Čeljabinsk – Dinamo Minsk 4:1 (kon.) | Nižnekamsk – Chabarovsk 4:3 (2:1 po s.n.) | Kazaň – Vladivostok 2:0 (kon.)
Viťaz – Petrohrad 2:3 (0:1 po s.n.)
koniec
Ak Bars Kazaň
2:0 (0:0, 1:0, 1:0)
Admiral Vladivostok
cz Streda 30.10.2019, 17:30 • Tatněfť Arena, Kazaň • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:26 Vjačeslav OSNOVIN - 2:0
     
    59:26
    Kazaň vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! Skvělou práci odvedl brankář Timur Biljalov, který si připíše asistenci. Domácí gólman vyhodil puk z obranné třetiny a navíc to udělal tak, že ho Stanislav Galijev v útočném pásmu dobruslil. Ten elegantně obehrál protihráče a gentlemansky nechal skórovat VJAČESLAVA OSNOVINA – 2:0. Asistence: Timur Biljalov a Stanislav Galijev.
     
    58:53
    Hosté se konečně usadili v útočném pásmu a jejich brankář opět zamířil na střídačku.
     
    58:09
    Cormier střílel od modré čáry na opuštěnou branku soupeře! Hosty zachránil obránce Osipov!
     
    57:47
    Branka Admiralu je už prázdná!
     
    56:48
    Po chybě hostí v rozehrávce mohlo být hotovo! Puk dostal před brankoviště Danis Zaripov, proti jehož zakončení zachránila Krasotkina tyčka!
     
    52:13
    Hosté budou hrát přesilovku. Za podrážení je vyloučen Nikita Ljamkin.
     
    49:09
    Vladimir Butuzov vyslal z levého kruhu na domácí branku hodně jedovatou střelu. Ta by zapadla pod břevno, ale Biljalov stačil trhnout levým ramenem a vytěsnil s ním kotouč mimo svou klec!
     
    44:38
    Ivan Lisin vymyslel za brankou krásnou přihrávku, kterou našel Vladimira Butuzova. Jeho zakončení lízlo bližší tyčku domácí svatyně!
     
    41:33
    Bude se ale vylučovat! Za držení hole je potrestán Konstantin Glazačev.
     
    41:33
    Hostující obraně unikl Danis Zaripov! Jeho střela prošla za záda brankáře Krasikova, ale o jeho výstroj se puk přeci jen vychýlil vedle branky!
     
    39:42
    Zatím výborná přesilovka Admiralu! Alexandr Konnov nejprve nedokázal uklidit za brankovou čáru puk, který poskakoval v brankovišti. Poté střílel z mezikruží Almqvist, který našel brankáře Biljalova, jenž si proti němu stačil dobře povyjet.
     
    39:19
    Adam Almqvist měl na holi vyrovnání! Mířil o poloodkryté klece, ale Biljalov se tam stačil natáhnout a zasáhl vyrážečkou!
     
    38:56
    Andrej Pedan podrazil Ivana Lisina. Hosté mají k dispozici první přesilovku v zápase.
     
    38:04
    Judin našel krásnou přihrávkou kolegu z obrany Igora Ožiganova, který byl na levém kruhu zcela sám. Zápěstím však přestřelil!
     
    36:48
    Dobrá příležitost hostí! Před brankou číhal Alexandr Mereskin a puk tam z rohu skutečně přilétl. Obránce Admiralu ho však nedotlačil za záda Biljalova.
     
    33:39
    Michail Gluchov si sjel před branku na přihrávku z rohu a z bezprostřední blízkosti nepřekonal Krasotkina! Poté zahrozili i hosté. Martin Bakoš se zleva dostal až k zakončení, se střelou k bližší tyčce si Biljalov poradil.
    32:06 Patrice CORMIER - 1:0
     
    32:06
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí se ujímají vedení! Mezi kruhy se dostal ke kotouči PATRICE CORMIER, který ho zápěstím pověsil nad lapačku brankáře Krasotkina. Tohle byla parádní střela. Bez asistence.
     
    25:55
    Hosté si nepohlídali střídání a dostávají trest za příliš mnoho hráčů na ledě!
     
    24:58
    Z pravé strany se natlačil až do šance Oleg Li. Mířil k bližší tyčce, kterou ale těsně minul!
     
    18:55
    Danis Zaripov si počkal na najíždějícího obránce Ožiganova, kterému adresoval přihrávku. Po jeho střele zůstal puk ležet u brankoviště, ovšem právě Zaripov ho nedokázal poslat přes Krasotkina do sítě!
     
    07:58
    Puk se odrazil ke Kirillovi Petrovovi, který z pravého kruhu minul branku! Petrov už měl přitom před sebou rozhozeného gólmana Admiralu.
     
    07:40
    Za držení je vyloučen hostující Kirill Ďjakov. Kazaň si tedy poprvé v utkání zahraje přesilovku.
     
    06:53
    Velká šance hostí! Po střele od modré vyrazil Biljalov puk jen před sebe. K dorážce se dostal Alexandr Konnov, jenž však bekhendem kotouč za brankovou čáru neprotlačil!

    Martin Augustin

    Góly a asistencie: 33. Cormier, 60. Osnovin (Biljalov, Galijev)


    Ak Bars Kazaň: Biljalov (Reideborn) – Ľamkin, Wikstrand, Ožiganov, Judin, Chenkeľ, Pedan, Žuravljov – Azevedo (A), Cormier, K. Petrov – Zaripov (C), A. Galimov, Galijev – Frattin, Osnovin, O. Li – Kara, Fisenko, M. Gluchov – Vojevodin.
    Admiral Vladivostok: Krasotkin (Olkinuora) – Almqvist, Osipov, Bobrjašov, Ďjakov (A), Kozlovskij, Miščenko, Ibatullin – Bakoš, Vicharev, Konnov – Glazačev (C), Mereskin, K. Voronin – Strelcov, V. Strelcov, Lomako – Lisin, J. Petrov (A), Delnov – Butuzov.

    Rozhodca: Kuljov, Ščeňov – I. Galimov, Černyšjov

    Diváci: 7184