Alavés – Vigo 2:0 (kon.) | Sociedad – Real Betis 3:1 (kon.) | Espanyol – Villarreal 0:1 (kon.)
Bilbao – Valladolid 1:1 (kon.) | Sevilla – Levante 1:0 (kon.)
koniec
FC Sevilla
1:0 (0:0)
Levante UD
Nedeľa 20.10.2019, 21:00 • Estadio Ramón Sánchez Pizjuán, Sevilla • Španielska LaLiga • 9. kolo
Predzápasové kurzy
     
    To je odo mňa z tohto zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera. (22:59:03)
     
    Držanie lopty: 61 % : 39 %.
    Strely na bránu: 5:5.
    Strely mimo: 8:5.
    Rohy: 9:1.
    Ofsajdy: 2:2.
    Fauly: 10:11.
     
    Sevilla mala v druhom polčase chvíľami obrovský tlak a veľké množstvo gólových príležitostí, dlho však neprichádzal vytúžený gól. Bezzubí hostia strávili takmer celých 45 minút v a v blízkosti vlastného pokutového územia a len sám Chicharito im mohol v druhom polčase sám streliť hetrik. Gólu sa však domáci dočkali až v 86. minúte, keď svoj prvý gól v LaLige v drese Sevilly strelil holandský útočník Luuk de Jong. Sevilla sa touto výhrou posúva na priebežné 6. miesto a má rovnaký počet bodov ako štvrtý Real Sociedad a piate Atlético Madrid. Levante prehralo po štyroch zápasoch bez prehry a je so ziskom 11 bodov na 11. mieste.
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Žltú kartu za faul lakťom na prenikajúceho Torresa dostáva v úplnom závere zápasu Rúben Vezo (Levante UD).
     
    90+2
    Domáci držia loptu v strede poľa pod svojou kontrolou. Hostia už zrejme cítia, že dnes veľa šancí na úspech už nemajú.
     
    90+1
    Hostia sa ešte trochu zúfalo tlačia dopredu, okrem dvoch nákopov, s ktorými si ale obrana Sevilly poradila, nedokázali vymyslieť nič, čo by stálo za zmienku.
     
    90
    Nadstavený čas sú tri minúty.
     
    90
    Navas šikovnou prihrávou vysunul do úniku na pravom krídle Torresa, ktorý hľadal centrom do šestnástky de Jonga. Ten bol pri nábehu trochu pridržaný obrancom Levante, čo sa nepáči domácim hráčom, penalta sa ale kopať nebude.
     
    89
    Obranná štvorica Sevilly si loptu prihráva na vlastnej polovici a takticky núti hráčov Levante, aby za nimi behali po celej šírke ihriska.
     
    88
    Hostia sa hneď po výkope dostali na polovicu domácich, ich akciu však zakončil strelou do stredu brány Bardhi. Tomáš Vaclík nemal s týmto pokusom žiadny problém.
     
    86
    Sevilla dala gól!
    Domáci sa úplne zaslúžene konečne dostávajú do vedenia! Navas centrom z pravej strany poslal loptu na hranicu bránkoviska, kde ju zrejme zátylkom zasiahol LUUK DE JONG a usmernil ju k pravej tyči Fernándezovej brány. Holanďan si oslavu poriadne užíva, tento gól je totiž jeho prvý v drese Sevilly v LaLige!
     
    85
    Striedanie v tíme Levante UD: z ihriska odchádza Roger Martí, prichádza Borja Mayoral.
     
    84
    Hostia mohli potrestať domácich za ich nevyužité príležitosti. Morales sa pekne uvoľnil na pravom krídle a pri nábehu na jeho center predstihol Koundého Martí. Útočník Levante hlavou loptu zasiahol, usmernil ju ale výrazne mimo Vaclíkovej brány.
     
    83
    Na Torresov center si najvyššie vyskočil zhruba pri penaltovom bode de Jong, hlavou ale namieril výrazne mimo brány Levante.
     
    82
    Už trochu z frustrácie strieľal spoza pokutového územia Levante Ocampos, namieril však vysoko nad Fernándezovu bránu.
     
    80
    Striedanie v tíme FC Sevilla: z ihriska odchádza Chicharito, prichádza Franco Vázquez.
     
    80
    Ďalšia možnosť Chicharita! Mexičan pätičkou zasiahol Ocamposov center z pravej strany na prednej tyči a loptu usmernil k vzdialenejšej, brankár Aitor Fernández sa ale stihol presunúť a loptu chytiť.
     
