Kolín nad Rýnom – Paderborn 3:0 (kon.) | Hoffenheim – Schalke 2:0 (kon.)
koniec
1. FC Kolín nad Rýnom
3:0 (1:0)
SC Paderborn 07
Nedeľa 20.10.2019, 15:30 • RheinEnergieStadion, Kolín nad Rýnom • Nemecká Bundesliga • 8. kolo
Predzápasové kurzy
     
    85
    Kolín nad Rýnom dal gól!
    Domáci zrejme definitívne rozhodujú o svojom víťazstve! Na Risseho center z rohu si najvyššie vyskočil SEBASTIAAN BORNAUW a prudkou hlavičkou nedal brankárovi Zingerlemu žiadnu šancu.
     
    84
    Córdoba dostal výbornú prihrávkou za obranu Paderbornu a aj keď bol tiesnený obrancom, tak dokázal prestreliť brankára Zingerleho. Jeho strela skončila na ľavej tyči a Kilian loptu potom odkopol na rohový kop.
     
    83
    Striedanie v tíme 1. FC Kolín nad Rýnom: z ihriska odchádza Louis Schaub, prichádza Marco Höger.
     
    82
    Hostia si konečne vypracovali gólovú príležitosť! Prögerov center z rohu zasiahol hlavou Sabiri a hlavičkou do zeme poslal loptu tesne mimo pravej tyče domácej brány.
     
    77
    Striedanie v tíme SC Paderborn 07: z ihriska odchádza Cauly, prichádza Abdelhamid Sabiri.
     
    75
    Striedanie v tíme 1. FC Kolín nad Rýnom: z ihriska odchádza Simon Terodde, prichádza Jhon Córdoba.
     
    67
    Hector skvelou prihrávkou za obranu Paderbornu vyslal do nábehu z pravého krídla Schindlera, ten však z prvej poslal loptu tesne mimo Zingerleho brány.
     
    63
    Striedanie v tíme 1. FC Kolín nad Rýnom: z ihriska odchádza Florian Kainz, prichádza Marcel Risse.
     
    62
    Striedanie v tíme SC Paderborn 07: z ihriska odchádza Babacar Gueye, prichádza Sven Michel.
     
    62
    Striedanie v tíme SC Paderborn 07: z ihriska odchádza Christopher Antwi-Adjei, prichádza Ben Zolinski.
     
    59
    Kolín nad Rýnom dal gól!
    Domáci po rýchlej akcii otvárajú skóre! Holtmann stratil v strede poľa loptu a po narážačke s Hectorom sa uvoľnil na pravom krídle Schindler. Presným centrom na zadnú tyč potom našiel LOUISA SCHABA, ktorý hlavičkou od zeme poslal napriek snahe brankára Zingerleho loptu do siete.
     
    51
    Holtmann sa uvoľnil na ľavej strane a cez Schindlera vystrelil presne k ľavej žrdi domácej brány. Horn musel byť v pohotovosti a túto strelu vyraziť.
     
    41
    Ehizibueho center z pravej strany preletel celým bránkoviskom na opačnú stranu a z bránkovej čiary zľava loptu vrátil pred bránu Kainz. Terodde okamžite strieľal na prednej tyči, trafil ale pravú tyč Zingerleho brány.
     
    20
    Pröger sa odhodlal k priamej strele zo vzdialenosti zhruba 30 metrov a vôbec to nebol márny pokus. Jeho tvrdá strela skončila tesne mimo ľavej tyče Hornovej brány.
     
    15
    Na Kainzov center z ľavej strany si nabehol Terodde, ktorý loptu hlavou na prednej tyči poslal tesne nad bránu Paderbornu.
     
    12
    Po dlhej debate hlavného rozhodcu s videoasistentom je gól napokon uznaný. Kolín nad Rýnom vedie 1:0!
     
    10
    Gól ešte skúma VAR, čiarový rozhodca totiž signalizoval, že Terodde bol v ofsajde. Opakované zábery však ukázali, že Teroddeho postavenie bolo v poriadku.
     
    9
    Kolín nad Rýnom dal gól!
    Domáci otvárajú skóre! Obrana hostí odvrátila center z rohu len na hranicu vlastnej šestnástky, odkiaľ strieľal z otočky Schirí. Jeho strelu tečoval hráč hosťujúceho tímu k SIMONOVI TERODDEMU, ktorý loptu bez váhania poslal po zemi za chrbát brankára Zingerleho.
     
    8
    Schaub sa uvoľnil na ľavej strane a prenikol do šestnástky. Prihrávku na Teroddeho prerušil Holtmann, lopta sa ale odrazila do behu Schindlerovi, ktorého strelu zrazil na poslednú chvíľu mimo svojej brány znovu Holtmann.
     
    3
    Hector si na prednej tyči skvele odskočil od obrancu Paderbornu a hlavou poslal center z rohu tesne nad bránu Zingerleho.

    Michal Sadlek

    Góly: 9. Terodde, 59. Schaub, 85. Bornauw


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 6:1. Střely mimo: 6:5. Rohy: 6:9. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 6:7.
    1. FC Kolín nad Rýnom: T. Horn – Ehizibue, Bornauw, Czichos, Katterbach – Schirí, Hector (C) – Schindler, Schaub (83. Höger), Kainz (63. Risse) – Terodde (75. J. Córdoba).
    Náhradníci: Kessler – Hauptmann, Höger, Čurlinov, Koziello, Modeste, Risse, Schmitz, J. Córdoba.

    SC Paderborn 07: Zingerle – Dräger, Kilian, Schonlau, Holtmann – Gjasula (C), Vasiliadis – Pröger, Cauly (77. Sabiri), Antwi-Adjei (62. Zolinski) – Gueye (62. Michel).
    Náhradníci: J. Huth – Jans, Kapić, Mamba, Michel, Sabiri, Shelton, Strohdiek, Zolinski.

    Rozhodca: Gräfe – Schaal, Sinn

    Diváci: 50 000