Bohemians – Královské Vinohrady 9:3 (kon.) | Pardubice – Otrokovice 7:10 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 1:10 (kon.)
Střešovice – Sparta 4:5 (po pr.)
koniec
FBC Liberec
1:10 (0:1, 1:2, 0:7)
Předvýběr.CZ Florbal MB
cz Nedeľa 13.10.2019, 18:00 • SH ZŠ Dobiášova Liberec • Livesport Superliga (CZ) • 6. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    FBC Liberec

    S Libercem se už v posledních sezónách musí počítat, ale vstup do sezóny mu zrovna dvakrát nevyšel. Ve čtyřech utkáních totiž získal jen pět bodů. Ty přišly za výhru v šedesáti minutách a za jednu výhru po prodloužení. Liberci se moc nedaří přesilové hry, jelikož využijí průměrně tři z deseti. To oslabení je mnohem lepší, jelikož Severočeši ubránili 70% početních výhod soupeře. V posledním utkání hráli na hřišti Mladé Boleslavi, kde padli po tuhém boji 3:4.

    Nejproduktivnější hráči:
    Jakub Kopecký – 7 bodů (3+4)
    Petr Kološ – 7 bodů (0+7)
    Prokop Ferdan – 6 bodů (5+1)
     
    Technology Florbal MB

    To Mladá Boleslav začala novou sezónu ve velkém stylu. V prvních pěti zápasech neochutnala hořkost porážky a má na svém kontě plný počet patnácti bodů. Kladné skóre je +26, což je po pěti zápasech skvělé číslo. Mladé Boleslavi se daří v početních výhodách, kterých využil 66,67%. Středočechům se však daří i v oslabení. V těch jsou totiž úplně nejlepší, když ubránili 83,33 přesilových her soupeře. Poslední utkání odehrála Mladá Boleslav na svém hřišti, kde porazila Pardubice 8:3.

    Nejproduktivnější hráči:
    Milan Tomašík – 12 bodů (6+6)
    Jiří Curney – 11 bodů (7+4)
    Jan Natov – 10 bodů (4+6)
     
    Úvodní sestavy:

    FBC Liberec: Janota (Vaníček) – Klucho, Bitman, Kološ, Kroupa – Kopecký, Kárník, Valeš – Leksa, Daněk, Hejduk – Rozkovec, Čermák, Böhm – Baudisch, Ferdan, Šoltys – Kořínek, Balatka.

    Technology Florbal MB: L. Bauer (Musil) – Novák, Suchánek, Höffer, Zakonov, Krzyžanek – Šebek, Tomáš Chroust, Tadeáš Chroust – Bína, Tokoš, Gruber – Švejda, Curney, Martínek – Tomašík, Šlechta, Natov.

    Rozhodčí: František Pangerl a Jiří Šedivý.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Dnešní utkání právě odstartovalo! Velkým favoritem je Mladá Boleslav, která vládne tabulce a dnes nastupuje v bílých dresech. Liberec hraje v černém.
     
    00:49
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tak to je rychlost jako blázen, po necelé minutě jdou Středočeši do vedení! Filip Zakonov našel úplně volného MARTINA TOKOŠE, jehož rána z první se zastavila až o síťku v brance! Asistence: Filip Zakonov.
    00:49 Martin TOKOŠ - 0:1
     
    01:39
    Mladá Boleslav navíc znovu drží balónek na svých hokejkách, avšak zatím jen na obranné polovině. Severočeši se snaží přistupovat hodně aktivně.
     
    02:24
    Hostující tým pokračuje v aktivní hře. Přesto se Liberec dostal do rychlé protiakce, po které se za brankou Bauera ozvala tyčka!
     
    03:05
    Nyní se Liberec dostal k míčku a bude mít možnost rozehrát na útočné polovině poté, co se během krátké chvilky hosté dvakrát provinili faulem.
     
    03:25
    To bylo hodně nebezpečné! Matěj Klucho vypálil ještě před polovinou hřiště a Lukáš Bauer měl před sebou hodně hráčů. Proto mu míček vypadl a domácí mohli dorážet, úspěšná ale nebyli!
     
