Galatasaray – Brugge 1:1 (kon.) | Lok. Moskva – Leverkusen 0:2 (kon.) | Real Madrid – Paríž 2:2 (kon.)
Tottenham – Olympiakos 4:2 (kon.) | CZ Belehrad – Bayern 0:6 (kon.) | Manchester City – Doneck 1:1 (kon.)
Bergamo – D. Záhreb 2:0 (kon.) | Juventus – Atlético Madrid 1:0 (kon.)
koniec
Juventus Turín
1:0 (1:0)
Atlético Madrid
Utorok 26.11.2019, 21:00 • Juventus Stadium, Turín • Liga majstrov • Skupina D
Predzápasové kurzy
     
    Vitajte pri on-line prenose zo zápasu Juventus Turín – Atlético Madrid, ktorý sa odohrá v rámci skupiny D Ligy majstrov. Stretnutie sa začne o 21:00.
     


    Juventus Turín

    Suverén posledných sezón v talianskej Serii A vedie i aktuálny ročník domácej súťaže, na rozdiel od minulých ročníkov má však tentokrát na čele po 13 odohraných kolách len jednobodový náskok pred druhým Interom Miláno. V tejto sezóne ešte neprehral ani jeden zápas a vo všetkých súťažiach stratil body len trikrát – v Lige majstrov za remízu v prvom zápase s Atléticom Madrid a v lige za dve remízy. V Lige majstrov už majú Turínčania istý postup, dnes si však môžu zaistiť i víťazstvo v skupine a lepšiu východiskovú pozíciu do vyraďovacej fázy.

    Zápasy Juventusu Turín v skupine D:
    Atlético Madrid – Juventus 2:2
    Juventus – Leverkusen 3:0
    Juventus – Lokomotiv Moskva 2:1
    Lokomotiv Moskva – Juventus 1:2
     


    Atlético Madrid

    Madridčania začali po výbornom vstupe do ligovej súťaže zbierať hlavne remízy. V španielskej LaLige remizovali zo 14 odohraných zápasov až sedem a aj keď majú najlepšiu obranu súťaže (9 inkasovaných gólov), tak sa nachádzajú len na štvrtom mieste s trojbodovou stratou na dvojicu Barcelona – Real Madrid. Tá má navyše o jeden odohraný zápas menej kvôli preloženému El Clásicu. Z posledných štyroch ligových zápasov vyhralo Atlético jediný a zvyšné tri sa skončili zhodnými remízami 1:1. Doteraz však prehralo len dva zápasy – v lige na pôde Realu Sociedad 0:2 a v poslednom zápase v Lige majstrov v Leverkusene 1:2. Vďaka tejto prehre mu odskočil Juventus na čele skupiny na rozdiel troch bodov. Atlético si však môže prípadnou dnešnou výhrou a za istých okolností i remízou zaistiť postup do vyraďovacej fázy.

    Zápasy Atlética Madrid v skupine D:
    Atlético Madrid – Juventus 2:2
    Lokomotiv Moskva – Atlético Madrid 0:2
    Atlético Madrid – Leverkusen 1:0
    Leverkusen – Atlético Madrid 2:1
     


    Vzájomné zápasy

    Oba tímy sa v Lige majstrov stretli doteraz päťkrát. Vzájomná bilancia hovorí mierne v prospech Atlética Madrid, ktoré vyhralo dva zápasy. Ďalšie dva duely sa skončili remízami a len raz sa z výhry radoval Juventus. Domáci tím v zápase týchto dvoch klubov nikdy neprehral a v štyroch z piatich zápasov neinkasoval gól. Prvý vzájomný zápas v tejto skupine v Madride sa skončil remízou 2:2.

