Buffalo – Detroit 3:4 (0:2 po s.n.) | Montreal – Anaheim 3:2 (po pr.) | Tampa Bay – Pittsburgh 4:2 (kon.)
Florida – Vegas 2:7 (kon.) | Philadelphia – NJ Devils 0:5 (kon.) | NY Islanders – LA Kings 5:3 (kon.)
Ottawa – Colorado 1:4 (kon.) | St. Louis – Winnipeg 2:4 (kon.) | Minnesota – Vancouver 4:2 (kon.)
Calgary – Nashville 2:3 (kon.) | Arizona – Carolina 3:5 (kon.) | Edmonton – San Jose 3:6 (kon.)
koniec
St. Louis Blues
2:4 (0:1, 2:1, 0:2)
Winnipeg Jets
cz Piatok 07.02.2020, 02:00 • Enterprise Center, St. Louis • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:49 Nikolaj EHLERS - 2:4
     
    59:49
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Jedenáct vteřin před závěrečnou sirénou puk proskotačil až do obranné třetiny St. Louis, kde pobýval NIKOLAJ EHLERS. Dánský hokejista poté nikým neatakován dopravil touš do odkryté brány. 2:4. Asistence: Dmitrij Kulikov a Blake Wheeler.
     
    58:50
    Binnington je na střídačce. Domácí tým zkouší powerplay.
     
    56:18
    Parayko parádně pronikl po levém křídle. Následně se kotouč dostal mezi kruhy, odkud pálil Zachary Sanford. Hellebuyck zacvakl betony včas a vytáhl ze svého repertoáru další úžasný zásah.
     
    55:02
    Brayden Schenn měl na holi velkou šanci na vyrovnání. Dostal se k volnému puku mezi kruhy, ale bránu minul.
    49:04 Andrew COPP - 2:3
     
    49:04
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Za úvodních deset minut třetí periody jsme viděli tolik šancí, že branka už na jedné straně padnout musela. Dočkali se hosté. Nepřehlednou situaci na brankovišti zakončil gólem ANDREW COPP. Puk zůstal v brankovišti, ale Binnington si jej nechtěně dorazil do brány. 2:3. Asistence: Jansen Harkins.
     
    46:52
    Přečíslení hostů 3 na 2 bylo vykombinováno velice dobře. Mason Appleton se uvolnil na pravém kruhu a ve velké rychlosti zamířil jen těsně vedle zadní tyče.
     
    44:08
    Další velký zákrok Hellebuycka! Přečíslení domácích vyřešil kapitán Alex Pietrangelo střelou z mezikruží. Rameno hostujícího brankáře se ale na poslední okamžik vytrčilo.
     
    43:02
    Na druhé straně zůstal úplně osamocen před bránou domácích Kyle Connor. Útočník Jets zkusil kličku do forehandu, ale taktéž Binnington se zaskvěl.
     
    42:12
    Velká šance Blues gólem nekončí! Connor Hellebuyck fantastickým rozklekem zabránil dorážce Sammyho Blaise do poloodkryté brány.
     
    Střely na bránu: 27 – 19.
    33:36 Carl GUNNARSSON - 2:2
     
    33:36
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Puk se z hole na hůl rychle dostal na modrou čáru, odkud své štěstí zkusil CARL GUNNARSSON. Obránce St. Louis s číslem 4 svůj projektil výborně umístil a před bránou došlo k výtečné cloně. Puk dost možná tečoval Zachary Sanford, tak uvidíme, komu bude tento gól nakonec připsán. 2:2. Asistence: Alex Pietrangelo a Ryan O'Reilly.
    31:16 Colton PARAYKO - 1:2
     
    31:16
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Tento tlak už musel skončit brankou. Robert Thomas vystřelil z pravého kruhu a orazítkoval pouze tyč. Puk se však od ní odrazil tak šikovně, že našel COLTONA PARAYKA úplně volného. Obránce Blues se už pohotovým pokusem prosadit dokázal. 1:2. Asistence: Robert Thomas a Vince Dunn.
     
    29:23
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Sami Niku – 2 min., držení).
    25:58 Patrik LAINE - 0:2
     
    25:58
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Winnipeg znovu využil zaváhání domácích a podruhé v zápase trestá. Kyle Connor v útočném pásmu lehce postrčil puk na Scheifeleho, který křížným pasem uvolnil PATRIKA LAINEHO. Fin pálil bez přípravy z levého kruhu a kotouč za Binningtona procedit dokázal. 0:2. Asistence: Mark Scheifele a Kyle Connor.
     
    22:27
    Andrew Copp se z ničeho nic objevil ve velmi dobré pozici a získal odražený kotouč na svou hůl. Zadní tyč jen těsně minul a tento moment si hned hlasitě vyčítal.
     
    20:13
    Laine před bránou jemně tečoval pobídku Scheifeleho, ale Jordan Binnington se včas přesunul.
     
    Střely na bránu: 13 – 8.
     
    12:35
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Nikolaj Ehlers – 2 min., podrážení).
     
    12:16
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Blake Wheeler – 2 min., hákování).
     
    11:28
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (Jay Bouwmeester – 2 min., držení).
     
    09:24
    Obrovská šance Winnipegu! Obrana Blues úplně propadla a nechala ujet hned dva hostující hráče na Binningtona. Zakončení vzal na sebe Blake Wheeler, jenž byl vychytán skvěle se přesunujícím Binningtonem.
    07:55 Jansen HARKINS - 0:1
     
    07:55
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Winnipeg se ujímá vedení. Copp ve své akci pokračoval, posunul puk po mantinelu na Roslovice, který vybídl na levém kruhu JANSENA HARKINSE. Harkins dokázal dostat puk za Binningtona a připsal si svůj premiérový gól v NHL. 0:1. Asistence: Jack Roslovic a Andrew Copp.
     
    06:03
    Mark Scheifele šikovně vybídl Patrika Laineho, který se zjevil volný mezi kruhy. Finský hokejista ale Binningtona propálit nedokázal.

    Daniel Fekets

    Góly a asistencie: 32. Parayko (Thomas, Dunn), 34. Gunnarsson (Pietrangelo, R. O'Reilly) – 8. Harkins (Roslovic, Copp), 26. Laine (Scheifele, Connor), 50. Copp (Harkins), 60. Ehlers (D. Kulikov, Wheeler)


    St. Louis Blues: Binnington (Allen) – Pietrangelo (C), Gunnarsson, Parayko, Bouwmeester, Faulk, Dunn – Thomas, B. Schenn, Schwartz – Perron, R. O'Reilly (A), Sanford – Kyrou, Bozak, Steen (A) – Brouwer, Blais, Barbašev.
    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Brossoit) – Pionk, Morrissey (A), Niku, D. Kulikov, Sbisa, Beaulieu – Laine, Scheifele (A), Connor – Appleton, Wheeler (C), Ehlers – Roslovic, Copp, Harkins – L. Shaw, N. Shore, G. Bourque.

    Rozhodca: Lambert, O´Rourke – Cormier, Gawryletz

    Diváci: 18 096