    04:09
    Zatím se hraje atraktivní florbal, kdy se oba týmy snaží prezentovat hodně aktivním útočením. O něco lépe to jde zatím hostům, ale Liberec se snaží srovnat.
     
    04:49
    A nyní klidně mohlo být srovnáno! Lukáš Kořínek si naběhl před brankou, kam dostal přihrávku, ale míček se od jeho hokejky odrazil těsně nad branku!
     
    05:10
    Další střela v podání domácího celku, ten nyní naprosto přebral iniciativu nad hrou. Rána byla dobré, ovšem letěla znovu nad branku a skončila mimo mantinely.
     
    05:47
    Nyní hostující hráč při přechodu do útoku upadl a hodně se zlobí. Rozhodčí mu však pokynem ruky jasně dává najevo, že toto pískat nebude.
     
    06:28
    Středočeši se však znovu dostali k míčku a hrají na útočné polovině. Navíc vybojovali faul a mohou rozehrát z rohu hrací plochy.
     
    07:16
    Jakub Bína se hnal s míčkem dopředu a chtěl zakončit bekhendem. Neměl na to ale dostatek místa, a tak si to raději rozmyslel a posunul míček za branku.
     
    07:46
    Lukáš Kořínek se hnal se spoluhráčem do přečíslení. Radek Valeš měl dostat přihrávku, jenže dobře zapracoval hostující obránce, který balónek zastavil.
     
    08:04
    Jan Natov měl obrovskou šanci, ale ta druhým gólem v síti domácích nekončí! Tomáš Janota sice byl překonán, ale pomohla mu branková konstrukce, konkrétně levá tyčka.
     
    08:22
    Vyloučení v týmu Technology Florbal MB (Jiří Curney – 2 min., Nesportovní chování).
     
    08:46
    Liberec sice hraje oslabení, ovšem na hřišti to tak moc nevypadá. Mladá Boleslav se brání velmi dobře a nepouští svého soupeře k ničemu.
     
    09:34
    Nyní se konečně Severočeši rozestavěli na útočné polovině a snaží se vykombinovat nějakou zajímavou příležitost, hosté ovšem brání hodně aktivně.
     
    09:53
    Jan Baudisch mohl srovnat! Dostal přihrávku před brankoviště, jenže jeho pokus skvělým zákrokem zastavil Lukáš Bauer vykopnutím nohy.
     
    10:22
    Jiří Curney je na hřišti!
     
    11:04
    Středočeši se zadarmo dostali k míčku, který Liberec jen odevzdal. Může si tedy připravit nějakou šanci, případně vstřelit další gól.
     
    11:36
    Tomáš Novák nakonec vypálil velmi ostrou ránu, a to z první. Tomáš Janota však zasahovat nemusel, jelikož se míček zastavil o někoho před brankou.
     
    12:29
    Jiří Curney našel průnikovou přihrávkou Jana Natova! Ten si s míčkem vyjel do skvělé střelecké pozice, položil gólmana. Ten ho přesto vychytal nataženou rukou, skvělý zákrok!
     
    13:03
    Mladá Boleslav nyní vyslala nepřesnou přihrávku, a tak se k míčku dostali domácí.
     
    13:38
    Daniel Šebek měl obrovskou šanci, ale branka z toho znovu není! Byl sám před brankou, jenže neuspěl. Poté ještě dorážel do prázdné Milan Tomašík, jenže ani tentokrát to gól není.
     
    13:44
    Vyloučení v týmu FBC Liberec (Radek Valeš – 2 min., Nedovolené vrážení).
     
    14:09
    Pro hosty je toto ideální šance na navýšení svého náskoku. Jejich početní výhody jsou totiž skvělé, což nyní mohou dokázat i na hřišti Liberce.
     
    14:36
    Ten však nyní předvedl velmi dobrý obranný zákrok. Domácí hráč se dostal k míčku a poslal ho až za branku soupeře. Jeho tým může vystřídat.
     