    79
    Torres fantastickou kolmicou cez všetky obranné línie Levante prihral na milimeter presne do šestnástky hostí nabiehajúcemu Chicharitovi, ktorý do tejto prihrávky len nastavil nohu a ... poslal loptu tesne mimo brány hostí.
     
    79
    Držanie lopty: 63 % : 37 %
     
    78
    Bardhi loptu zakrútil ponad múr Sevilly, avšak len priamo do stredu brány na českého gólmana v službách domáceho klubu Tomáša Vaclíka.
     
    76
    Žltú kartu za faul v hlavičkovom súboji s Martím dostáva Jules Koundé (FC Sevilla). Levante bude mať priamy kop zo zaujímavej streleckej pozície.
     
    75
    Ďalší Navasov center odhlavičkoval Vezo k Torresovi, ktorému sa strela z voleja nevydarila. Lopta sa ale odrazila priamo na zadnú tyč k nabiehajúcemu de Jongovi, ktorý zblízka hlavou poslal hrací predmet tesne nad Fernándezovu bránu.
     
    74
    Navasov center ani tentokrát neprešiel na Chicharita. Od Bardhiho sa lopta odrazila naspäť k Navasovi.
     
    73
    Striedanie v tíme Levante UD: z ihriska odchádza Gonzalo Melero, prichádza Nikola Vukčević.
     
    72
    Striedanie v tíme FC Sevilla: z ihriska odchádza Éver Banega, prichádza Óliver Torres.
     
    72
    Striedanie v tíme FC Sevilla: z ihriska odchádza Nolito, prichádza Luuk de Jong.
     
    71
    Levante malo možnosť konečne zaútočiť, prechodová fáza hostí je ale dnes skutočne tragická. Melero poslal loptu namiesto na Moralesa priamo do autu.
     
    69
    Center z rohu hostia odvrátili z nebezpečného priestoru, i teraz však loptu získali naspäť domáci. Tí doslova obliehajú šestnástku Levante.
     
    68
    Banega našiel presným centrom na opačnú stranu pokutového územia Chicharita, ktorého volej z prvej zrazil jeden z brániacich hráčov Levante tesne nad svoju bránu.
     
    67
    Následne v súboji o loptu pri rohovej zástavke podkopol striedajúci Bardhi Ocamposa. Priamy kop pre Sevillu z pravej strany.
     
    66
    Jordán sa uvoľnil na pravom krídle a centroval na prednú tyč, odkiaľ pred Chicharitom odkopol loptu Cabaco.
     
    64
    Striedanie v tíme Levante UD: z ihriska odchádza Hernâni, prichádza Enis Bardhi.
     
    63
    Jordán nacvičeným signálom nacentroval presne do ľavého rohu pokutového územia na Banegu, ktorému sa ale volej vôbec nevydaril a loptu poslal vysoko nad Fernándezovu bránu.
     
    62
    Center z rohu preletel celou šestnástkou na opačnú stranu, odkiaľ loptu vracal „do ohňa“ Nolito. Ocamposovu strelu zablokovala obrana hostí a hostia nakoniec zablokovali i Nolitovu dorážku na ďalší rohový kop.
     
    61
    Ocampos doslova vytancoval Toňa i Moralesa, svojou strieľanou prihrávkou na Chicharita ale trafil len Veza. Od obrancu Levante sa lopta odrazila na rohový kop.
     
    59
    Levante sa konečne podaril prechod do útoku. Melero prihrávkou na pravú stranu našiel Hernâniho, ktorému lopta najprv odskočila, potom ju ale poslal z otočky priamo na pripraveného Vaclíka.
     
    58
    Žltú kartu za faul na Melera v strede poľa dostáva Fernando (FC Sevilla). Fernandovi sa táto karta vôbec nepáči a nie je sa mu čo diviť, ani opakované zábery totiž jeho faul nepreukázali.
     
    57
    Hráči Levante ani tentokrát nedokázali udržať loptu pod svojou kontrolou dlhšie ako pár sekúnd a znovu sa musia zoradiť do obranného postavenia.
     
    56
    Navasov center ideálne zasiahol hlavou Chicharito, hlavička do zeme sa ale odrazila priamo do rúk brankára Levante.
     