    Vzájomné zápasy Juventusu Turín a Atlética Madrid v Lige majstrov:

    2014/2015, skupina A:
    Atlético Madrid – Juventus 1:0
    Juventus – Atlético Madrid 0:0

    2018/2019, osemfinále:
    Atlético Madrid – Juventus 2:0
    Juventus – Atlético Madrid 3:0

    2019/2020, skupina D:
    Atlético Madrid – Juventus 2:2
     


    Situácia v skupine D
    (Juventus Turín, Atlético Madrid, Bayer Leverkusen, Lokomotiv Moskva)

    Skupinu D vedie Juventus, ktorý má so ziskom 10 bodov po 4 odohraných zápasoch už zaistený postup. Ak by dnes zdolal druhé Atlético Madrid, ktoré má 7 bodov, tak vyhrá s určitosťou i túto záklandú skupinu. Tretí Leverkusen a štvrtý Lokomotiv Moskva majú po troch bodoch a od 18:55 sa stretnú vo vzájomnom zápase. Atlético si môže prípadnou dnešnou výhrou taktiež zaistiť postup, podariť sa mu to ale môže i v prípade remízy s Juventusom. V takom prípade by musel Leverkusen s Lokomotivom tiež remizovať. Leverkusen i Lokomotiv tak potrebujú v dnešnom vzájomnom zápase vyhrať a ani to im nemusí stačiť na postup...
     
    Úvodné zostavy:

    Juventus Turín: Szczęsny – Danilo, de Ligt, Bonucci (C), De Sciglio – Bentancur, Pjanić, Matuidi – Ramsey – Dybala, Ronaldo.
    Náhradníci: Buffon – S. Khedira, J. Cuadrado, Higuaín, Rugani, Demiral, Bernardeschi.

    Atlético Madrid: Oblak – Trippier, Felipe, Hermoso, Lodi – Saúl Ñíguez, H. Herrera, Partey, Koke (C) – Morata, Vitolo.
    Náhradníci: Adán – Arias, Á. Correa, Félix, Lemar, Šaponjić, M. Llorente.

    Rozhodca: Taylor – Beswick, Nunn (všetci Anglicko).
     
    Leverkusen vyhral v prvom dnešnom zápase tejto skupiny na pôde Lokomotivu Moskva a zaistil si postup minimálne do Európskej ligy. Dotiahol sa tak na rozdiel jediného bodu za druhé Atlético Madrid a ak by Atlético dnes nevyhralo, tak ešte bude v poslednom kole bojovať s nemeckým klubom na diaľku o postup.
     
    Oba tímy už sú na hracej ploche, zápas sa tak o malú chvíľu začne.
     
    Domáci Juventus bude hrať v čiernobielych dresoch, Atlético v belasých.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Výkop zápasu mali domáci, ktorí loptu hneď nepresným nákopom poslali do autu. Atlético zakladá svoj prvý útok.
     
    2
    Hostia sa nikam neponáhľajú a postupne sa prekombinovali na polovicu Juventusu. Domáci ich zatiaľ držia v strede poľa v úctivej vzdialenosti od svoej šestnástky.
     
    3
    Turínčania vysokým presingom obrali hostí o loptu a teraz sú to oni, kto ju má pod kontrolou v strede poľa. Úvod zápasu sa nesie vo veľmi opatrnom duchu a žiadny z tímov zatiaľ neotvára hru.
     
    4
    Znovu sa vlastník lopty vymenil. Hostia sa postupne priblížili k pokutovému územiu Juventusu, po nepresnom centri Lodiho z ľavej strany sa však hracieho predmetu zmocnila obrana domáceho tímu.
     
    5
    Obraz hry sa zatiaľ vôbec nemení. Loptu majú znovu pod kontrolou hostia.
     
    6
    Center Trippiera z pravej strany bol príliš vysoký a preletel ponad pokutové územie domácich. Tí hneď po zisku lopty otočili hru.
     
    7
    Prvýkrát mohli domáci zaútočiť do otvorenej obrany Atlética, Dybalov prienik z pravej strany však ukončil odkopnutím centru na prednej tyči Hermoso.
     
    8
    Juventus sa však postupne dostáva do tlaku. Dybala sa znovu pokúsil o individuálny prienik, tesne pred šestnástkou mu však lopta odskočila a hostia ju odkopli až k obrancom Juventusu.
     
