Kayserispor – Kasımpaşa 1:1 (kon.) | Alanyaspor – Rizespor 5:2 (kon.) | Denizlispor – Fenerbahce 1:2 (kon.)
koniec
Kayserispor
1:1 (0:1)
Kasımpaşa SK
cz Nedeľa 20.10.2019, 13:00 • Kadir Has Stadyumu, Kayseri • Turecká Superliga • 8. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+3
    Atila Turan skluzem odehrál míč z hranice vlastního vápna. Aytaç Kara se dostal do souboje pozdě a za šlápnutí na Turanův kotník si rovněž vysloužil karetní napomenutí.
     
    90+1
    Veysel Sari ve středovém kruhu nastavil nohu před rozběhnutým Mensahem, který si samozřejmě došel pro faul a zařídil žlutou kartu pro hostujícího držitele kapitánské pásky.
     
    85
    Na druhé straně zrealizoval Mensah standardní situaci z pravé strany, po které se poněkolikáté zaskvěl Öztürk, jenž reflexivně vyrazil na roh nebezpečnou hlavičku Poulaina. Bulut posléze ještě reklamoval penaltu, jenže si za protesty vysloužil žlutou kartu.
     
    80
    Centr Popova Bengali-Fodé Koita viditelně sklepával na předním stojícího spoluhráče, který jeho úmysl ale nepochopil. Následoval rychlý brejk, který ukončil Sadikův tvrdý a žlutě ohodnocený skluz na Basaçikoglua.
     
    74
    Quaresma si hrudí zpracoval dlouhý pas na levou stranu, kde se snažil zasáhnout míč ze vzduchu i Lopes. Trefil ale hrudník portugalského hráče a bez protestů přijal jasnou žlutou kartu.
     
    55
    Pedro Henrique v souboji fauloval Síáma bin Júsifase a za zásah do hlavy inkasoval napomenutí žlutou kartou.
     
    46
    Hosté propadli jen pár vteřin po rozehrávce. Místo trestu ale přišel pouze faul v pokutovém území, za který dostal Hasan Hüseyin Acar i žlutou kartu.
     
    23
    Bernard Bensah zleva přiběhl ke Karovi, který souboj neustál a skončil na zemi, zatímco domácí ofenzivní záložník dostal poměrně přísnou žlutou kartu.

    Michal Břuchanský

    Góly: 56. Henrique (Basaçikoglu) – 6. Baba Thiam

    Karty:   23. B. Mensah (KAY), 46. H. H. Acar (KAY), 55. Henrique (KAY), 74. Miguel Lopes (KAY), 85. Bulut (KAY) – 80. Sadiku (KSK), 90+1. Sari (KSK), 90+3. Kara (KSK)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 8:3. Střely mimo: 8:4. Rohy: 11:3. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 12:11.
    Kayserispor: Lung – Miguel Lopes, Poulain, Gülen (20. Basaçikoglu), Atila Turan – B. Rienstra, H. H. Acar – Alkurt (81. Ntep), B. Mensah, Henrique (90+2. Aktas) – Bulut (C).
    Náhradníci: Arikan, Çipe – Aktas, Basaçikoglu, Civelek, Kula, Ntep, Subaşı, Çinaz.

    Kasımpaşa SK: Öztürk – S. Popov, Sari (C), S. bin Júsif, Veigneau – Khalili, Kara – Quaresma, Hajradinovič (66. Sadiku), Baba Thiam (73. Koita) – Pektemek (83. Depe).
    Náhradníci: R. Köse, Can Yildiz – Çek, Depe, Erdoğan, Hafez, Koita, J. Fernandes, Sadiku, Yazgili.

    Rozhodca: Karaoğlan – Metin, Çetin