    54
    Nolitova tvrdá strela z polkruhu pred pokutovým územím Levante pred brankárom Fernándezom veľmi nepríjemne zaplávala, gólman hostí ju ale i tak dokázal vyraziť.
     
    53
    Navas skvelou prienikovou prihrávkou našiel za obranou Levante nabiehajúceho Nolita, ktorý však nabiehal z ofsajdového postavenia.
     
    52
    Navasov center obrana hostí odhlavičkovala, odrazenú loptu však znovu získali domáci. Ich kombinácia s menšími prestávkami prebieha už prakticky od začiatku druhého polčasu.
     
    51
    Hernâni individuálnym prienikom po pravej strane prešiel až k šestnástke Sevilly, jeho center však bez zaváhania chytil pripravený gólman Tomáš Vaclík. Ten svojim výkopom okamžite otáča hru na opačnú stranu.
     
    50
    Sevilla pokračuje vo výkone z druhej polovice prvého polčasu a naďalej tlačí hostí do obrany. Podobne ako v prvom dejstve ale domáci prakticky nestrieľajú.
     
    49
    Ďalší center z rohu hostia odvrátili a za odkopom sa rozbehol Morales. Loptu mu na ľavej strane vlastnej polovice odkopol do autu čistým sklzom Navas.
     
    48
    Domáci získali rohový kop. Center sa po teči niekoľkých hráčov pred bránou Levante dostal k Fernandovi, ktorého hlavičku zablokoval na ďalší roh Miramón.
     
    47
    Hostia hneď po výkope stratili loptu. Ocamposov center z pravej strany zastavil a následne odkopol z vlastného bránkoviska Radoja, loptu ale získali naspäť domáci hráči.
     
    46
    Výkop druhého polčasu mali hostia. Cez prestávku nedošlo k žiadnym striedaniam.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Druhý polčas sa začne približne o 22:01.
     
    Sevilla bola v prvom polčase jasne lepším tímom, gól ale streliť nedokázala. Cca od 25. minúty sa hra odohrávala prakticky len na polovici Levante a domáci si vytvorili veľké množstvo gólových príležitostí, buď ich však vychytal výborný brankár Aitor Fernández alebo namiesto priamej strely zbytočne kľučkovali alebo ich zradila vlastná koncovka. Uvidíme, ako zaregujú na tento vývoj hostia. Na konci prvého polčasu už tempu domácich totiž zjavne nestačili a nakoniec boli za záverečný hvizd hlavného rozhodcu zjavne veľmi radi...

    Štatistiky po 1. polčase:

    Držanie lopty: 59 % : 41 %
    Strely na bránu: 1:2
    Strely mimo: 2:4
    Rohy: 3:1
    Ofsajdy: 1:2
    Fauly: 5:5
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+1
    Nolito sa hnal za nákopom z vlastnej polovice, loptu si ale pri spracovaní predkopol priďaleko a v súboji o ňu potom fauloval Cabaca. Hostia už sa s rozohrávkou určite ponáhľať nebudú.
     
    45
    Bude sa hrať ešte jednu minútu.
     
    44
    Jordánov center tečoval pred brankárom Levante hlavou Ocampos, jeho dotyk ale nebol tak silný, aby zmenil smer letu hracieho predmetu. Pripravený Aitor Fernández tak loptu bez väčších problémov chytil.
     
    43
    Miramón sa s autovým vhadzovaním veľmi neponáhľal, to sa mu ale vymstilo, pretože jeho spoluhráčov obsadili hráči Sevilly a loptu získali.
     
    42
    Reguilón uvoľnil na ľavej strane Banegu, ktorého zastavil na hranici pokutového územia Miramón. Hostia pod tlakom presujúcich domácich hráčov loptu znovu odkopli len na ich polovicu.
     
    41
    Do obrany sa dokonca vrátil i Morales, ktorý dobrým defenzívnym zákrokom zastavil prihrávku na rozbehnutého Navasa. Loptu však hostia znovu rýchlo stratili a musia sa zase vrátiť do obranného postavenia.
     
    40
    Reguilón si narazil loptu na ľavej strane s Nolitom a potom strieľaným centrom hľadal v strede pokutového územia Chicharita, pred ním však loptu odkopol Vezo.
     
