Galatasaray – Brugge 1:1 (kon.) | Lok. Moskva – Leverkusen 0:2 (kon.) | Real Madrid – Paríž 2:2 (kon.)
Tottenham – Olympiakos 4:2 (kon.) | CZ Belehrad – Bayern 0:6 (kon.) | Manchester City – Doneck 1:1 (kon.)
Bergamo – D. Záhreb 2:0 (kon.) | Juventus – Atlético Madrid 1:0 (kon.)
koniec
Juventus Turín
1:0 (1:0)
Atlético Madrid
Utorok 26.11.2019, 21:00 • Juventus Stadium, Turín • Liga majstrov • Skupina D
Predzápasové kurzy
     
    To je odo mňa z tohto zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera. (23:00:48)
     
    Držanie lopty: 58 % : 42 %.
    Strely na bránu: 2:2.
    Strely mimo: 3:10.
    Rohy: 3:6.
    Ofsajdy: 1:1.
    Fauly: 13:14.
     
    Juventus si vďaka tejto výhre zaistil prvé miesto v skupine so ziskom 13 bodov z 5 zápasov. Druhé Atlético má 7 bodov, tretí Leverkusen 6 a posledný Lokomotiv Moskva 3 body. Ruský tím už prišiel o šancu na postup, takže o druhé postupové miesto si to na diaľku v poslednom kole rozdajú Atlético Madrid a Bayer Leverkusen. 11. decembra privíta nemecký klub doma Juventus a Atlético bude hrať doma s Lokomotivom Moskva.
     
    Druhý polčas priniesol lepší futbal ako prvé dejstvo, gól sme však už nevideli. Atlético postupne začalo otvárať hru, čo viedlo ku gólovým príležitostiam na oboch stranách. Najväčšiu na strane domácich mal Bernardeschi, ktorý trafil tyč, kým na opačnej strane bol najbližšie ku gólu João Félix. Hráč Atlética však v poslednej nadstavenej minúte minul loptu pred prázdnou bránou Juventusu, čím „rozhodol“ o troch bodoch pre domáci tím.
     
    90+4
    Koniec zápasu.
    90+4. Álvaro Morata (ATM), João Félix (ATM)
     
    90+4
    Hostia predsa len mali ešte jednu obrovskú príležitosť na vyrovnanie! Morata dostal výbornú prihrávku na pravú stranu šestnástky od Lemara a zblízka z pravej strany okolo vybiehajúceho brankára Szczęsného ešte posúval loptu do bránkoviska na nabiehajúceho Félixa. Ten však loptu pred prázdnou domácou bránou minul a tá tak skončila mimo brány Juventusu.
     
    90+3
    Trochu zúfalým pokusom chcel zaskočiť Szczęsného spoza pokutového územia Lemar, loptu ale poslal vysoko nad domácu bránu.
     
    90+2
    Domáci znovu vyrazili do rýchleho protiútoku, ktorý znovu založil Ronaldo. Khedira dostal prihrávku za obranu hostí a ocitol sa sám pred Oblakom, vybiehajúceho slovinského brankára však len trafil a čiarový rozhodca mu potom odmával ofsajd.
     
    90+1
    Brankár Juventusu Szczęsny vyboxoval center z pravej strany a Bonucci hneď nakopol loptu na rozbehnutého Ronalda. Ten prehral šprintérsky súboj s Felipem a Felipe loptu rýchlo vracia naspäť na polovicu Juventusu.
     
    90
    Nadstavený čas sú štyri minúty.
     
    89
    Lemar sklepol hlavou nákop na pravú stranu, loptu však zastavil pri jej ceste k Moratovi de Ligt. Hostia potom okamžite reklamovali de Ligtovu hru rukou, hlavný rozhodca, ani VAR ale do hry ani tentokrát nezasiahli.
     
    88
    Lemarov center takmer z bránkovej čiary sprava odkopol v sklze de Ligt len na hranicu šestnástky Juventusu, kde sa k lopte dostal Saúl Ñíguez. Jeho pokus zo skvelej streleckej pozície skončil nad Szczęsného bránou.
     
    87
    Atlético dostáva domácich pod tlak. Center Trippiera z pravej strany zablokoval de Ligt, loptu však odkopol len k obrancom Atlética pri stredovej čiare, ktorý ju hneď vracajú k ofenzívnejšie ladeným spoluhráčom.
     
    86
    Striedanie v tíme Juventus Turín: z ihriska odchádza Rodrigo Bentancur, prichádza Sami Khedira.
     
    85
    Domáci sa snažia roztiahnuť obranu hostí a prihrávajú si na vlastnej polovici. Hráči Atlética sú nútení behať za Turínčanmi po celej šírke ihriska.
     
    83
    Bernardeschi stratil loptu a Félix nádhernou prihrávkou rabonou z pravej strany našiel v šestnástke Juventusu Correu. Ten si loptu spracoval a vystrelil, jeho strelu ale výborným sklzom zablokoval de Ligt.
     
    82
    Félix bol faulovaný zhruba v strede domácej polovice. Center na zadnú tyč letel na Hermosa, do ktorého však loptu odhlavičkoval de Ligt. Domáci tak budú rozohrávať odkopom od svojej brány.
     
    81
    Po výkope poľského brankára Juventusu však nedokázali domáci loptu podržať a hostia ju rýchlo získali naspäť. Prakticky bez prerušenia tak pokračujú v kombinácii na útočnej polovici.

    Michal Sadlek

    Góly: 45+2. Dybala

    Karty:   35. Bentancur (JUV) – 32. Hermoso (ATM), 40. Lodi (ATM), 52. Morata (ATM), 52. Saúl Ñíguez (ATM), 58. H. Herrera (ATM)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 3:10. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 13:14.
    Juventus Turín: Szczęsny – Danilo, de Ligt, Bonucci (C), De Sciglio – Bentancur (86. S. Khedira), Pjanić, Matuidi – Ramsey (63. Bernardeschi) – Dybala (76. Higuaín), Ronaldo.
    Náhradníci: Buffon – S. Khedira, J. Cuadrado, Higuaín, Rugani, Demiral, Bernardeschi.

    Atlético Madrid: Oblak – Trippier, Felipe, Hermoso, Lodi (64. Lemar) – Saúl Ñíguez, H. Herrera (60. Á. Correa), Partey, Koke (C) – Morata, Vitolo (53. Félix).
    Náhradníci: Adán – Arias, Á. Correa, Félix, Lemar, Šaponjić, M. Llorente.

    Rozhodca: Taylor – Beswick, Nunn (všetci Anglicko)

    Diváci: 40 486