    9
    Dybala si na hranici šestnástky narazil loptu s Ramseym a z pravej strany pokutového územia vystrelil po zemi, strelu ale veľmi neumiestnil a Oblak si s ňou poradil.
     
    11
    Kapitán Atlética Koke bol faulovaný na vlastnej polovici po zisku lopty. Hostia zakladajú svoj útok.
     
    12
    Vitolo dostal loptu na hranici pokutového územia Juventusu, strelu pravačkou však zrazil na prvý rohový kop hostí Bonucci.
     
    13
    Center z rohového kopu obrana Juventusu odvrátila za šestnástku na Parteyho, ktorý z voleja minul Szczęsného bránu.
     
    14
    Domáci sa po tomto krátkom prerušení vrátili svojou kombináciou na polovicu Atlética. Juventus postupne preberá iniciatívu.
     
    15
    Hostia však po zisku lopty v strede poľa rýchlo zaútočili. Center Kokeho z ľavej strany trochu nešikovne odkopol De Sciglio, loptu však bezpečne poslal vysoko nad svoju bránu. Nasleduje rohový kop Atlética.
     
    16
    I tentokrát center hostí z rohu odvrátila obrana Juventusu. Následná Trippierova strela z voleja skončila vysoko nad Szczęsného bránou.
     
    17
    Ronaldo v súboji v rohu trafil pri odkope lopty tyč s rohovou zástavkou. Portugalčan kríva, nejedná sa však zrejme o nič vážne, pretože si hneď pýta znovu loptu.
    17. Cristiano Ronaldo (JUV)
     
    19
    Dybalov center z pravého krídla odhlavičkoval pred Ronaldom Felipe. Spoluhráči Felipeho z obrany Atlética potom loptu odkopli do stredu poľa a v stredovom kruhu ju dokonca získali.
     
    20
    Hostia sa dostali k šestnástke a vytvorili si nádejnú príležitosť. Saúl Ñíguez odskočil od obrancu v strede šestnástky Juventusu pri nábehu na center, prudkou hlavičkou však nasmeroval loptu nad bránu domácich.
     
    21
    Dybala si pri ďalšom pokuse o sólový prienik elegantne obhodil protihráča, potom sa však dostal medzi dvojicu stopérov Atlética a tí ho o loptu pripravili.
     
    22
    De Ligt potom taktickým faulom v strede poľa zastavil Kokeho. Center Španiela z ľavej strany následne odkopol z vlastnej šestnástky na rohový kop Danilo.
     
    23
    Hostia rozohrali roh na krátko, center Lodiho však zastavil Dybala, ktorý sa vrátil do obrany splniť si svoje defenzívne povinnosti.
     
    24
    Trippierov center z pravej strany vypadol brankárovi Szczęsnému, Poliak ale loptu našťastie pre domácich chytil pred dobiehajúcim Moratom. S rozohrávkou sa veľmi neponáhľa.
     
    25
    Ramsey pripravil pozíciu na center Dybalovi, ktorého oblúčik odhlavičkoval Hermoso len naspäť k Ramseymu. Walesanov center potom zrazil Lodi na rohový kop.
     
    26
    Počet prihrávok: 234:81
    Držanie lopty: 64 % : 36 %
     
    28
    Takmer polhodina prvého polčasu je za nami a zatiaľ sme nevideli ani jeden moment, ktorý by zdvihol divákov zo sedačiek. Oba tímy budia dojem, že remíza im vyhovuje.
     
    29
    Juventus drží loptu na svojich kopačkách, cez dobre organizovanú obranu Atlética sa mu ale nedarí dostať sa do blízkosti šestnástky hostí. Domáci si tak posúvajú loptu len v strede poľa.
     
    31
    De Sciglio prenikol z ľavej strany do pokutového územia Atlética, jeho center ale bol zablokovaný Trippierom. Ľavý obranca Juventusu potom posunul loptu dozadu na spoluhráčov, ktorí pokračujú v postupnej kombinácii.
     
    32
    Prvú žltú kartu zápasu dostáva za stiahnutie prenikajúceho Dybalu na trávnik Mario Hermoso (Atlético Madrid). Domáci majú k dispozícii priamy kop.
     