    39
    Sevilla má v posledných zhruba 10-15 minútach jasnú prevahu a pokračuje vo svojom tlaku. Ocampos obišiel na pravom krídle Toňa, jeho center do bránkoviska ale tesne minul dobiehajúci Chicharito.
     
    38
    Jordán sa pokúsil o individuálny prienik z pravej strany, loptu si ale v poslednej chvíli predkopol až príliš a Cabaco mu ju odkopol až do stredu poľa.
     
    36
    Chicharito strelil gól, ten ale neplatí! Nolito ho skvelou prihrávkou z prvej vysunul za obranu Levante a Mexičan zakončil svoj samostatný nájazd presnou strelou k pravej tyči. Chicharito sa už radoval a až v tom momente si všimol zdvihnutú zástavku čiarového rozhodcu.
     
    36
    Otrasený Nolito je po ošetrení naspäť v hre a trénera Lopeteguiho upokojil hlavný rozhodca.
     
    35
    Cabaco, ktorý už má jednu žltú kartu, vo výskoku trafil lakťom do chrbta v hlavičkovom súboji Nolita. Za tento zákrok mala nasledovať druhá žltá karta, čo sa vôbec nepáči domácemu trénerovi Lopeteguimu.
     
    34
    Sevilla sa tak vracia na útočnú polovicu a pokračuje v obliehaní pokutového územia Levante. Doňho teraz letí jeden center za druhým, obrana hostí ale zatiaľ zvláda tento nápor.
     
    33
    Rýchly protiútok hostí viedol po ľavej strane Morales, ktorý ho napokon i sám zakončil. Jeho tvrdá strela končí na tribúne za Vaclíkovou bránou.
     
    32
    Nolito sa uvoľnil na pravej strane a pripravil si pozíciu na strelu, i on však urobil viac kľučiek, ako bolo nutné a o loptu prišiel.
     
    31
    Levante sa snaží odpovedať svojou útočnou akciou a usadzuje sa na polovici Sevilly.
     
    30
    Nolito si po ďalšom centri z pravej strany a teči obrancu Levante nabiehal znovu do streleckej pozície, tesne pred ním ale loptu odkopol z vlastného bránkoviska vybiehajúci Aitor Fernández.
     
    29
    Ocampos skvelým centrom už skoro z bránkovej čiary našiel na zadnej tyči úplne voľného Nolita, ktorého skvelým zákrokom vychytal gólman Levante Aitor Fernández.
     
    28
    Reguilón si pripravoval loptu na strelu pravačkou, kľučiek ale bolo z jeho strany až príliš veľa a jeho pokus zablokoval jeden z obrancov Levante. Lopta sa potom odrazila k Banegovi do pokutového územia, i on však namiesto strely zvolil kľučku a o loptu tak prišiel.
     
    26
    Morales elegantne obišiel Fernanda, lopta mu ale potom odskočila a Navas ju odkopol až na polovicu hostí. Tí sa snažili o okamžitú rozohrávku, nákop na Martího však letel len do ofsajdu.
     
    25
    Končí až po taktickom faule Veza na Chicharita, ktorému sa už otváral priestor na možný rýchly protiútok. Hostia sa vďaka tomuto zákroku stihli zoradiť do obranného postavenia.
     
    24
    Levante je však v týchto chvíľach iniciatívnejším tímom a odrazenú loptu znovu získalo. Kombinácia hostí na útočnej polovici pokračuje.
     
    23
    Hernâni si výborne nabehol na pravé krídlo na pas zo stredu poľa a pretlačil sa pred Reguilóna. Z ostrého uhla zakončoval, Vaclík ale jeho strelu vyrazil.
     
    22
    Hra sa kvôli veľkému množstvu faulov v strede poľa začína kúskovať.
     
    21
    Levante získalo priamy kop z pravej strany útočnej polovice, ktorý rozohral Campaña. Center za obranu Sevilly zakončoval v páde hlavou Vezo, loptu ale usmernil výrazne mimo Vaclíkovej brány.
     
    20
    Reguilónov nábeh zastavil veľmi diskutabilným spôsobom na ľavej strane Cabaco. Hlavný rozhodca faul nevidel a hra pokračuje ďalej rozohrávkou brankára Levante.
     
    18
    Reguilón z prvej prihral Nolitovi, ktorý však z prvej trafil obrancu Levante. Od neho sa lopta odrazila k dobiehajúcemu Banegovi, ktorý vletel do šestnástky a tvrdou strelou napokon prestrelil bránu Aitora Fernándeza.
     
