Čeljabinsk – Dinamo Minsk 4:1 (kon.) | Nižnekamsk – Chabarovsk 4:3 (2:1 po s.n.) | Kazaň – Vladivostok 2:0 (kon.)
Viťaz – Petrohrad 2:3 (0:1 po s.n.)
koniec
Traktor Čeljabinsk
4:1 (1:0, 2:0, 1:1)
HC Dinamo Minsk
cz Streda 30.10.2019, 15:00 • Ledová aréna Traktor • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Československá stopa v utkání

    Lukáš Sedlák (CLJ) 0+0, 2 střely, čas na ledě 19:56 (17:12:52)
     
    Statistiky utkání:

    Střely na branku – 23:39.
    Zblokované střely – 11:5.
    Vyloučení – 3:1.
    Využití přesilovek 0/1 – 1/3.
    Vhazování – 22:32.
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Čeljabinsku, který svého soupeře porazil poměrem 4:1. Dinamo bylo v tomto utkání nebezpečnějším celkem, jenomže doplácelo na neproměňování vyložených šancí, což se naopak Traktoru celkem dařilo. Hostující celek ve třetí třetině přeci jenom snížil krok na rozdíl dvou branek, nicméně soupeř si vzal tříbrankové vedení zpět. Tři body zůstávají v Čeljabinsku, který tak dost možná nastartoval sérii výher.
     
    Konec zápasu.
     
    59:22
    Za vlastní branku musel Děmčenko, kterému se nepodařilo rozehrát zrovna nejlépe. Soupeř se přesto neudržel před modrou čárou, naopak se prezentoval ofsajdem.
     
    59:16
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Alexandr Avcin – 2 min., podrážení).
     
    59:04
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Kirill Gotovec – 2 min., držení).
     
    58:20
    Dinamo se ještě zatlačilo do pásma soupeře, kde po jedné ze střel hrála roli také ochranná síť, čehož si všiml také hlavní sudí, který vykázal hru do středního pásma.
    56:51 Alexandr AVCIN - 4:1
     
    56:51
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Obrovská chyba hostů končí další inkasovanou branku! Do samostatného úniku se totiž dostal aktivně hrající ALEXANDER AVCIN, který pelášil sám na brankáře Enrotha. Úspěšným řešením bylo bleskové zakončení zápěstím, které směřovalo do skulinky mezi výstrojí.
    Asistence: Ilja Karpuchin, Fjodor Malychin.
     
    55:11
    Najednou jsme sledovali přečíslení v podání běloruského celku, Gotovecovo zakončení zápěstím směřovalo do připraveného Děmčenka, který včas zakročil.
     
    54:05
    O rozehrávku zpoza své branky se staral domácí Kalinin, kterému se velice přesně povedlo najít rozjetého Malychina, jenž bekhendem přeposlal k zadnímu hrazení.
     
    53:07
    Menšikov nedokázal vyhodit puk na druhou stranu, nicméně soupeř toho nedokázal využít. Až poté se hrací předmět dostal za Enrotha, který ihned rozehrál.
     
    52:03
    Děmčenko podržel svůj celek! Puk se po jedné ze střel odrazil k volnému Shoreovi, který trefil pouze dobře nataženého domácího brankáře.
     
    51:01
    K zakončení si nabruslil také Pavlović, který zkoušel své štěstí od levého hrazení. Pro Děmčenka se nejednal o nic složité, naopak schoval touš do své výstroje.
     
    50:11
    Dadonov pouze přeposlal na druhou stranu, nicméně i přesto se do šance dostal Stěpanov, který z mezikruží výrazně minul branku. Traktor naprosto přestává hrát.
    49:30 Shane PRINCE - 3:1
     
    49:30
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jenom hosté využívají přesilovou hru a rázem je to o dvě branky! Dinamo se totiž přeci jenom dostalo k nebezpečné kombinaci, po které napřaženo Gotovec, jehož rána byla zablokována k předbrankovému prostoru, kde SHANE PRINCE zametl touš za brankáře Děmčenka.
    Asistence: Igor Martynov.
     
    49:20
    Dinamu se druhá přesilová hra tohoto zápasu vůbec nedaří, v krátkém časovém sledu domácí hráči podruhé vyhodili přes všechny čáry, za pukem se tak žene Gotovec.

    David Suchý

    Góly a asistencie: 11. Malychin, 22. Lisin (Avcin), 37. Lisin (Avcin, Kalinin), 57. Avcin (Karpuchin, Malychin) – 50. Prince (Martynov)


    Traktor Čeljabinsk: Demčenko (Fedotov) – Virtanen, Sergijenko, Kalinin (C), Karpuchin, Menšikov (A), S. Těreščenko, Borodkin, Šepelev – Kravcov (A), Sedlák, Těrtyšnyj – Lisin, Malychin, Avcin – Kosov, Karlin, Koňkov – Šolochov, Mansurov, Grišakov.
    HC Dinamo Minsk: Enroth (Tolopilo) – Jerjomenko, Gotovec (C), Jevenko, Denisov, Kryskin, Znacharenko, Ďukov, Pavlovič – Stepanov, Spooner, Prince – Demkov, Shore (A), A. Kosticyn – Feoktistov, Kovyršin, Martynov – Kogaljov, Kitarov, Dadonov.

    Rozhodca: R. Gofman, A. Gofman – Gorděnko, Sysujev