    33
    Jeho rozohrávku si zobral na starosti Cristiano Ronaldo, ktorý loptu posunul k Pjanićovi. Ten tvrdou strelou po zemi vystrelil výrazne mimo priestor troch tyčí.
     
    35
    Žltú kartu za podrazenie Vitola dostáva Rodrigo Bentancur (Juventus Turín).
     
    36
    Saúl Ñíguez zostrelil v hlavičkovom súboji Miralema Pjanića. Ten zostáva ležať na trávniku a potrebuje ošetrenie.
     
    37
    Matuidi sa uvoľnil na ľavé krídlo napriek tomu, že ho Herrera pri celom jeho nábehu držal. Následný center z ľavej strany nebol presný, Herrera však za držanie Matuidiho nedostal žltú kartu.
     
    38
    Juventus sa znovu začína postupne dostávať do tlaku, od nebezpečnej streleckej pozície je ale zatiaľ veľmi ďaleko. Hostia hrajú dnes v obrane výborne.
     
    39
    De Scigliov center z ľavej strany odhlavičkoval Felipe na opačnú stranu k Dybalovi, ktorého nákop tiež odhlavičkoval brazílsky obranca Atlética.
     
    40
    Žltú kartu za podrazenie prenikajúceho Ronalda dostáva Renan Lodi (Atlético Madrid). Priamy kop pre Turínčanov z pravej strany útočnej polovice.
     
    41
    Domáci ho však rozohrali len po zemi do strany a Bonucci zo stredového kruhu napokon nakopol loptu na nabiehajúceho Ronalda. Úmysel dobre prečítal brankár hostí Oblak, ktorý bo pri lopte ako prvý.
     
    42
    Trippierov výborný center odhlavičkoval tesne pred Moratom Danilo. Domáci po zisku lopty hru otočili a usadili sa na polovici Madridčanov.
     
    43
    Ramsey chcel obísť na ľavej strane Trippiera, loptu si ale predkopol príliš ďaleko a tá mu utiekla za bránkovú čiaru.
     
    44
    De Ligt ostrým sklzom vypichol na pravej strane loptu Vitolovi. Dlhé autové vhadzovanie do šestnástky Juventusu sa potom odrazilo k Parteymu, ktorému loptu pri náprahu na strelu odskočila.
     
    45
    Bude sa hrať ešte dve minúty.
     
    45+1
    Hermoso na pravom krídle takmer pri bránkovej čiare stiahol k zemi Bentancura. Juventus bude mať na záver prvého polčasu priamy kop spoza hranice pokutového územia, súčasne ale z veľmi ostrého uhla.
     
    45+2
    Juventus Turín dal gól!
    Domáci nádherným gólom do šatne otvárajú skóre! PAULO DYBALA sa postavil k rozohrávke priameho kopu a z ostrého uhla zakrútil loptu tvrdou strelou k zadnej tyči do horného rohu brány Atlética.
    45+2. Paulo Dybala (JUV) - 1:0
     
    45+3
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Prvý polčas veľa futbalovej krásy nepriniesol, v jeho závere to ale aspoň trochu vykompenzoval nádherným gólom z priameho kopu Dybala. Domáci sa tak v nadstavenom čase dočkali odmeny za svoju miernu územnú prevahu, za prvých 45 minút tohto zápasu sme totiž okrem gólu Dybalu nevideli ani jednu nebezpečnú strelu. Hostia, ktorí budili dojem, že si prišli po bod za remízu, tak budú musieť v druhom polčase otvoriť hru, ak chcú mať šancu na body z Turína.

    Štatistiky po 1. polčase:

    Držanie lopty: 68 % : 32 %
    Strely na bránu: 2:1
    Strely mimo: 1:5
    Rohy: 1:3
    Ofsajdy: 0:0
    Fauly: 4:8
     
    Druhý polčas sa začne približne o 22:04.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Výkop druhého polčasu mali hostia. Cez prestávku nedošlo k žiadnym striedaniam.
     