    17
    Tempo zápasu trochu opadlo. Po aktívnom úvode, predovšetkým zo strany domácich, sa hra trochu zasekla v strede poľa, kde si oba tímy rýchlo menia kontrolu nad loptou.
     
    16
    Navas si skvele nabehol na pravé krídlo na nákop Banegu a prihrávkou do druhej vlny našiel ideálne Nolita, ktorý však loptu vo výbornej streleckej pozícii vôbec netrafil.
     
    15
    Domáci sa usadili na polovici hostí, tí ich ale zatiaľ držia ďaleko od svojho pokutového územia.
     
    14
    Žltú kartu za podkopnutie Chicharita dostáva Erick Cabaco (Levante UD).
     
    13
    Vaclík si zle spracoval malú domov a pred napádajúcim Martím odkopol loptu s veľkou dávkou šťastia len do autu.
     
    12
    Ocampos si narazil loptu s Navasom a na poslednú chvíľu doňho odkopol loptu zo šestnástky Radoja. Lopta sa dokotúľala za bránkovú čiaru, nasledovať tak bude odkop od brány Aitora Fernándeza.
     
    11
    Melero obišiel dvoch protihráčov a z hranice šestnástky Sevilly strieľal, jeho pokus však zablokoval Diego Carlos. Lopta sa potom odrazila k domácim hráčom.
     
    9
    Moralesov center z ľavej strany zablokoval Navas na rohový kop. Center z neho odhlavičkoval Fernando k Radojovi, ktorý našiel presnou prihrávkou v strede pokutového územia domácich Martího. Stredný útočník Levante potom poslal loptu z prvej tesne mimo Vaclíkovej brány.
     
    8
    Levante odpovedá svojim postupným útokom na polovici domácich. Sevillčania zatiaľ kombináciu hostí držia na dištanc od nebezpečného priestoru pred bránou Vaclíka.
     
    7
    Navas prešprintoval protihráčov na pravej strane a cez Campañu sa dostal k šestnástke Levante. Jeho center potom preletel mimo dosah všetkých nabiehajúcich hráčov Sevilly.
     
    6
    Vôbec prvýkrát v zápase zaútočili hostia, ich akcia však skončila po nepresnej prihrávke Moralesa na Melera. Domáci rýchlo otáčajú hru.
     
    5
    Nákop z ďalšieho rohu odvrátila obrana Levante za šestnástku k Banegovi, ktorého strelu z voleja zablokoval jeden z obrancov hostí.
     
    4
    Ocamposov center z rohového kopu odhlavičkoval jeden z obrancov Levante na ďalší roh.
     
    3
    Sevilla loptu hneď získala naspäť pod svoju kontrolu a mala prvú nádejnú príležitosť. Ocamposov strieľaný center nezasiahol v sklze pred bránou Levante Chicharito a Nolitovu dorážku z ostrého uhla zablokoval Vezo na rohový kop.
     
    2
    Reguilón sa hneď uvoľnil na ľavej strane a narazil si loptu s Banegom, pri nábehu na jeho spätnú prihrávku však fauloval.
     
    1
    Výkop zápasu mali domáci, ktorí zakladajú svoj prvý postupný útok od vlastných obrancov.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Domáca Sevilla bude hrať v bielych dresoch, Levante v červenomodrých.
     
    Oba tímy práve nastupujú na hraciu plochu, záverečný zápas deviateho kola sa tak o malú chvíľu začne.
     
    Úvodné zostavy:

    FC Sevilla: Vaclík – Navas (C), Diego Carlos, Koundé, Reguilón – Jordán, Fernando, Banega – Ocampos, Chicharito, Nolito.
    Náhradníci: Bunú – L. de Jong, Escudero, Sergi Gómez, Rony Lopes, Ó. Torres, F. Vázquez.

    Levante UD: Aitor Fernández – Miramón, Vezo, Cabaco, Toňo – Radoja, Campaña, Melero – Hernâni, Martí, Morales (C).
    Náhradníci: Cárdenas – Coke, E. Bardhi, Ó. Duarte, S. León, B. Mayoral, N. Vukčević.

    Rozhodca: Fernández – Gómez, Romero.
     
