Dortmund – Paderborn 3:3 (kon.)
koniec
Borussia Dortmund
3:3 (0:3)
SC Paderborn 07
Piatok 22.11.2019, 20:30 • Signal Iduna Park, Dortmund • Nemecká Bundesliga • 12. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+2
    Dortmund dal gól!
    Domáci dokázali zmazať trojgólové manko z prvého polčasu a v nadstavenom čase vyrovnávajú! Jans odhlavičkoval Hummelsov nákop na ľavú stranu k Sanchovi, ktorý nacentroval do bránkoviska. Obrana hostí nezachytila nábeh MARCA REUSA, ktorý sa tak ocitol pri nábehu na tento center úplne osamotený a prudkou hlavičkou zblízka usmernil loptu za chrbát bezmocného brankára Zingerleho.
     
    84
    Dortmund dal gól!
    Domáci znižujú a ešte žijú! Center z priameho kopu odhlavičkoval Schonlau na ľavú stranu, z ktorej loptu vrátil z prvej pred bránu Paderbornu Hummels. K jeho centru sa pretlačil na prednej tyči AXEL WITSEL, ktorý loptu poslal hlavou k vzdialenejšej tyči Zingerleho brány.
     
    47
    Dortmund dal gól!
    Domáci skvele vstupujú do druhého polčasu a vracajú sa do zápasu! Reus obral spolu s Brandtom o loptu Jansa a druhý menovaný ju posunul na ľavú stranu k Hakimímu. Striedajúci Maročan ju potom prihral na stred ihriska voľnému JADONOVI SANCHOVI, ktorý prízemnou strelou do protipohybu brankára Zingerleho poslal loptu do siete.
     
    43
    SC Paderborn 07 dáva gól!
    Hrôzostrašný výkon obrany Dortmundu pokračuje a hostia vedú už o tri góly! Collins dlhým nákopom na ľavé krídlo našiel GERRITA HOLTMANNA, ktorý prešprintoval Weigla, ktorý vypadal, akoby sa mu ani nechcelo bežať, a prenikol z ľavej strany do šestnástky. Strelou pomedzi nohy brankára Bürkiho potom poslal loptu do siete.
     
    37
    SC Paderborn 07 dáva gól!
    Druhý šok pre domácich, Paderborn odskakuje do dvojgólového náskoku! Zolinski si spracoval v strede poľa prihrávku Collinsa, odskočil si od Dahouda a kolmicou za obranu Dortmundu vyslal do samostatného úniku STRELIHO MAMBU. Ten sa dostal pred vybiehajúceho brankára Bürkiho a vystrelil a aj keď si švajčiarsky gólman Borussie na loptu siahol, tak strelu do protipohybu vyraziť nedokázal.
     
    5
    SC Paderborn 07 dáva gól!
    Šok pre domácich, hostia otvárajú skóre! Pröger sa po nevydarenej rozohrávke rohového kopu domácich uvoľnil na pravej strane a dostal sa i cez Schulza k šestnástke domácich. Presnou prihrávkou do stredu pokutového územia potom našiel úplne presne nabiehajúceho STRELIHO MAMBU, ktorý z prvej usmernil loptu k ľavej tyči Bürkiho brány.

    Michal Sadlek

    Góly: 47. Sancho, 84. Witsel, 90+2. Reus – 5. Mamba, 37. Mamba, 43. Holtmann

    Karty:   28. Hummels (DOR), 74. Weigl (DOR), 84. Hakimí (DOR) – 83. Collins (PDN)


    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 9:4. Rohy: 10:2. Ofsajdy: 4:5. Fauly: 11:8.
    Borussia Dortmund: Bürki – Ł. Piszczek, Weigl, Hummels, N. Schulz (46. Hakimí) – Witsel, Dahoud (46. T. Hazard) – Sancho, Reus (C), Guerreiro – Alcácer (45+2. Brandt).
    Náhradníci: Hitz – Zagadou, Schmelzer, Hakimí, Akanji, M. Götze, Brandt, T. Hazard.

    SC Paderborn 07: Zingerle – Jans, Kilian, Schonlau, Collins – Gjasula (C), Vasiliadis (40. Sabiri) – Pröger, Zolinski (77. Michel), Holtmann (62. Antwi-Adjei) – Mamba.
    Náhradníci: J. Huth – Hünemeier, Strohdiek, Cauly, Dräger, Sabiri, Antwi-Adjei, Michel, Shelton.

    Rozhodca: Dingert – Christ, Gerach

    Diváci: 81 365