournemouthu z ľavej strany.
     
    5
    Center z rohu obrana Sheffieldu vyriešila a domáci si následne poradili i s opakovaným nákopom hostí do ich šestnástky.
     
    6
    Domácim sa však rozohrávka nevydarila a nepresným nákopom na útočnú polovicu loptu doslova darovali Akému. Ten zakladá ďalší postupný útok svojho celku.
     
    7
    Fraser oblúčikom z ľavej strany nacentroval do stredu šestnástky na Akého, ktorý hlavou nasmeroval loptu mimo domácej brány.
     
    8
    Iniciatíva po dobrom vstupe domácich prešla na kopačky Bournemouthu. Hostia obliehajú pokutové územie Sheffieldu a snažia sa dostať do priestoru, odkiaľ je možné nebezpečne vystreliť.
     
    9
    McBurnie potiahol loptu po jej zisku po ľavej strany k šestnástke Bournemouthu, tam ale nedokázal presne prihrať nabiehajúcim spoluhráčom. Hostia však loptu odkopli len k domácim hráčom do stredu poľa, Sheffield tak pokračuje v postupnej kombinácii.
     
    10
    Domáci podrazili na ľavom krídle Goslinga. Priamy kop pre Bournemouth.
     
    11
    Center z priameho kopu nadvihol hráč Bournemouthu na prednej tyči k zadnej, kde zakončoval trochu krkolomným spôsobom Callum Wilson. Ten zblízka minul bránu Deana Hendersona.
     
    13
    Tím Bournemouth práve strelil gól!
    Hostia otvárajú skóre! Prihrávku Bergeho pred šestnástkou Sheffieldu vystihol Surman, ktorý loptu okamžite posunul na ľavé krídlo k Ricovi. Ten ju prihral na prednú tyč na Harryho Wilsona, ktorý trafil obrancu domácich. Od neho sa však lopta odrazila k voľnému CALLUMOVI WILSONOVI, ktorý ju nekompromisne poslal pod brvno Hendersonovej brány.
    13. Callum Wilson (BTH) - 0:1
     
    15
    Fraser prenikol po ľavej strane k šestnástke Sheffieldu a centrom do nej hľadal Billinga. Ten ale na jeho prihrávku nedosiahol.
     
    16
    Na konci rýchleho protiútoku Sheffieldu bol McBurnie, ktorého prízemný center zľava preletel celým bránkoviskom bez toho, aby loptu niekto z domácich hráčov zasiahol.
    16. Oliver McBurnie (SHU)
     
    17
    Berge vo vzdušnom súboji doslova zostrelil Frasera. Hráč Bournemouthu ostáva ležať na trávniku a musí byť ošetrený.
     
    18
    Značne otrasený Fraser nakoniec odišiel za autovú čiaru po vlastných. Uvidíme, či sa vráti do hry.
     
    20
    Tempo zápasu nie je príliš vysoké. Ani jeden z tímov nemá výraznú prevahu v strede poľa a kvôli veľkému množstvu nepresností si oba celky rýchlo striedajú kontrolu nad loptou.
     
    21
    Fleck skočil na nohu Billingovi v súboji v strede poľa. I on tak musí byť ošetrený a hra je znovu prerušená.
     
    22
    Billing za veľkého piskotu domácich tribún odišiel pomaly za autovú čiaru a hneď sa hlásil o návrat do hry.
     
    23
    V zápase sa teraz vlastne vôbec nič nedeje. Brankár Bournemouthu Ramsdale rozohral tak, že lopta doletela až k jeho konkurentovi na opačnej strane Hendersonovi. Ten zakladá postupný útok svojho tímu.
     
    24
    McBurnieho center zľava hostia zablokovali a následne si hráči Bournemouthu poradili i s Bergeho nákopom. Po zisku lopty potom otočili hru na opačnú stranu.
     
    26
    Oba tímy si nepresnými nákopmi vymenili loptu a napokon sa hracieho predmetu zmocnili hostia. Ricov prienik po ľavom krídle potom ukončil podrazením Berge, nasledovať tak bude priamy kop hostí.
     
    27
    Brankár Sheffieldu Henderson vyboxoval center z priameho kopu, k odrazenej lopte sa ale dostali hostia, ktorí pokračujú v postupnej kombinácii.
     
