Villarreal – Alavés 4:1 (kon.)
koniec
Villarreal CF
4:1 (1:0)
Deportivo Alavés
cz Piatok 25.10.2019, 21:00 • Estadio de la Cerámica (Villarreal) • Španielska LaLiga • 10. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+1
    Villarreal právě vstřelil branku!
    K přímému kopu se postavil JAVIER ONTIVEROS, jehož pokus se otřel o hlavu jednoho z hráčů ve zdi a zamířil přesně pod břevno. Fernando Pacheco už nemohl reagovat, protože byl v pohybu do strany. Průběžný stav je pro Alavés velmi krutý a neodpovídá předvedené hře.
     
    84
    Villarreal právě vstřelil branku!
    Opět se žlutá ponorka rychle přesunula před šestnáctku soupeře a potřetí v duelu se raduje! Santi Cazorla přihrál na zadní tyč, kde celou akci zavíral GERARD MORENO. Jeho pokus po zemi zamířil do pravého spodního rohu branky. Asistence: Santi Cazorla.
     
    66
    Villarreal právě vstřelil branku!
    Žlutá ponorka se přeci vrací zpátky do vedení! Na levé straně byl osamocený Moisés Gómez, který si naběhl do vápna a poslal přihrávku před branku. Fernando Pacheco pozdě vystartoval z brankové čáry, a tak situaci na první tyči využil KARL TOKO EKAMB, jenž přeskočil bránícího soupeře. Asistence: Moisés Gómez.
     
    50
    Deportivo Alavés právě vstřelilo branku!
    Aktivita se hostujícímu mužstvu vyplatila a je srovnáno! Centr mířící do šestnáctky chtěl odvrátit Raúl Albiol, který balon poslal před LUCASE PÉREZE, jehož výstavní nůžky zamířily přesně k pravé tyči – nádherná branka.
     
    13
    Villarreal právě vstřelil branku!
    Rychlý přechod žluté ponorky končí úvodní brankou. Gerard Moreno přihrál za obranu, kam si naběhl KARL TOKO EKAMBI, který postupoval na branku z pravé strany. Jeho zakončení podél vybíhajícího brankáře zamířilo k zadní tyči. Celou situaci ještě kontrolovalo video, ale zde bylo vše v pořádku. Asistence: Gerard Moreno.

    Michal Luxa

    Góly: 13. Toko Ekambi (G. Moreno), 66. Toko Ekambi (Moisés Gómez), 84. G. Moreno (Cazorla), 90+1. Ontiveros – 50. Lucas Pérez

    Karty:   77. Francisco Torres (VLR) – 23. Joselu (DAL), 65. Magallán (DAL)


    Držení míče: 65 % : 35 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 5:6. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 9:10.
    Villarreal CF: Asenjo – M. Gaspar (C), Albiol, Francisco Torres, A. Moreno – Iborra – Anguissa (61. Chukwueze), Cazorla, Moisés Gómez (79. Trigueros) – G. Moreno, Toko Ekambi (85. Ontiveros).
    Náhradníci: Andrés Fernández – Ra. Funes Mori, Quintilla, Chukwueze, Trigueros, Ontiveros, Bacca.

    Deportivo Alavés: Pacheco – Martín (84. Guidetti), Laguardia, Magallán, R. Duarte – Aleix Vidal (70. Sainz Gallo), García (C), Wakaso, Rioja (67. Burke) – Lucas Pérez, Joselu.
    Náhradníci: Sivera – Tachi, D. Torres, Pons, Burke, Guidetti, Sainz Gallo.

    Rozhodca: D. Medié – J. Barranco, J. Méndez