Villarreal – Alavés 4:1 (kon.)
koniec
Villarreal CF
4:1 (1:0)
Deportivo Alavés
cz Piatok 25.10.2019, 21:00 • Estadio de la Cerámica (Villarreal) • Španielska LaLiga • 10. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+4
    Gerard Moreno rychle přelil hru na útočnou polovinu, kde adresoval přihrávku na střed. Santi Cazorla pak míč poslal na pravou stranu šestnáctky, odkud po zemi zakončil Samuel Chukwueze, jehož pokus zastavil nohou brankář.
     
    90+1
    Villarreal právě vstřelil branku!
    K přímému kopu se postavil JAVIER ONTIVEROS, jehož pokus se otřel o hlavu jednoho z hráčů ve zdi a zamířil přesně pod břevno. Fernando Pacheco už nemohl reagovat, protože byl v pohybu do strany. Průběžný stav je pro Alavés velmi krutý a neodpovídá předvedené hře.
     
    85
    Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Karl Toko Ekambi, přichází Javier Ontiveros.
     
    84
    Villarreal právě vstřelil branku!
    Opět se žlutá ponorka rychle přesunula před šestnáctku soupeře a potřetí v duelu se raduje! Santi Cazorla přihrál na zadní tyč, kde celou akci zavíral GERARD MORENO. Jeho pokus po zemi zamířil do pravého spodního rohu branky. Asistence: Santi Cazorla.
     
    84
    Střídání v týmu Deportivo Alavés: ze hřiště odchází Martín, přichází John Guidetti.
     
    83
    Villarreal sice vsítil branku, která pro ofsajd nemůže platit. Santi Cazorla poslal pas před branku, kam si naběhl Gerard Moreno, jenž poslal míč hlavou do branky, ale ještě předtím byl v těsném ofsajdu.
     
    79
    Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Moisés Gómez, přichází Manu Trigueros.
     
    77
    Prvním domácím hráčem, který je potrestán je Pau Francisco Torres (Villarreal). Obránce žluté ponorky dostoupil soupeře, kterého podrazil, a tak se zaslouženě podíval na žlutý kartónek.
     
    72
    Další centr od rohového praporku byl z malého vápna zakončen. Na hlavičku si totiž naskočil Oliver Burke, jenž nesrovnal mířidla a zamířil jen nad břevno.
     
    70
    Střídání v týmu Deportivo Alavés: ze hřiště odchází Aleix Vidal, přichází Bernardo Sainz Gallo.
     
    67
    Střídání v týmu Deportivo Alavés: ze hřiště odchází Luis Rioja, přichází Oliver Burke.
     
    66
    Villarreal právě vstřelil branku!
    Žlutá ponorka se přeci vrací zpátky do vedení! Na levé straně byl osamocený Moisés Gómez, který si naběhl do vápna a poslal přihrávku před branku. Fernando Pacheco pozdě vystartoval z brankové čáry, a tak situaci na první tyči využil KARL TOKO EKAMB, jenž přeskočil bránícího soupeře. Asistence: Moisés Gómez.
     
    65
    Dalším potrestaným hráčem je Lisandro Magallán (Alavés), který ve skluzu zajel do soupeře, jenž si výborně pokryl balon.
     
    62
    Z pravé strany přihrával Mario Gaspar, který viděl za šestnáctkou zkušeného spoluhráče. Santi Cazorla se okamžitě napřáhl a vyslal střelu, kterou zastavila pravou tyčku.
     
    61
    Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází André Anguissa, přichází Samuel Chukwueze.
     
    56
    Alavés sice vsítil druhou branku, která pro ofsajd nemohla být uznána. Na prodloužený míč si naběhl za obranu Joselu, který byl tak metr ve špatném postavení. Jeho následně zakončení na první tyč už bylo zbytečné.
     
    53
    Krásnou individuální akcí se prezentoval Gerard Moreno, který si naběhl do pravé části šestnáctky. Jeho pokus minul zadní tyč jen o kousíček, Villarreal mohl jít málem zpátky do vedení.
     
    50
    Deportivo Alavés právě vstřelilo branku!
    Aktivita se hostujícímu mužstvu vyplatila a je srovnáno! Centr mířící do šestnáctky chtěl odvrátit Raúl Albiol, který balon poslal před LUCASE PÉREZE, jehož výstavní nůžky zamířily přesně k pravé tyči – nádherná branka.
     
    41
    Další zakončení domácího celku bylo zastaveno rukou, která se nacházela u těla bránícího hráče. Hlavní rozhodčí konzultoval celou situaci s kolegou u videa, jenže pokutový kop nařízen nebyl.
     
    27
    Hostující mužstvo se snažilo dostat se přes půlící čáru, což se nepovedlo. Na pravé straně se kličkou uvolnil Gerard Moreno, jenž na hranici vápna našel Santiho Cazorlu. Jeho další zakončení bylo opět zablokované. Poté přišel ještě jeden pokus Villarrealu, který zamířil vedle pravé tyče.
     
    23
    Villarreal zahrál balon až k brankáři, jehož atakoval Joselu (Alavés), který Sergia Asenja dohrál a je tak prvním potrestaným hráčem tohoto střetnutí.
     
    13
    Villarreal právě vstřelil branku!
    Rychlý přechod žluté ponorky končí úvodní brankou. Gerard Moreno přihrál za obranu, kam si naběhl KARL TOKO EKAMBI, který postupoval na branku z pravé strany. Jeho zakončení podél vybíhajícího brankáře zamířilo k zadní tyči. Celou situaci ještě kontrolovalo video, ale zde bylo vše v pořádku. Asistence: Gerard Moreno.
     
    11
    Další velká šance domácího celku! Po kombinaci na levé straně šestnáctky se k zakončení dostal Santi Cazorla, jehož pokus byl sražen nad branku a je z toho jen další roh.
     
    7
    Centr z pravé strany byl sražený za pokutové území, kde se do míče opřel z jedné André Anguissa. Jeho pokus byl nepřesný a zamířil jen nad břevno.

    Michal Luxa

    Góly: 13. Toko Ekambi (G. Moreno), 66. Toko Ekambi (Moisés Gómez), 84. G. Moreno (Cazorla), 90+1. Ontiveros – 50. Lucas Pérez

    Karty:   77. Francisco Torres (VLR) – 23. Joselu (DAL), 65. Magallán (DAL)


    Držení míče: 65 % : 35 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 5:6. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 9:10.
    Villarreal CF: Asenjo – M. Gaspar (C), Albiol, Francisco Torres, A. Moreno – Iborra – Anguissa (61. Chukwueze), Cazorla, Moisés Gómez (79. Trigueros) – G. Moreno, Toko Ekambi (85. Ontiveros).
    Náhradníci: Andrés Fernández – Ra. Funes Mori, Quintilla, Chukwueze, Trigueros, Ontiveros, Bacca.

    Deportivo Alavés: Pacheco – Martín (84. Guidetti), Laguardia, Magallán, R. Duarte – Aleix Vidal (70. Sainz Gallo), García (C), Wakaso, Rioja (67. Burke) – Lucas Pérez, Joselu.
    Náhradníci: Sivera – Tachi, D. Torres, Pons, Burke, Guidetti, Sainz Gallo.

    Rozhodca: D. Medié – J. Barranco, J. Méndez