    Vzájomné zápasy

    Za posledných 10 rokov sa oba kluby stretli v LaLige v 16 zápasoch a o niečo úspešnejšia je Sevilla. Tá vyhrala šesťkrát, päťkrát sa z výhry radovalo Levante a päťkrát sa zápas skončil remízou. Sevilla je úspešnejšia až zhruba od roku 2015, v období január 2011 – apríl 2015 totiž nedokázala Levante poraziť v siedmich zápasoch za sebou. Od apríla 2015 však Sevilla prehrala s Levante len raz a doma naposledy dokonca ešte v januári 2014. V minulej sezóne vyhrala Sevilla oba zápasy vysokými rozdielmi – vonku 6:2 a doma 5:0.

    Posledných 5 vzájomných zápasov:
    31.1.2016: Sevilla – Levante 3:1
    15.12.2017: Sevilla – Levante 0:0
    27.4.2018: Levante – Sevilla 2:1
    23.9.2018: Levante – Sevilla 2:6
    26.1.2019: Sevilla – Levante 5:0
     
    Levante UD

    Hostia tiež vstúpili do sezóny pomerne dobre, postupne však ich výkonnosť začala upadať. Z posledných piatich zápasov vyhralo Levante len raz, a to na pôde zatiaľ jasne posledného Leganés. V tabuľke je Levante so ziskom 11 bodov priebežne na jedenástom mieste, o dva body za svojim dnešným súperom. Čo sa týka útočnej produktivity a obrany, tak i v tomto je na tom Levante podobne ako domáci, a i hostia patria so skóre 10:10 medzi priemer ligy. Vonku sa im ale nedarí, pretože skôr spomenutá výhra nad Leganés je doteraz jediným bodovým ziskom v zápasoch vonku.

    Posledných 5 ligových zápasov:
    Real Madrid – Levante 3:2
    Levante – Eibar 0:0
    Real Betis – Levante 3:1
    Levante – Osasuna 1:1
    Leganés – Levante 1:2
     
    FC Sevilla

    Sevilla vstúpila do sezóny výborne a chvíľu bola i na úplnom čele LaLigy, z posledných štyroch zápasov ale prehrala hneď tri. To ju zosunulo v tabuľke na priebežné ôsme miesto. Je ale nutné spomenúť, že dve prehry boli v zápasoch proti Realu Madrid a Barcelone a len jedna s Eibarom sa dá označiť za nečakanú. Sevilla zatiaľ patrí medzi priemer ligy, čo sa týka útočnej produktivity (10 strelených gólov) a i čo sa týka obrany (11 inkasovaných gólov). Na domácom trávniku sa Sevillčanom v tejto sezóny zatiaľ veľmi nedarilo, keď v troch domácich zápasoch získali len štyri body. Dnes sú však proti Levante pomerne výraznými favoritmi.

    Posledných 5 ligových zápasov:
    Alavés – Sevilla 0:1
    Sevilla – Real Madrid 0:1
    Eibar – Sevilla 3:2
    Sevilla – Real Sociedad 3:2
    Barcelona – Sevilla 4:0
     
    Vitajte pri on-line prenose zo zápasu FC Sevilla – Levante UD, ktorý uzavrie program deviateho kola španielskej LaLigy. Stretnutie sa začne o 21:00.

    Michal Sadlek

    Góly: 86. L. de Jong

    Karty:   58. Fernando (SEV), 76. Koundé (SEV) – 14. Cabaco (LVN), 90+3. Vezo (LVN)


    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 8:5. Rohy: 9:1. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 10:11.
    FC Sevilla: Vaclík – Navas (C), Diego Carlos, Koundé, Reguilón – Jordán, Fernando, Banega (72. Ó. Torres) – Ocampos, Chicharito (80. F. Vázquez), Nolito (72. L. de Jong).
    Náhradníci: Bunú – L. de Jong, Escudero, Sergi Gómez, Rony Lopes, Ó. Torres, F. Vázquez.

    Levante UD: Aitor Fernández – Miramón, Vezo, Cabaco, Toňo – Radoja, Campaña, Melero (73. N. Vukčević) – Hernâni (64. E. Bardhi), Martí (85. B. Mayoral), Morales (C).
    Náhradníci: Cárdenas – Coke, E. Bardhi, Ó. Duarte, S. León, B. Mayoral, N. Vukčević.

    Rozhodca: Fernández – Gómez, Romero

    Diváci: 34 612