    28
    Sharp vybojoval loptu medzi obrancami Bournemouthu a posunul ju do šestnástky k McBurniemu. Jeho center bol zrazený na rohový kop.
     
    29
    Center z rohu sa na zadnej tyči odrazil od Calluma Wilsona k voľnému O'Connellovi, ktorý zblízka nasmeroval loptu hlavou nad brvno Ramsdaleovej brány.
     
    30
    Domáci získali ďalší rohový kop, center z neho ale odhlavičkoval Billing stojaci na prednej tyči. Sheffield postupne preberá iniciatívu a posledné minúty sa odohrávajú výhradne na polovici Bournemouthu.
     
    31
    Strely: 3:5
    Strely na bránu: 0:1
     
    33
    Domáci naďalej držia loptu pod svojou kontrolou, hostia ich kombináciu ale držia na dištanc od svojej šestnástky. Hráči Sheffieldu sa tak dostávajú k centrom z nebezpečných priestorov len s veľkými problémami.
     
    34
    McBurnie si nabehol do šestnástky na tečovaný center z ľavej strany a pred Akém loptu ešte nadvihol, tá sa ale zakrútila priamo do rúk pripraveného brankára Ramsdalea.
     
    35
    McBurnieho center bol zrazený na rohový kop. Sám McBurnie potom po rozohrávke na krátko prenikol do šestnástky, jeho prihrávku takmer z bránkovej čiary však obrana hostí odkopla z nebezpečného priestoru.
     
    36
    Tlak Sheffieldu je už v tejto chvíli veľmi veľký. Všetci hráči Bournemouthu sú vo vzdialenosti maximálne 30 metrov od svojej brány.
     
    37
    Surman zrazil pred vlastným pokutovým územím na trávnik Sharpa, ktorý si spracovával prihrávku od spoluhráča. Priamy kop pre Sheffield United z pomerne dobrej streleckej pozície.
     
    38
    Fleck trafil strelou z priameho kopu len múr z hráčov Bournemouthu, od nich sa ale lopta odrazila naspäť na kopačky domácich hráčov. Tí pokračujú v obliehaní pokutového územia hosťujúceho celku.
     
    39
    Prvú žltú kartu zápasu dostáva za podrazenie Harryho Wilsona ostrým sklzom do členka Enda Stevens (Sheffield United FC). Stevens môže byť za žltú kartu skutočne rád...
     
    40
    Držanie lopty v posledných 10 minútach: 71 % : 29 %
     
    42
    Harry Wilson si nabiehal na center Frasera z ľavej strany za obranu Sheffieldu, loptu ale pred ním chytil vybiehajúci brankár Henderson. Hráč Bournemouthu ešte potom jemne zasiahol gólmana domácich.
     
    43
    Domáci brankár rýchlo rozohral na opačnú stranu. Bashamov center sprava zablokoval Aké a hostia potom loptu odkopli do autu.
     
    44
    Bournemouth mal teraz obrovskú dávku šťastia! Norwoodovu strelu tečoval Aké pri snahe o blok do protipohybu brankára Ramsdalea, lopta ale našťastie pre hostí skončila tesne mimo ľavej tyče ich brány.
    44. Oliver Norwood (SHU)
     
    45
    Center Norwooda z rohu doletel na hlavu voľného McBurnieho, ktorého prudkú hlavičku vyrazil výborným zákrokom gólman hostí Ramsdale.
     
    45
    Bude sa hrať ešte tri minúty.
     
    45+2
    Tím Sheffield Utd. práve strelil gól!
    Domáci využívajú svoj tlak na vyrovnanie a strieľajú Bournemouthu gól „do šatne“! Ramsdale nedokázal vyboxovať center z rohu, loptu tak domáci vrátili do bránkoviska. Stevensovu strelu zblízka ešte zastavil obranca Bournemouthu na bránkovej čiare, lopta sa ale odrazila k voľnému BILLYMU SHARPOVI, ktorý ju dorazil do odkrytej brány.
    45+2. Billy Sharp (SHU) - 1:1
     
    45+3
    Domáci sa ešte predsa len snažia v prvom polčase ohroziť bránu Bournemouthu a po strelenom góle sa rýchlo nasťahovali na polovicu hostí.
     
