Čeljabinsk – Dinamo Minsk 4:1 (kon.) | Nižnekamsk – Chabarovsk 4:3 (2:1 po s.n.) | Kazaň – Vladivostok 2:0 (kon.)
Viťaz – Petrohrad 2:3 (0:1 po s.n.)
koniec
Traktor Čeljabinsk
4:1 (1:0, 2:0, 1:1)
HC Dinamo Minsk
cz Streda 30.10.2019, 15:00 • Ledová aréna Traktor • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    56:51 Alexandr AVCIN - 4:1
     
    56:51
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Obrovská chyba hostů končí další inkasovanou branku! Do samostatného úniku se totiž dostal aktivně hrající ALEXANDER AVCIN, který pelášil sám na brankáře Enrotha. Úspěšným řešením bylo bleskové zakončení zápěstím, které směřovalo do skulinky mezi výstrojí.
    Asistence: Ilja Karpuchin, Fjodor Malychin.
    49:30 Shane PRINCE - 3:1
     
    49:30
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jenom hosté využívají přesilovou hru a rázem je to o dvě branky! Dinamo se totiž přeci jenom dostalo k nebezpečné kombinaci, po které napřaženo Gotovec, jehož rána byla zablokována k předbrankovému prostoru, kde SHANE PRINCE zametl touš za brankáře Děmčenka.
    Asistence: Igor Martynov.
    36:02 Enver LISIN - 3:0
     
    36:02
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Zničehonic se domácí dostávají do tříbrankového vedení! Velký kus právě odvedl Avcin, který napodobil situaci při druhé brance. I tentokráte se protáhl kolem protihráče, načež před brankou dokázal najít volného ENVERA LISINA, kterému se z jedničky povedlo propálit brankáře Enrotha podruhé.
    Asistence: Alexander Avcin, Dmitrij Kalinin.
    21:28 Enver LISIN - 2:0
     
    21:28
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Krátce po změně stran jdou domácí do dvoubrankového vedení, což je o to nadějnější! Hostující obrana sice vyhodila puk na druhou stranu, jenomže protiútok měl na starosti Avcin, kterému se před brankou povedlo najít volného ENVERA LISINA, který švihem propálil švédského brankáře Enrotha
    Asistence: Alexander Avcin.
    10:14 Fjodor MALYCHIN - 1:0
     
    10:14
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Máme tady úvodní branku tohoto zápasu, do vedení se dostávají domácí hráči! Enroth vyjel z branky, přičemž se mu nepodařilo rozehrát dle představ. Naopak jeho rozehrávku zachytil FJODOR MALYCHIN, který šťastným způsobem zasunul touš za dezorientovaného brankáře Dinama.
    Bez asistence.

    David Suchý

    Góly a asistencie: 11. Malychin, 22. Lisin (Avcin), 37. Lisin (Avcin, Kalinin), 57. Avcin (Karpuchin, Malychin) – 50. Prince (Martynov)


    Traktor Čeljabinsk: Demčenko (Fedotov) – Virtanen, Sergijenko, Kalinin (C), Karpuchin, Menšikov (A), S. Těreščenko, Borodkin, Šepelev – Kravcov (A), Sedlák, Těrtyšnyj – Lisin, Malychin, Avcin – Kosov, Karlin, Koňkov – Šolochov, Mansurov, Grišakov.
    HC Dinamo Minsk: Enroth (Tolopilo) – Jerjomenko, Gotovec (C), Jevenko, Denisov, Kryskin, Znacharenko, Ďukov, Pavlovič – Stepanov, Spooner, Prince – Demkov, Shore (A), A. Kosticyn – Feoktistov, Kovyršin, Martynov – Kogaljov, Kitarov, Dadonov.

    Rozhodca: R. Gofman, A. Gofman – Gorděnko, Sysujev