Bohemians – Královské Vinohrady 9:3 (kon.) | Pardubice – Otrokovice 7:10 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 1:10 (kon.)
Střešovice – Sparta 4:5 (po pr.)
koniec
FBC Liberec
1:10 (0:1, 1:2, 0:7)
Předvýběr.CZ Florbal MB
cz Nedeľa 13.10.2019, 18:00 • SH ZŠ Dobiášova Liberec • Livesport Superliga (CZ) • 6. kolo
Predzápasové kurzy
    59:47 Daniel ŠEBEK - 1:10
     
    59:47
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Využitá početní výhoda a desátá branka je na světě! Jan Natov tentokrát našel volného DANIELA ŠEBKA, jemuž stačilo trefit branku. Asistence: Jan Natov.
     
    59:01
    Vyloučení v týmu FBC Liberec (Patrik Rozkovec – 2 min., Nedovolené vrážení).
     
    59:00
    Minuta do konce utkání!
    56:58 Jan NATOV - 1:9
     
    56:58
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Jenže z následné střely už Vaníček inkasuje, Mladá Boleslav má na kontě už šest branek v této třetině. Jiří Curney poslal míček z rozehrávky přesně na hokejku JANA NATOVA, jenž z poloviny hřiště propálil vše, co mu stálo v cestě. Navíc dnes kompletuje hattrick! Asistence: Jiří Curney.
     
    56:09
    Vít Vaníček měl teda ostrý start do zápasu! Přišla totiž skvělá přihrávka přes šíři hřiště, ovšem domácí brankář míč zvládl vykopnout a neinkasoval z první střely!
     
    55:50
    Střídání v týmu FBC Liberec: ze hřiště odchází Tomáš Janota, přichází Vít Vaníček.
     
    55:50
    S gólmanem domácího týmu to nevypadá dobře! Rozhodčí přerušil hru, když byl míček na straně a k Janotovi přispěchali zdravotníci. Vypadá to na problém s kotníkem nebo holení, každopádně musí přijít střídání!
    54:43 Jakub BÍNA - 1:8
     
    54:43
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tento výsledek už začíná zavánět debaklem! Tadeáš Chroust vystihl rozehrávku soupeře. Tomáš Novák od něj dostal přihrávku. Tento obránce našel křižným pasem volného JAKUBA BÍNU, jenž měl jednoduchou pozici. Asistence: Tomáš Novák.
    50:57 Jakub GRUBER - 1:7
     
    50:57
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A vidíme další branku v síti Liberce! Tomu se hra nyní naprosto rozsypala pod rukama. Jiří Curney našel z rozehrávky z rohu hřiště křižným pasem JAKUBA GRUBERA, jehož střela z první se zastavila až v brance. Asistence: Jiří Curney.
    49:53 Milan TOMAŠÍK - 1:6
     
    49:53
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Středočeši využívají přesilovou hru a nejspíše rozhodli o svém vítězství vzhledem k vývoji zápasu. Lukáš Bauer posunul míček na MILANA TOMAŠÍKA, předvedl individuální akci přes celé hřiště, načež prostřelil brankáře. Asistence: Lukáš Bauer.
     
    49:33
    Daniel Šebek předvedl skvělou akci! Sám se totiž dostal s balónkem na střed hřiště a měl před sebou jen gólmana. Nakonec však netrefil branku a mířil vedle!
     
    49:23
    Vyloučení v týmu FBC Liberec (Prokop Ferdan – 2 min., Sekání).
     
    48:23
    Aleš Höffer je na hřišti!
     
    46:41
    Velká šance pro hosty v jejich oslabení! Jan Natov totiž vystihl přihrávku soupeře a mířil s Curneym do přečíslení. Tomu také adresoval přihrávku, jenže tomu není dnes branka souzena.
     
    46:23
    Vyloučení v týmu Technology Florbal MB (Aleš Höffer – 2 min., Vrážení zády do soupeře).
    44:13 Štěpán ŠVEJDA - 1:5
     
    44:13
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Jenže další akce Středočechů už brankou končí! Tadeáš Chroust poslal míček na úplně volného ŠTĚPÁNA ŠVEJDU, jenž ranou z první překonal brankáře domácího týmu. Velmi dobře vyřešené přečíslení. Asistence: Tadeáš Chroust.
    42:58 Jan NATOV - 1:4
     
    42:58
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté jdou znovu do vedení o tři góly! JAN NATOV zachytil přihrávku soupeře zpět na obrannou polovinu. Vystřelil, přestože měl proti sobě dvojici soupeřů a gólmanovi projel míček mezi nohama! Bez asistence.
     
    Střely na branku v druhé periodě: 7 – 7
     
    39:00
    Minuta do konce druhé části!
     