    45+4
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Po prvom polčase idú tímy do šatní za vyrovnaného stavu 1:1. Bournemouth bol v úvode o niečo aktívnejší a zásluhou gólu Calluma Wilsona otvorili hostia skóre, postupne však prevzali iniciatívu domáci. S pribúdajúcimi minútami tlak Sheffieldu silnel a domáci hráči sa nakoniec dočkali vyrovnania, keď v nadstavenom čase premenil ich obrovský tlak na presný zásah Sharp. V druhom polčase nás tak čaká veľký boj o dôležité body.

    Štatistiky po 1. polčase:

    Držanie lopty: 59 % : 41 %
    Strely na bránu: 4:1
    Strely mimo: 2:3
    Rohy: 6:1
    Ofsajdy: 0:0
    Fauly: 4:1
     
    Druhý polčas sa začne približne o 16:06.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Výkop druhého polčasu mali hostia. Cez prestávku nedošlo k žiadnemu striedaniu.
     
    47
    Hostia od úvodu polčasu držia loptu pod svojou kontrolu na vlastnej polovici, cez zoradených domácich hráčov v strede poľa sa ale nedokážu dostať na polovicu Sheffieldu.
     
    48
    McBurnie predĺžil hlavou odkop brankára Hendersona za seba na Sharpa, ktorého okamžitú strelu k zemi z voleja musel vyraziť gólman Bournemouthu Ramsdale.
     
    49
    Na center Norwooda z rohového kopu si najlepšie nabehol Berge, ktorého prudká hlavička skončila napokon výrazne mimo Ramsdaleovej brány.
     
    50
    Sheffield sa začína dostávať do podobného tlaku, aký mal na konci prvého polčasu. Jeho kombinácia prebieha predovšetkým na pravom krídle v tesnej blízkosti šestnástky Bournemouthu.
     
    51
    Baldock nakopol loptu z pravej strany do šestnástky, jeho center ale nedokázal zasiahnuť ani jeden z nabiehajúcich si hráčov Sheffieldu. Lopta tak skončila za bránkovou čiarou.
     
    52
    Egan zasiahol v súboji o loptu vysokou nohou Goslinga, ktorý sa zrútil na trávnik. Hneď potom sa však vrhol Surman na domáceho trénera Wildera, ktorý sa zrejme nezdržal komentárov. Pred lavičkou Sheffieldu tak vznikla obrovská šarvátka, ktorú musí riešiť hlavný rozhodca.
     
    53
    Žltú kartu za nešportové správanie dostáva Andrew Surman (AFC Bournemouth).
     
    55
    Hostia sa zrejme vôbec prvýkrát v druhom polčase usadili na polovici Sheffieldu, domáci ich ale zatiaľ držia v bezpečnej vzdialenosti od svojej brány.
     
    56
    Ich akciu napokon ukončil nepresným centrom Fraser a domáci okamžite založili svoj útok. Nákop brankára Hendersona však nebol presný a lopta skončila až za autovou čiarou na polovici Bournemouthu.
     
    57
    Rico potiahol loptu po ľavej strane k šestnástke Sheffieldu, kde ju posunul na os ihriska ku Smithovi. Ten vystrelil zo strednej vzdialenosti vysoko nad Hendersonovu bránu.
     
    59
    Hostia postupne začínajú zvyšovať svoj tlak. Domáci sú teraz zatiahnutí hlboko v obrannom bloku a len odkopávajú centre hráčov Bournemouthu.
     
    60
    Berge zasiahol lakťom do tváre Rica, ktorý sa zrútil na trávnik. Hra však pokračovala ďalej a Bournemouth zo svojej akcie získal rohový kop.
     
    61
    Center od rohovej zástavky sa odrazil od niekoľkých hráčov v pokutovom území Sheffieldu k Akému, ktorý z voleja vypálil tesne mimo ľavej tyče Hendersonovej brány.
     
    61
    Striedanie v tíme Sheffield United FC: z ihriska odchádza Sander Berge, prichádza John Lundstram.
     
    63
    McBurnie sa uvoľnil cez protivníka na pravom krídle, jeho center do šestnástky však odkopol z nebezpečného priestoru Aké. Odrazenú loptu potom získali hráči Bournemouthu, ktorí prechádzajú do postupného útoku.
     
    64
    Rico bol pri nákope do šestnástky domácich zasiahnutý napádajúcim McBurniem. Ani tentokrát sa napriek hlasným protestom ľavého obrancu Bournemouthu nepíska faul.
     