    15:00
    Severočeši chtěli i aktivně napadat, ovšem provinili se jen faulem. Proto může Mladá Boleslav vymyslet další akci, ještě má minut z početní výhody.
     
    15:24
    Jan Natov hledal svou přihrávkou Jiřího Curneyho. Pas byl sice sražen, přesto se hostující ostrostřelec dostal ke střele, ale ta nebyla přesná.
     
    15:44
    Radek Valeš je na hřišti!
     
    16:33
    Hosté se nadále drží na míčku, jakoby stále hráli přesilovou hru. Poté je však zradila nepřesná přihrávka a míček vybojovali na své hole domácí.
     
    17:00
    Kteří jej drží nadále. Zatím si však přihrávají obránci jen mezi sebou. Mladá Boleslav se snaží přistupovat hodně aktivně a napadá vysoko.
     
    17:46
    Martin Tokoš si už natahoval míček na střelu, avšak ten mu na poslední chvilku sjel z hole. Ze střely byla tedy spíše šouravá přihrávka, a to na soupeře.
     
    18:28
    Liberec je znovu u míčku, ale v první třetině už mu pomalu začíná docházet čas. Zatím to vypadá, že do kabin se bude za jednogólového vedení hostů.
     
    19:00
    Minuta do konce první části!
     
    19:10
    Patrik Rozkovec zachytil míček a upaloval s ním dopředu. Poté hledal zadovkou ještě Radka Valeše, ale těsně před ním byl pas sražen.
     
    19:34
    Tomáš Janota dnes chytá velký zápas a drží naděje svého týmu nad vodou! Připsal si další skvělý zákrok, tentokrát proti střele ze středu hřiště.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    A už je za námi první třetina, po které vede hostující tým o jednu branku. Tu jsme navíc viděli už po čtyřiceti vteřinách hry. Martin Tokoš dostal přihrávku a jeho střela z první zapadla do sítě. Následně jsme viděli velké šance na obou stranách, i když o něco více ze hry měla Mladá Boleslav. Jiný gól jsme však neviděli, a tak je to "jen" 1:0 pro hosty.

    Další část začne přibližně v 18:41.
     
    Střely na branku: 9 – 8
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:15
    V utkání už se zase pokračuje! Úvodní buly vyhrál Jiří Curney, a tak mohou hosté jít do útoku. Zatím si však obránci přihrávají mezi sebou na obranné polovině.
     
    20:47
    A na tom se ani nadále nic nemění. I když nakonec přišla přihrávka mezi obranu, kterou domácí obránce stihl vystihnout a poslat míček na polovinu.
     
    21:27
    Liberec se hnal do rychlé akce, ale vše zhatila nedokonalost. Domácí hráč totiž zapomněl míček za sebou, ke kterému se hned dostala Mladá Boleslav.
     
    21:48
    Severočeši dvakrát faulovali na své obranné polovině, ale ani rozehrávky z dobrého místa hosté nevyužili. Přesto se nadále drží na míčku bez problémů.
     
    22:31
    Až nyní to hosté vykombinovali a dostali se ke střele. Té však nakonec něco chybělo, jelikož se těsně nevešla mezi tři tyče. Stále je to jen o gól.
     
    23:15
    Jakub Kopecký se dostal do slibné pozice, a tak vypálil razantní ránu. Lukáš Bauer však stihl proti jeho střele vytrčit ruku a uchránil svůj tým ve vedení! Opravdu vidíme parádní šance.
     
    23:54
    Florbalisté v bílém jsou už zase u míčku. Zkusili to dlouhým pasem, ale Tomáš Janota dával pozor. Po balónku skočil a rukou ho odpálil mimo nebezpečí.
     
    24:48
    Nyní se zase připomněli domácí, zatím vidíme florbal nahoru dolu. Lukáš Bauer však dnes chytá také skvělý zápas a drží svůj tým nad vodou.
     
