Buffalo – Detroit 3:4 (0:2 po s.n.) | Montreal – Anaheim 3:2 (po pr.) | Tampa Bay – Pittsburgh 4:2 (kon.)
Florida – Vegas 2:7 (kon.) | Philadelphia – NJ Devils 0:5 (kon.) | NY Islanders – LA Kings 5:3 (kon.)
Ottawa – Colorado 1:4 (kon.) | St. Louis – Winnipeg 2:4 (kon.) | Minnesota – Vancouver 4:2 (kon.)
Calgary – Nashville 2:3 (kon.) | Arizona – Carolina 3:5 (kon.) | Edmonton – San Jose 3:6 (kon.)
koniec
St. Louis Blues
2:4 (0:1, 2:1, 0:2)
Winnipeg Jets
cz Piatok 07.02.2020, 02:00 • Enterprise Center, St. Louis • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:49 Nikolaj EHLERS - 2:4
     
    59:49
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Jedenáct vteřin před závěrečnou sirénou puk proskotačil až do obranné třetiny St. Louis, kde pobýval NIKOLAJ EHLERS. Dánský hokejista poté nikým neatakován dopravil touš do odkryté brány. 2:4. Asistence: Dmitrij Kulikov a Blake Wheeler.
    49:04 Andrew COPP - 2:3
     
    49:04
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Za úvodních deset minut třetí periody jsme viděli tolik šancí, že branka už na jedné straně padnout musela. Dočkali se hosté. Nepřehlednou situaci na brankovišti zakončil gólem ANDREW COPP. Puk zůstal v brankovišti, ale Binnington si jej nechtěně dorazil do brány. 2:3. Asistence: Jansen Harkins.
    33:36 Carl GUNNARSSON - 2:2
     
    33:36
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Puk se z hole na hůl rychle dostal na modrou čáru, odkud své štěstí zkusil CARL GUNNARSSON. Obránce St. Louis s číslem 4 svůj projektil výborně umístil a před bránou došlo k výtečné cloně. Puk dost možná tečoval Zachary Sanford, tak uvidíme, komu bude tento gól nakonec připsán. 2:2. Asistence: Alex Pietrangelo a Ryan O'Reilly.
    31:16 Colton PARAYKO - 1:2
     
    31:16
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Tento tlak už musel skončit brankou. Robert Thomas vystřelil z pravého kruhu a orazítkoval pouze tyč. Puk se však od ní odrazil tak šikovně, že našel COLTONA PARAYKA úplně volného. Obránce Blues se už pohotovým pokusem prosadit dokázal. 1:2. Asistence: Robert Thomas a Vince Dunn.
    25:58 Patrik LAINE - 0:2
     
    25:58
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Winnipeg znovu využil zaváhání domácích a podruhé v zápase trestá. Kyle Connor v útočném pásmu lehce postrčil puk na Scheifeleho, který křížným pasem uvolnil PATRIKA LAINEHO. Fin pálil bez přípravy z levého kruhu a kotouč za Binningtona procedit dokázal. 0:2. Asistence: Mark Scheifele a Kyle Connor.
    07:55 Jansen HARKINS - 0:1
     
    07:55
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Winnipeg se ujímá vedení. Copp ve své akci pokračoval, posunul puk po mantinelu na Roslovice, který vybídl na levém kruhu JANSENA HARKINSE. Harkins dokázal dostat puk za Binningtona a připsal si svůj premiérový gól v NHL. 0:1. Asistence: Jack Roslovic a Andrew Copp.

    Daniel Fekets

    Góly a asistencie: 32. Parayko (Thomas, Dunn), 34. Gunnarsson (Pietrangelo, R. O'Reilly) – 8. Harkins (Roslovic, Copp), 26. Laine (Scheifele, Connor), 50. Copp (Harkins), 60. Ehlers (D. Kulikov, Wheeler)


    St. Louis Blues: Binnington (Allen) – Pietrangelo (C), Gunnarsson, Parayko, Bouwmeester, Faulk, Dunn – Thomas, B. Schenn, Schwartz – Perron, R. O'Reilly (A), Sanford – Kyrou, Bozak, Steen (A) – Brouwer, Blais, Barbašev.
    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Brossoit) – Pionk, Morrissey (A), Niku, D. Kulikov, Sbisa, Beaulieu – Laine, Scheifele (A), Connor – Appleton, Wheeler (C), Ehlers – Roslovic, Copp, Harkins – L. Shaw, N. Shore, G. Bourque.

    Rozhodca: Lambert, O´Rourke – Cormier, Gawryletz

    Diváci: 18 096