    47
    Hostia hneď po výkope mizernou rozohrávkou o loptu prišli a domáci sa hneď posunuli na polovicu Atlética. Po faule Parteyho na Ramseyho navyše získali priamy kop zo zhruba 40 metrov od Oblakovej brány.
     
    48
    Dybala centroval zo štandardky na zadnú tyč na nabiehajúceho Bonucciho, ktorý však pri nábehu fauloval obrancu Atlética Hermosa.
     
    49
    Priamy kop budú mať aj hostia po faule Bonucciho na Vitola na vlastnej polovici.
     
    50
    S centrom z priameho kopu si obrana Juventusu poradila a aj keď hostia získali odrazenú loptu, tak viac ako rohový kop po De Scigliovom bloku centru z pravej strany získať nedokázali.
     
    51
    Center na prednú tyč odhlavičkoval Matuidi k zadnej tyči na Saúla Ñígueza, ktorý však z voleja z ideálnej streleckej pozície vypálil len priamo na Szczęsného.
     
    52
    Strely: 4:9
    Strely na bránu: 2:2
     
    52
    Žltú kartu za zakopnutie lopty po odpískaní faulu Saúla Ñígueza dostáva Álvaro Morata (Atlético Madrid).
     
    52
    Žltú kartu za protesty proti odpískaniu faulu na Bonucciho pri napádaní dostáva Saúl Ñíguez (Atlético Madrid).
     
    53
    Striedanie v tíme Atlético Madrid: z ihriska odchádza Vitolo, prichádza João Félix.
     
    55
    Hra sa teraz trochu zasekla v strede poľa. Zatiaľ sa nezdá, že by tímy v druhom polčase nejak výrazne ustúpili od taktiky z prvého polčasu.
     
    56
    Trippierovu prihrávku do šestnástky z pravej strany zastavil De Sciglio. Kolmicou dopredu chcel založiť rýchly protiútok, prihrávku na Pjanića ale zastavil Saúl Ñíguez.
     
    57
    Útok Atlética skončil nepresným centrom Félixa z ľavej strany. Možný prienik Ronalda zastavil taktickým faulom v strede poľa Herrera.
     
    58
    Žltú kartu za strčenie do Ronalda po odpískaní faulu dostáva Héctor Herrera (Atlético Madrid).
     
    60
    Striedanie v tíme Atlético Madrid: z ihriska odchádza Héctor Herrera, prichádza Ángel Correa.
     
    61
    Félix si prevzal loptu medzi hráčmi Juventusa a vystrelil po zemi spoza šestnástky domáceho tímu, Szczęsného bránu však výrazne minul.
     
    62
    Correa spadol pri svojom prieniku po súboji s Matuidim v šestnástke Juventusu, faul sa však nepíska a hra pokračuje ďalej.
     
    63
    Striedanie v tíme Juventus Turín: z ihriska odchádza Aaron Ramsey, prichádza Federico Bernardeschi.
     
    64
    Atlético sa usadilo vôbec prvýkrát v zápase pri šestnástke domácich a tlačí sa k bráne Juventusu. Center Trippiera z pravej strany zablokoval De Sciglio do autu.
     
    64
    Striedanie v tíme Atlético Madrid: z ihriska odchádza Renan Lodi, prichádza Thomas Lemar.
     
    65
    Nákop na Moratu zo stredu poľa chytil pripravený brankár Szczęsny. Poliak loptu následne vyhodil na svojich spoluhráčov, ktorí si ju prihrávajú na vlastnej polovici.
     
    67
    Striedajúci Bernardeschi si naviedol loptu za šestnástkou z pravej strany na os ihriska a strelou po zemi cez dvojicu brániacich hráčov Atlética trafil ľavú tyč Oblakovej brány.
    67. Federico Bernardeschi (JUV)
     
    68
    Domáci odpovedajú na predošlý tlak hostí svojimi útočnými výpadmi. Ronaldo z prvej vysunul do nábehu za obranu hostí Bernardeschiho, ten ale loptu pred šestnástkou nedokázal spraovať.
     