    25:11
    Tohle byly dvě gólovky! Štěpán Švejda nejprve zakončoval, jenže střelou z první minul. Poté vrátil míček před branku, kde byl Tadeáš Chroust, ovšem ani on nedokázal prostřelit gólmana!
     
    26:06
    Hra se zatím přelévá ze strany na stranu a diváci se v aréně musí florbalem bavit. Ke štěstí jim chybí jen to, aby jejich tým vedl či alespoň srovnal.
     
    26:25
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Rychlá protiakce a hosté jdou už do dvoubrankového vedení! Jiří Curney našel v přečíslení volného JANA NATOVA, který střelou k tyči nedal brankáři šanci. Asistence: Jiří Curney.
    26:25 Jan NATOV - 0:2
     
    26:34
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Devět vteřin stačilo Mladé Boleslavi na vstřelení dalšího gólu! DANIEL ŠEBEK ukázal, že má šikovné ruce. Tomáš Janota si lehl proti jeho kličce, ovšem hostující hráč si poté stáhl míček a okolo tyčky dostal míček do sítě. Asistence: Patrik Suchánek.
    26:34 Daniel ŠEBEK - 0:3
     
    27:29
    Tak to je pro domácí ledová sprcha. Ti totiž hrají s favoritem tohoto utkání celkem vyrovnaný duel, ale najednou prohrávají o tři branky.
     
    28:02
    Vyloučení v týmu Technology Florbal MB (Martin Tokoš – 2 min., Hrubost).
     
    28:48
    Jiří Curney mohl v oslabení navýšit náskok svého týmu! Dostal přihrávku při přečíslení, ale jeho bekhendové zakončení zvládl Tomáš Janota zlikvidovat.
     
    29:22
    Severočechům se ani v této početní výhodě moc nedaří. Mladá Boleslav hraje hodně aktivně a nepouští svého soupeře téměř k žádné střele.
     
    30:02
    Martin Tokoš je na hřišti!
     
    30:07
    Domácí budou zahrávat trestné střílení!
     
    30:07
    Liberec právě vstřelil branku!
    A Severočeši proměňují své trestné střílení a už je to zase o dva góly! PETR KOLOŠ si vymíchal gólmana, načež poslal míček do branky pod jeho tělem. Tohle by mohlo Liberec rozhodně nakopnout.
    30:07 Petr KOLOŠ - 1:3
     
    30:50
    Liberce je najednou plné hřiště, evidentně jim branka vlila krev do žil. Nyní se však provinil faulem a možnost rozehrávky mají hosté z Boleslavi.
     
    31:19
    Mladá Boleslav se však s míčkem daleko nedostala. Severočeši ho brzy přejali do své moci, avšak zatím kombinují především na své obranné polovině.
     
    32:18
    Teď se sice oba týmy snaží hrát hodně rychle a aktivně, ale nedostávají se do absolutně žádných šancí. Změnit to nyní mohou Středočeši.
     
    32:34
    Ti však budou muset předat míček svému soupeři poté, co se provinili faulem. Liberec to zkusil dlouhým výhozem, ovšem tam nikdo z domácích nebyl.
     
    33:22
    Severočeši opravdu hrají mnohem lépe než v úvodu druhé periody. Mladá Boleslav má najednou problémy s bráněním, což se zatím moc neprojevilo.
     
    33:55
    Jakub Gruber navíc vybojoval míček. Následně chtěl přihrát na spoluhráče před brankou, ale bylo mu seknuto do hokejky. Hosté zůstanou u míčku.
     
    34:26
    Daniel Šebek vyslal hodně jedovatou střelu. Mě dobrou pozici, navíc dal do střely veškerou razanci, co mohl. Tomáš Janota vytáhl další ze svých velmi dobrých zákroků, tentokrát rukou!
     
    34:54
    Daniel Šebek v další šanci! Ten by chtěl dnes hodně vstřelit branku. Tentokrát mířil na přední tyč, jenže jeho pokus proletěl jen vedle pravé tyčky.
     
    35:40
    Jan Šoltys ztratil balónek na středu hřiště, ale naštěstí pro něj toho nedokázali hostí využít. Ti si přihráli na obránce a rozhodli se pro střídání.
     
