Mallorca – Valencia 4:1 (kon.) | Real Betis – Sociedad 3:0 (kon.) | Villarreal – Espanyol 1:2 (kon.)
Bilbao – Vigo 1:1 (kon.) | Barcelona – Granada 1:0 (kon.)
koniec
RCD Mallorca
4:1 (3:0)
Valencia CF
Nedeľa 19.01.2020, 12:00 • Estadio de Son Moix, Palma de Mallorca • Španielska LaLiga • 20. kolo
Predzápasové kurzy
     
    82
    Valencia dala gól!
    Hostia strieľajú aspoň čestný gól! Na Wassovu prihrávku z pravého krídla si nabehol do šestnástky domácich FERRÁN TORRES, ktorý mal čas si loptu i spracovať. Prudkou strelou k bližšej tyči potom prestrelil brankára Reinu, ktorý na jeho strelu ani nezareagoval.
     
    79
    Mallorca dala gól!
    Tak to je definitívny klinec do dnešnej rakvy Valencie! Lago Junior prihral pred šestnástkou Budimirovi, ktorý loptu z prvej pristavil DANIMU RODRÍGUEZOVI. Ten nechytateľnou strelou taktiež z prvej zo zhruba 30 metrov namieril priamo k pravej tyči Doménechovej brány.
     
    41
    Mallorca dala gól!
    Domáci tím prekvapivo pokračuje v deštrukcii Valencie! Sevilla si pred šestnástkou narazil loptu s Lagom Juniorom a kolmicou pomedzi obrancov ju posunul do šestnástky na ANTEHO BUDIMIRA. Ten si položil Diakhabyho a aj keď bol v pomerne ostrom uhle, tak namieril nechytateľne k ľavej tyči Doménechovej brány.
     
    22
    Mallorca dala gól!
    Domáci odskakujú do dvojgólového náskoku! Coquelin chcel vyviezť loptu z vlastnej šestnástky, na jej hranici mu ju ale vypichol Rodríguez, ktorý ju poslal do stredu bránkoviska. Tam bol medzi obrancami Valencie ANTE BUDIMIR, ktorý kolenom usmernil loptu k pravej tyči Doménechovej brány..
     
    7
    Mallorca dala gól!
    Domáci otvárajú skóre! Sevilla ideálnym centrom z priameho kopu nakopol loptu do stredu šestnástky, kam si nabehol úplne osamotený ANTONIO RAÍLLO a prudkou hlavičkou poslal loptu k pravej tyči Doménechovej brány.

    Michal Sadlek

    Góly: 7. Raíllo, 22. Budimir, 41. Budimir, 79. Rodríguez – 82. Torres

    Karty:   38. Raíllo (MLR), 55. Sevilla (MLR), 60. Reina (MLR), 81. Kubo (MLR) – 6. Parejo (VAL), 12. Coquelin (VAL), 87. Torres (VAL)   51. Parejo (VAL)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 6:1. Střely mimo: 6:3. Rohy: 1:6. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 18:11.
    RCD Mallorca: Reina (C) – Gámez, Valjent, Raíllo, Agbenyenu – Rodríguez, Baba Mohammed, Sevilla (69. Febas), Lago Junior (80. Kubo) – Hernández (64. Pozo), Budimir.
    Náhradníci: Fabri – Campos, Febas, Pedraza, Kubo, Abdón, Pozo.

    Valencia CF: Doménech – Wass, Gabriel, Diakhaby, Gayá – Soler, Parejo (C), Coquelin, Čeryšev (44. Torres) – Gameiro (61. Lee Kang-in), Gómez.
    Náhradníci: Cillessen – J. Costa, Kondogbia, Lee Kang-in, Mangala, Sobrino, Torres.

    Rozhodca: López – Bengoetxea, Fernández

    Diváci: 9 856