    69
    Felipe zastavil tvrdým spôsobom nabiehajúceho Ronalda, faul sa ale nepíska. Felipe pritom skočil Ronaldovi, ktorý ležal na zemi, na nohu.
     
    70
    Situáciu ešte preskúmal VAR, ktorý však došiel k rovnakému záveru ako hlavný rozhodca, a to že Felipe neskočil Ronaldovi na nohu schválne. Obranca Atlética tak kartu nedostane.
     
    71
    Correa elegantným centrom cez de Ligta nacentroval do stredu šestnástky Juventusu na Moratu, ten však hlavou usmernil loptu len nad Szczęsného bránu.
     
    72
    Bernardeschi zastavila hneď dvojica brániacich hráčov Atlética. Ani tentokrát sa nepíska faul.
     
    73
    Hostia sa však hneď po zisku lopty dostali pod tlak napádajúcich hráčov domáceho tímu a Felipe musel hrací predmet odkopnúť na polovicu Juventusu, kde sa ho zmocnil brankár Szczęsny.
     
    74
    Dybala dostal výbornú prienikovú prihrávku z pravej strany do šestnástky, Felipe ho ale výborným pohybom vytlačil do ostrého uhla a napokon mu ju vypichol na rohový kop.
     
    75
    Oblak podbehol center z rohového kopu, našťastie pre hostí však za ním stál Felipe, ktorý loptu odhlavičkoval na ďalší rohový kop Juventusu.
     
    76
    Striedanie v tíme Juventus Turín: z ihriska odchádza Paulo Dybala, prichádza Gonzalo Higuaín.
     
    77
    Félix loptu potiahol zo stredu poľa až k šestnástke Juventusu, kde kolmou prihrávkou hľadal nabiehajúceho Correu. Ten loptu nestihol spracovať na hracej ploche.
     
    79
    Domáci umne držia loptu na polovici Atlética a nepožičiavajú hosťom loptu. Tí sa tak nemôžu dostať na polovicu domácich a nebezpečne zaútočiť.
     
    80
    Až teraz sa to hosťom podarilo a Madridčania sa hneď usadili na polovici Juventusu. Trippierov center po krátkej kombinácii na pravom krídle chytil brankár Szczęsny.
     
    81
    Po výkope poľského brankára Juventusu však nedokázali domáci loptu podržať a hostia ju rýchlo získali naspäť. Prakticky bez prerušenia tak pokračujú v kombinácii na útočnej polovici.
     
    82
    Félix bol faulovaný zhruba v strede domácej polovice. Center na zadnú tyč letel na Hermosa, do ktorého však loptu odhlavičkoval de Ligt. Domáci tak budú rozohrávať odkopom od svojej brány.
     
    83
    Bernardeschi stratil loptu a Félix nádhernou prihrávkou rabonou z pravej strany našiel v šestnástke Juventusu Correu. Ten si loptu spracoval a vystrelil, jeho strelu ale výborným sklzom zablokoval de Ligt.
     
    85
    Domáci sa snažia roztiahnuť obranu hostí a prihrávajú si na vlastnej polovici. Hráči Atlética sú nútení behať za Turínčanmi po celej šírke ihriska.
     
    86
    Striedanie v tíme Juventus Turín: z ihriska odchádza Rodrigo Bentancur, prichádza Sami Khedira.
     
    87
    Atlético dostáva domácich pod tlak. Center Trippiera z pravej strany zablokoval de Ligt, loptu však odkopol len k obrancom Atlética pri stredovej čiare, ktorý ju hneď vracajú k ofenzívnejšie ladeným spoluhráčom.
     
    88
    Lemarov center takmer z bránkovej čiary sprava odkopol v sklze de Ligt len na hranicu šestnástky Juventusu, kde sa k lopte dostal Saúl Ñíguez. Jeho pokus zo skvelej streleckej pozície skončil nad Szczęsného bránou.
     
    89
    Lemar sklepol hlavou nákop na pravú stranu, loptu však zastavil pri jej ceste k Moratovi de Ligt. Hostia potom okamžite reklamovali de Ligtovu hru rukou, hlavný rozhodca, ani VAR ale do hry ani tentokrát nezasiahli.
     