    36:15
    Nyní jsme viděli několik přihrávek z hole na hůl. Jakub Gruber nakonec vypálil, ovšem jeho rána byla sražena domácím obráncem do rohu hřiště.
     
    36:54
    Lukáš Böhm nyní udržel míček na své hokejce na útočné polovině. Následně pálil, ovšem jeho pokus šel jen nad branku. Lukáš Bauer nemusel zasahovat.
     
    37:29
    Mladá Boleslav už je zase u balónku a znovu kombinují na své obranné polovině. Liberec zatím nijak nenapadá, což hostům rozhodně vyhovuje.
     
    38:02
    Nyní už to zkusili Středočeši dlouhým pasem na útočnou polovinu, avšak ten jen sebral Liberec na své hole. Nikam se s ním však nedostali.
     
    38:37
    Naopak! Tomáš Janota musel čelit dvěma těžkým střelám, ale neinkasoval, a tak jeho tým nadále může myslet na snížení na rozdíl jednoho gólu!
     
    39:00
    Minuta do konce druhé části!
     
    39:27
    V poslední minutě se na míčku drží hostující florbalisté, kteří svému soupeři ještě míček nepůjčili. Chtějí nejspíše dohrát třetinu za tohoto stavu.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    V našem zápase se už odehrály dvě třetiny, po kterých vede Mladá Boleslav už o dvě branky. Středočechům na ně stačilo pouhých devět vteřin. Jan Natov nejprve využil přečíslení dva na jednoho, načež Daniel Šebek ukázal šikovné ruce a zasunul míček k tyčce. Liberec snížil zásluhou Petra Kološe, jenž využil trestné střílení. Následně jsme viděli znovu velké šance na obou stranách, ovšem oba gólmani chytají parádní zápas.

    Další část začne přibližně v 19:26.
     
    Střely na branku v druhé periodě: 7 – 7
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:09
    Úvodní buly v poslední periodě vyhrál domácí tým. Hosté se navíc hned provinili faulem, a tak jsme na první přerušení vůbec nemuseli čekat dlouho.
     
    40:34
    Severočeši to však zkusili dlouhým a vysokým pasem, který si ze vzduchu sebral Lukáš Bauer. Ten jen poslal míč na obránce – spoluhráče.
     
    41:09
    Ovšem ani Mladá Boleslav nepředvedla směrem dopředu nic světoborného. Po jejím doteku se míček dostal jen mimo mantinely.
     
    41:42
    Hosté se nyní zlobí, a to nejspíše právem! Milan Tomašík uháněl sám na gólmana, když ho soupeř sekl do hokejky. Přerušení ovšem nepřišlo.
     
    42:12
    Další nepřesný skákavý pas v podání hostů. Hráč Mladé Boleslavi ho nedokázal zkrotit, a tak se míček ocitl mimo mantinely. Liberec se může vydat dopředu.
     
    42:36
    Jan Natov byl v hodně těžké pozici, kdy už spíše padal. Přesto to zkusil ranou bekhendem, ale jeho pokus nešel vůbec do branky.
     
    42:58
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté jdou znovu do vedení o tři góly! JAN NATOV zachytil přihrávku soupeře zpět na obrannou polovinu. Vystřelil, přestože měl proti sobě dvojici soupeřů a gólmanovi projel míček mezi nohama! Bez asistence.
    42:58 Jan NATOV - 1:4
     
    43:55
    A s Libercem mohlo být ještě hůře! Hostující hráč se totiž dostal k dorážce na brankovišti, jenže branku přestřelil. Škoda pro hostující celek.
     
    44:13
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Jenže další akce Středočechů už brankou končí! Tadeáš Chroust poslal míček na úplně volného ŠTĚPÁNA ŠVEJDU, jenž ranou z první překonal brankáře domácího týmu. Velmi dobře vyřešené přečíslení. Asistence: Tadeáš Chroust.
    44:13 Štěpán ŠVEJDA - 1:5
     
    44:50
    Liberec se nyní vůbec nemůže dostat do tempa. Znovu dostal celkem dva rychlé góly, což se evidentně podepsalo na psychice hráčů. Ti prohrávají o čtyři góly.
     