    34:26
    Daniel Šebek vyslal hodně jedovatou střelu. Mě dobrou pozici, navíc dal do střely veškerou razanci, co mohl. Tomáš Janota vytáhl další ze svých velmi dobrých zákroků, tentokrát rukou!
    30:07 Petr KOLOŠ - 1:3
     
    30:07
    Liberec právě vstřelil branku!
    A Severočeši proměňují své trestné střílení a už je to zase o dva góly! PETR KOLOŠ si vymíchal gólmana, načež poslal míček do branky pod jeho tělem. Tohle by mohlo Liberec rozhodně nakopnout.
     
    30:07
    Domácí budou zahrávat trestné střílení!
     
    30:02
    Martin Tokoš je na hřišti!
     
    28:02
    Vyloučení v týmu Technology Florbal MB (Martin Tokoš – 2 min., Hrubost).
    26:34 Daniel ŠEBEK - 0:3
     
    26:34
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Devět vteřin stačilo Mladé Boleslavi na vstřelení dalšího gólu! DANIEL ŠEBEK ukázal, že má šikovné ruce. Tomáš Janota si lehl proti jeho kličce, ovšem hostující hráč si poté stáhl míček a okolo tyčky dostal míček do sítě. Asistence: Patrik Suchánek.
    26:25 Jan NATOV - 0:2
     
    26:25
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Rychlá protiakce a hosté jdou už do dvoubrankového vedení! Jiří Curney našel v přečíslení volného JANA NATOVA, který střelou k tyči nedal brankáři šanci. Asistence: Jiří Curney.
     
    25:11
    Tohle byly dvě gólovky! Štěpán Švejda nejprve zakončoval, jenže střelou z první minul. Poté vrátil míček před branku, kde byl Tadeáš Chroust, ovšem ani on nedokázal prostřelit gólmana!
     
    23:15
    Jakub Kopecký se dostal do slibné pozice, a tak vypálil razantní ránu. Lukáš Bauer však stihl proti jeho střele vytrčit ruku a uchránil svůj tým ve vedení! Opravdu vidíme parádní šance.
     
    Střely na branku: 9 – 8
     
    19:00
    Minuta do konce první části!
     
    15:44
    Radek Valeš je na hřišti!
     
    13:44
    Vyloučení v týmu FBC Liberec (Radek Valeš – 2 min., Nedovolené vrážení).
     
    13:38
    Daniel Šebek měl obrovskou šanci, ale branka z toho znovu není! Byl sám před brankou, jenže neuspěl. Poté ještě dorážel do prázdné Milan Tomašík, jenže ani tentokrát to gól není.
     
    12:29
    Jiří Curney našel průnikovou přihrávkou Jana Natova! Ten si s míčkem vyjel do skvělé střelecké pozice, položil gólmana. Ten ho přesto vychytal nataženou rukou, skvělý zákrok!
     
    09:53
    Jan Baudisch mohl srovnat! Dostal přihrávku před brankoviště, jenže jeho pokus skvělým zákrokem zastavil Lukáš Bauer vykopnutím nohy.
     
    08:22
    Vyloučení v týmu Technology Florbal MB (Jiří Curney – 2 min., Nesportovní chování).
     
    08:04
    Jan Natov měl obrovskou šanci, ale ta druhým gólem v síti domácích nekončí! Tomáš Janota sice byl překonán, ale pomohla mu branková konstrukce, konkrétně levá tyčka.
     
    03:25
    To bylo hodně nebezpečné! Matěj Klucho vypálil ještě před polovinou hřiště a Lukáš Bauer měl před sebou hodně hráčů. Proto mu míček vypadl a domácí mohli dorážet, úspěšná ale nebyli!
     
    02:24
    Hostující tým pokračuje v aktivní hře. Přesto se Liberec dostal do rychlé protiakce, po které se za brankou Bauera ozvala tyčka!
    00:49 Martin TOKOŠ - 0:1
     
    00:49
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tak to je rychlost jako blázen, po necelé minutě jdou Středočeši do vedení! Filip Zakonov našel úplně volného MARTINA TOKOŠE, jehož rána z první se zastavila až o síťku v brance! Asistence: Filip Zakonov.

    Denisa Józsová

    Góly a asistencie: 31. Kološ (t.s.) – 1. Tokoš (Zakonov), 27. Natov (Curney), 27. Šebek (Suchánek), 43. Natov, 45. Švejda (Tadeáš Chroust), 50. Tomašík (L. Bauer), 51. Gruber (Curney), 55. Bína (Novák), 57. Natov (Curney), 60. Šebek (Natov)


    FBC Liberec: Janota (56. Vaníček) – Klucho, Bitman, Kološ, Kroupa – Kopecký, Kárník, Valeš – Leksa, Daněk, Hejduk – Rozkovec, Čermák, Böhm – Baudisch, Ferdan, Šoltys – Kořínek, Balatka.
    Předvýběr.CZ Florbal MB: L. Bauer (Musil) – Novák, Suchánek, Höffer, Zakonov, Krzyžanek – Šebek, Tomáš Chroust, Tadeáš Chroust – Bína, Tokoš, Gruber – Švejda, Curney, Martínek – Tomašík, Šlechta, Natov.

    Rozhodca: František Pangerl a Jiří Šedivý

    Diváci: 195