    90
    Nadstavený čas sú štyri minúty.
     
    90+1
    Brankár Juventusu Szczęsny vyboxoval center z pravej strany a Bonucci hneď nakopol loptu na rozbehnutého Ronalda. Ten prehral šprintérsky súboj s Felipem a Felipe loptu rýchlo vracia naspäť na polovicu Juventusu.
     
    90+2
    Domáci znovu vyrazili do rýchleho protiútoku, ktorý znovu založil Ronaldo. Khedira dostal prihrávku za obranu hostí a ocitol sa sám pred Oblakom, vybiehajúceho slovinského brankára však len trafil a čiarový rozhodca mu potom odmával ofsajd.
     
    90+3
    Trochu zúfalým pokusom chcel zaskočiť Szczęsného spoza pokutového územia Lemar, loptu ale poslal vysoko nad domácu bránu.
     
    90+4
    Hostia predsa len mali ešte jednu obrovskú príležitosť na vyrovnanie! Morata dostal výbornú prihrávku na pravú stranu šestnástky od Lemara a zblízka z pravej strany okolo vybiehajúceho brankára Szczęsného ešte posúval loptu do bránkoviska na nabiehajúceho Félixa. Ten však loptu pred prázdnou domácou bránou minul a tá tak skončila mimo brány Juventusu.
    90+4. Álvaro Morata (ATM), João Félix (ATM)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    Druhý polčas priniesol lepší futbal ako prvé dejstvo, gól sme však už nevideli. Atlético postupne začalo otvárať hru, čo viedlo ku gólovým príležitostiam na oboch stranách. Najväčšiu na strane domácich mal Bernardeschi, ktorý trafil tyč, kým na opačnej strane bol najbližšie ku gólu João Félix. Hráč Atlética však v poslednej nadstavenej minúte minul loptu pred prázdnou bránou Juventusu, čím „rozhodol“ o troch bodoch pre domáci tím.
     
    Juventus si vďaka tejto výhre zaistil prvé miesto v skupine so ziskom 13 bodov z 5 zápasov. Druhé Atlético má 7 bodov, tretí Leverkusen 6 a posledný Lokomotiv Moskva 3 body. Ruský tím už prišiel o šancu na postup, takže o druhé postupové miesto si to na diaľku v poslednom kole rozdajú Atlético Madrid a Bayer Leverkusen. 11. decembra privíta nemecký klub doma Juventus a Atlético bude hrať doma s Lokomotivom Moskva.
     
    Držanie lopty: 58 % : 42 %.
    Strely na bránu: 2:2.
    Strely mimo: 3:10.
    Rohy: 3:6.
    Ofsajdy: 1:1.
    Fauly: 13:14.
     
    To je odo mňa z tohto zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera. (23:00:48)

    Michal Sadlek

    Góly: 45+2. Dybala

    Karty:   35. Bentancur (JUV) – 32. Hermoso (ATM), 40. Lodi (ATM), 52. Morata (ATM), 52. Saúl Ñíguez (ATM), 58. H. Herrera (ATM)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 3:10. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 13:14.
    Juventus Turín: Szczęsny – Danilo, de Ligt, Bonucci (C), De Sciglio – Bentancur (86. S. Khedira), Pjanić, Matuidi – Ramsey (63. Bernardeschi) – Dybala (76. Higuaín), Ronaldo.
    Náhradníci: Buffon – S. Khedira, J. Cuadrado, Higuaín, Rugani, Demiral, Bernardeschi.

    Atlético Madrid: Oblak – Trippier, Felipe, Hermoso, Lodi (64. Lemar) – Saúl Ñíguez, H. Herrera (60. Á. Correa), Partey, Koke (C) – Morata, Vitolo (53. Félix).
    Náhradníci: Adán – Arias, Á. Correa, Félix, Lemar, Šaponjić, M. Llorente.

    Rozhodca: Taylor – Beswick, Nunn (všetci Anglicko)

    Diváci: 40 486