    45:43
    Oddechový čas pro domácí.
     
    46:04
    Na průběh utkání raději reagoval domácí trenér oddechovým časem. Liberečtí hráči se povzbudili a budou chtít se zápasem ještě něco udělat.
     
    46:23
    Vyloučení v týmu Technology Florbal MB (Aleš Höffer – 2 min., Vrážení zády do soupeře).
     
    46:41
    Velká šance pro hosty v jejich oslabení! Jan Natov totiž vystihl přihrávku soupeře a mířil s Curneym do přečíslení. Tomu také adresoval přihrávku, jenže tomu není dnes branka souzena.
     
    47:22
    Máme zde minutu hry přesilové v podání Liberce, který si až nyní připsal střelu na branku. Lukáš Bauer ji však viděl a vytáhl zákrok svou pravou nohou.
     
    47:56
    Patrik Rozkovec nyní dělal možné i nemožné, aby zachytil míček před soupeřem. To se mu stejně nepovedlo a Boleslav asi oslabení znovu ubrání.
     
    48:23
    Aleš Höffer je na hřišti!
     
    48:27
    Aleš Höffer se ihned zapojil do hry! Dostal přihrávku a z úhlu sám mířil na gólmana. Poté střílel do růžku na přední tyč, ovšem gólman vytáhl zákrok ramenem.
     
    49:11
    Mladá Boleslav hraje s míčkem na své holi a vybojovala si faul na útočné polovině. Hostům toto náramně vyhovuje. Dnes si jdou za dalšími třemi body.
     
    49:23
    Vyloučení v týmu FBC Liberec (Prokop Ferdan – 2 min., Sekání).
     
    49:33
    Daniel Šebek předvedl skvělou akci! Sám se totiž dostal s balónkem na střed hřiště a měl před sebou jen gólmana. Nakonec však netrefil branku a mířil vedle!
     
    49:53
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Středočeši využívají přesilovou hru a nejspíše rozhodli o svém vítězství vzhledem k vývoji zápasu. Lukáš Bauer posunul míček na MILANA TOMAŠÍKA, předvedl individuální akci přes celé hřiště, načež prostřelil brankáře. Asistence: Lukáš Bauer.
    49:53 Milan TOMAŠÍK - 1:6
     
    50:57
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A vidíme další branku v síti Liberce! Tomu se hra nyní naprosto rozsypala pod rukama. Jiří Curney našel z rozehrávky z rohu hřiště křižným pasem JAKUBA GRUBERA, jehož střela z první se zastavila až v brance. Asistence: Jiří Curney.
    50:57 Jakub GRUBER - 1:7
     
    52:00
    Dá se říct, že o dnešním vítězi už je rozhodnuto. Liberec nevypadá, že by měl během osmi minut nasolit šest branek, vždyť dal dosud jen jednu.
     
    52:34
    Dnešní utkání sleduje 195 diváků.
     
    52:58
    Jakub Gruber to zkusil z velké vzdálenosti. Tomáš Janota jeho pokus chytil, načež přes něj přepadl Petr Kološ. Ten však bude schopen pokračovat ve hře.
     
    53:30
    Mladá Boleslav drží míček na svých hokejkách a ukazuje, proč je vedoucím mužstvem ligy. Zatím hraje opravdu dobře, navíc umí přeřadit na vyšší stupeň.
     
    54:43
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tento výsledek už začíná zavánět debaklem! Tadeáš Chroust vystihl rozehrávku soupeře. Tomáš Novák od něj dostal přihrávku. Tento obránce našel křižným pasem volného JAKUBA BÍNU, jenž měl jednoduchou pozici. Asistence: Tomáš Novák.
    54:43 Jakub BÍNA - 1:8
     
    55:38
    A Mladá Boleslav nyní klidně mohla vstřelit devátou branku! Jiří Curney posunul míček na Tomáše Chrousta, jenž z velkého úhlu trefil jen tyčku!
     