    65
    Stevens si spracoval pas na pravú stranu šestnástky a prihrávkou do druhej vlny hľadal dobiehajúceho Lundstrama. Ten zakončil veľmi slabo a jeden z obrancov hosťujúceho tímu loptu odkopol zo svojej šestnástky.
     
    66
    Na opačnej strane sklepol odkop brankára Ramsdalea Callum Wilson k svojmu menovcovi Harrymu, ktorý z prvej zo strednej vzdialenosti vypálil vysoko nad Hendersonovu bránu.
     
    67
    Domáci sa následne usadili pri šestnástke Bournemouthu, hostia ich ale zatiaľ nepustili ani k strele, ani k centru.
     
    68
    O'Connell stratil na útočnej polovici loptu a taktickým faulom zozadu zrazil na trávnik Harryho Wilsona. Napriek protestom hráčov Bournemouthu žltú kartu nedostal.
     
    70
    Sheffield prebral iniciatívu a naďalej drží loptu pod svojou kontrolou. Hostia sa snažia domácich vytláčať aspoň do stredu poľa.
     
    71
    Hostia sa trochu z ničoho nič dostali do obrovskej gólovej príležitosti! Callum Wilson sklepol center z pravej strany doľava do šestnástky domácich na voľného Frasera, ktorého tvrdú strelu z voleja vyrazil výborným zákrokom domáci gólman Henderson.
    71. Ryan Fraser (BTH)
     
    72
    Striedanie v tíme AFC Bournemouth: z ihriska odchádza Harry Wilson, prichádza Joshua King.
     
    73
    Francis podrazil na vlastnej polovici Norwooda, ktorý si spracovával prihrávku od spoluhráča. Priamy kop pre Sheffield United.
     
    74
    Norwood chcel zaskočiť obranu hostí oblúčikom do šestnástky na rozbehnutých spoluhráčov, touto rozohrávkou však zaskočil i svojich kolegov a k lopte si tak v pokojnom tempe dokráčal brankár hostí Ramsdale.
     
    74
    Striedanie v tíme Sheffield United FC: z ihriska odchádza Billy Sharp, prichádza Lys Mousset.
     
    75
    Kingov center vyrazil brankárovi Hendersonovi z ruky jeho spoluhráč Egan, našťastie sa ale lopta odrazila mimo hráčov Bournemouthu stojacich v šestnástke Sheffieldu.
     
    76
    Domáci znovu zatláčajú hostí do obrany, hráči Bournemouthu si ale zatiaľ dokázali poradiť so všetkými ich centrami.
     
    77
    Stevens prihrávkou takmer z bránkovej čiary našiel na hranici bránkoviska McBurnieho, ktorý loptu ešte posunul doľava na voľného Mousseta. Jeho strelu zablokoval v sklze Smith.
     
    79
    Domáci brankár Henderson rozohral nepresne a k lopte sa dostal Fraser. Ten centrom z ľavej strany prekopol celé pokutové územie Sheffieldu a lopta skončila až v aute na opačnej strane.
     
    80
    Billing vystihol ďalšiu rozohrávku Sheffieldu, loptu si ale pri kľučke proti Eganovi posunul až príliš dopredu a tá napokon skončila za bránkovou čiarou.
     
    81
    King úplne zbytočne zostrelil v hlavičkovom súboji na vlastnej polovici Flecka. Priamy kop pre Sheffield z ľavej strany útočnej polovice.
     
    82
    Norwoodov center zo štandardky však nebol vôbec vydarený a lopta doletela priamo do rúk gólmana Bournemouthu Ramsdalea. Následná rozohrávka sa ale hosťujúcemu brankárovi nevydarila a loptu vyhodil len k domácim obrancom.
     
    83
    Norwoodov center od rohovej zástavky odhlavičkoval Aké na prednej tyči, odrazenej lopty sa ale opäť zmocnili červenobieli. Tí si teraz loptu prihrávajú v strede poľa.
     
