Bohemians – Královské Vinohrady 9:3 (kon.) | Pardubice – Otrokovice 7:10 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 1:10 (kon.)
Střešovice – Sparta 4:5 (po pr.)
koniec
FBC Liberec
1:10 (0:1, 1:2, 0:7)
Předvýběr.CZ Florbal MB
cz Nedeľa 13.10.2019, 18:00 • SH ZŠ Dobiášova Liberec • Livesport Superliga (CZ) • 6. kolo
Predzápasové kurzy
    59:47 Daniel ŠEBEK - 1:10
     
    59:47
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Využitá početní výhoda a desátá branka je na světě! Jan Natov tentokrát našel volného DANIELA ŠEBKA, jemuž stačilo trefit branku. Asistence: Jan Natov.
    56:58 Jan NATOV - 1:9
     
    56:58
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Jenže z následné střely už Vaníček inkasuje, Mladá Boleslav má na kontě už šest branek v této třetině. Jiří Curney poslal míček z rozehrávky přesně na hokejku JANA NATOVA, jenž z poloviny hřiště propálil vše, co mu stálo v cestě. Navíc dnes kompletuje hattrick! Asistence: Jiří Curney.
    54:43 Jakub BÍNA - 1:8
     
    54:43
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tento výsledek už začíná zavánět debaklem! Tadeáš Chroust vystihl rozehrávku soupeře. Tomáš Novák od něj dostal přihrávku. Tento obránce našel křižným pasem volného JAKUBA BÍNU, jenž měl jednoduchou pozici. Asistence: Tomáš Novák.
    50:57 Jakub GRUBER - 1:7
     
    50:57
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A vidíme další branku v síti Liberce! Tomu se hra nyní naprosto rozsypala pod rukama. Jiří Curney našel z rozehrávky z rohu hřiště křižným pasem JAKUBA GRUBERA, jehož střela z první se zastavila až v brance. Asistence: Jiří Curney.
    49:53 Milan TOMAŠÍK - 1:6
     
    49:53
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Středočeši využívají přesilovou hru a nejspíše rozhodli o svém vítězství vzhledem k vývoji zápasu. Lukáš Bauer posunul míček na MILANA TOMAŠÍKA, předvedl individuální akci přes celé hřiště, načež prostřelil brankáře. Asistence: Lukáš Bauer.
    44:13 Štěpán ŠVEJDA - 1:5
     
    44:13
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Jenže další akce Středočechů už brankou končí! Tadeáš Chroust poslal míček na úplně volného ŠTĚPÁNA ŠVEJDU, jenž ranou z první překonal brankáře domácího týmu. Velmi dobře vyřešené přečíslení. Asistence: Tadeáš Chroust.
    42:58 Jan NATOV - 1:4
     
    42:58
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté jdou znovu do vedení o tři góly! JAN NATOV zachytil přihrávku soupeře zpět na obrannou polovinu. Vystřelil, přestože měl proti sobě dvojici soupeřů a gólmanovi projel míček mezi nohama! Bez asistence.
    30:07 Petr KOLOŠ - 1:3
     
    30:07
    Liberec právě vstřelil branku!
    A Severočeši proměňují své trestné střílení a už je to zase o dva góly! PETR KOLOŠ si vymíchal gólmana, načež poslal míček do branky pod jeho tělem. Tohle by mohlo Liberec rozhodně nakopnout.
    26:34 Daniel ŠEBEK - 0:3
     
    26:34
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Devět vteřin stačilo Mladé Boleslavi na vstřelení dalšího gólu! DANIEL ŠEBEK ukázal, že má šikovné ruce. Tomáš Janota si lehl proti jeho kličce, ovšem hostující hráč si poté stáhl míček a okolo tyčky dostal míček do sítě. Asistence: Patrik Suchánek.
    26:25 Jan NATOV - 0:2
     
    26:25
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Rychlá protiakce a hosté jdou už do dvoubrankového vedení! Jiří Curney našel v přečíslení volného JANA NATOVA, který střelou k tyči nedal brankáři šanci. Asistence: Jiří Curney.
    00:49 Martin TOKOŠ - 0:1
     
    00:49
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tak to je rychlost jako blázen, po necelé minutě jdou Středočeši do vedení! Filip Zakonov našel úplně volného MARTINA TOKOŠE, jehož rána z první se zastavila až o síťku v brance! Asistence: Filip Zakonov.

    Denisa Józsová

    Góly a asistencie: 31. Kološ (t.s.) – 1. Tokoš (Zakonov), 27. Natov (Curney), 27. Šebek (Suchánek), 43. Natov, 45. Švejda (Tadeáš Chroust), 50. Tomašík (L. Bauer), 51. Gruber (Curney), 55. Bína (Novák), 57. Natov (Curney), 60. Šebek (Natov)


    FBC Liberec: Janota (56. Vaníček) – Klucho, Bitman, Kološ, Kroupa – Kopecký, Kárník, Valeš – Leksa, Daněk, Hejduk – Rozkovec, Čermák, Böhm – Baudisch, Ferdan, Šoltys – Kořínek, Balatka.
    Předvýběr.CZ Florbal MB: L. Bauer (Musil) – Novák, Suchánek, Höffer, Zakonov, Krzyžanek – Šebek, Tomáš Chroust, Tadeáš Chroust – Bína, Tokoš, Gruber – Švejda, Curney, Martínek – Tomašík, Šlechta, Natov.

    Rozhodca: František Pangerl a Jiří Šedivý

    Diváci: 195