    55:50
    S gólmanem domácího týmu to nevypadá dobře! Rozhodčí přerušil hru, když byl míček na straně a k Janotovi přispěchali zdravotníci. Vypadá to na problém s kotníkem nebo holení, každopádně musí přijít střídání!
     
    55:50
    Střídání v týmu FBC Liberec: ze hřiště odchází Tomáš Janota, přichází Vít Vaníček.
     
    56:09
    Vít Vaníček měl teda ostrý start do zápasu! Přišla totiž skvělá přihrávka přes šíři hřiště, ovšem domácí brankář míč zvládl vykopnout a neinkasoval z první střely!
     
    56:53
    Jakub Kopecký mohl na druhé straně snížit stav utkání. Měl dobrou pozici, kdy mířil na zadní růžek. Branku však hodně přestřelil a míček je mimo.
     
    56:58
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Jenže z následné střely už Vaníček inkasuje, Mladá Boleslav má na kontě už šest branek v této třetině. Jiří Curney poslal míček z rozehrávky přesně na hokejku JANA NATOVA, jenž z poloviny hřiště propálil vše, co mu stálo v cestě. Navíc dnes kompletuje hattrick! Asistence: Jiří Curney.
    56:58 Jan NATOV - 1:9
     
    58:05
    Máme poslední dvě minuty do konce tohoto utkání. O vítězi už je dávno rozhodnuto, přesto Liberec by rád vstřelil ještě nějakou branku.
     
    59:00
    Minuta do konce utkání!
     
    59:01
    Vyloučení v týmu FBC Liberec (Patrik Rozkovec – 2 min., Nedovolené vrážení).
     
    59:22
    Hosté mají ideální šanci na vstřelení desáté branky, o kterou by evidentně stáli. Jan Natov mohl zapsat svou čtvrtou branku, ale gólman domácích ho vychytal.
     
    59:47
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Využitá početní výhoda a desátá branka je na světě! Jan Natov tentokrát našel volného DANIELA ŠEBKA, jemuž stačilo trefit branku. Asistence: Jan Natov.
    59:47 Daniel ŠEBEK - 1:10
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Mladá Boleslav nakonec roznesla Liberec celkem jednoznačně 10:1. Vítězství se však nerodilo úplně lehce, vždyť sedm z těchto deseti branek dali Středočeši až ve třetí periodě. Té však naprosto vládli a berou zasloužené vítězství. Nejvíce se na něm podílel Jan Natov, který k hattricku přidal ještě jednu asistenci. Tři body za asistence si připsal Jiří Curney.

    Střely v zápase: 21 – 27
     
    Nejlepší hráči utkání:

    Liberec – Tomáš Janota
    Mladá Boleslav – Štěpán Švejda
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (20:14:03)

    Denisa Józsová

    Góly a asistencie: 31. Kološ (t.s.) – 1. Tokoš (Zakonov), 27. Natov (Curney), 27. Šebek (Suchánek), 43. Natov, 45. Švejda (Tadeáš Chroust), 50. Tomašík (L. Bauer), 51. Gruber (Curney), 55. Bína (Novák), 57. Natov (Curney), 60. Šebek (Natov)


    FBC Liberec: Janota (56. Vaníček) – Klucho, Bitman, Kološ, Kroupa – Kopecký, Kárník, Valeš – Leksa, Daněk, Hejduk – Rozkovec, Čermák, Böhm – Baudisch, Ferdan, Šoltys – Kořínek, Balatka.
    Předvýběr.CZ Florbal MB: L. Bauer (Musil) – Novák, Suchánek, Höffer, Zakonov, Krzyžanek – Šebek, Tomáš Chroust, Tadeáš Chroust – Bína, Tokoš, Gruber – Švejda, Curney, Martínek – Tomašík, Šlechta, Natov.

    Rozhodca: František Pangerl a Jiří Šedivý

    Diváci: 195