    84
    Striedanie v tíme AFC Bournemouth: z ihriska odchádza Ryan Fraser, prichádza Junior Stanislas.
     
    84
    Tím Sheffield Utd. práve strelil gól!
    Domáci sa v závere zápasu dostávajú do vedenia! Stevens výbornou prihrávkou na ľavú stranu šestnástky vysunul do nábehu Mousseta, ktorý loptu posunul cez dvojicu obrancov Bournemouthu k nabiehajúcemu JOHNOVI LUNDSTRAMOVI. Ten si loptu prvým dotykom spracoval a bleskovým druhým dotykom ju poslal po zemi za chrbát brankára Ramsdalea.
    84. John Lundstram (SHU) - 2:1
     
    86
    Domáci sa snažia zbrzdiť útok hostí vysokým napádaním a tento plán im zatiaľ vychádza. Hráči Bournemouthu sa nedokážu dostať na polovicu Sheffieldu a loptu si prihráva len obranná štvorica hostí.
     
    87
    Rico vysunul do nábehu na ľavom krídle striedajúceho Stanislasa, toho ale stihol zastaviť Lundstram, ktorého Stanislas napokon stiahol za ruku na trávnik.
     
    88
    Striedanie v tíme AFC Bournemouth: z ihriska odchádza Andrew Surman, prichádza Dominic Solanke.
     
    89
    Žltú kartu za úder do chrbta prenikajúceho Billinga dostáva Lys Mousset (Sheffield United FC). Priamy kop pre Bournemouth.
     
    90
    Nákop hostí do šestnástky vyboxoval brankár Sheffieldu Dean Henderson do autu. Dlhé autové vhadzovanie potom nevydareným odkopom zrazil na rohový kop Mousset.
     
    90
    Nadstavený čas sú štyri minúty.
     
    90+1
    K centru z rohového kopu sa pretlačil na hranici bránkoviska Aké, hlavičkou do zeme ale loptu nasmeroval tesne mimo pravej tyče Hendersonovej brány.
     
    90+2
    Domáci v tejto chvíli už len odkopávajú lopty z nebezpečných priestorov a snažia sa zablokovať všetky centre a strely hostí. Bournemouth sa ale vždy vráti pred pokutové územie Sheffieldu a skúša šťastie znovu.
     
    90+3
    Aké chcel zakončovať po prihrávke Billinga z otočky, domáci mu ale loptu odkopli. Následne sa k nej pretlačil McBurnie, ktorý vyrazil smerom dopredu.
     
    90+4
    Žltú kartu za podkopnutie prenikajúceho McBurnieho zozadu v strede poľa dostáva Simon Francis (AFC Bournemouth).
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    Druhý polčas bol o niečo vyrovnanejší ako prvý, gól sme však videli len jeden. Domáci dokázali v niektorých pasážach druhého dejstva dostať hostí pod obrovský tlak, ani hostia však nezaostávali a tiež si vypracovali niekoľko nádejných gólových príležitostí. V otvorenom zápase sa napokon šťastie usmialo na domácich, ktorým zabezpečil víťazstvo svojim gólom striedajúci Lundstram. Sheffield sa vďaka zisku ďalších troch bodov dostal na piate miesto a na štvrtú Chelsea, ktorá však má zápas k dobru, stráca dva body. Bournemouth je priebežne na 16. mieste s dvojbodovým náskokom pred 18. West Hamom.
     
    Držanie lopty: 54 % : 46 %.
    Strely na bránu: 6:2.
    Strely mimo: 4:7.
    Rohy: 8:4.
    Ofsajdy: 0:1.
    Fauly: 10:8.
     
    To je odo mňa z tohto zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok nedele. (17:01:57)

    Michal Sadlek

    Góly: 45+2. Sharp, 84. Lundstram – 13. C. Wilson

    Karty:   39. Stevens (SHU), 89. Mousset (SHU) – 53. Surman (BTH), 90+4. Francis (BTH)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 4:7. Rohy: 8:4. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 10:8.
    Sheffield United: D. Henderson – Basham, Egan, O'Connell – Baldock, S. Berge (61. Lundstram), Norwood, Fleck, Stevens – McBurnie, Sharp (C) (74. Mousset).
    Náhradníci: Verrips – P. Retsos, Jagielka, Lundstram, Osborn, McGoldrick, Mousset.

    AFC Bournemouth: Ramsdale – A. Smith, Francis (C), Aké, Rico – Gosling, Billing, Surman (88. Solanke) – H. Wilson (72. J. King), Fraser (84. Stanislas) – C. Wilson.
    Náhradníci: Boruc – S. Cook, Stacey, L. Cook, Stanislas, J. King, Solanke.

    Rozhodca: Moss – Perry, Smart

    Diváci: 30 361