Vegas – San Jose 5:1 (kon.) | Lausanne – Philadelphia 4:3 (kon.)
koniec
HC Lausanne
4:3 (3:0, 1:1, 0:2)
Philadelphia Flyers
cz Pondelok 30.09.2019, 20:15 • Vaudoise Aréna, Lausanne VD • Príprava NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek pondělního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (22:49:16)
     
    Československá stopa v utkání

    Jakub Voráček (PHI)
     
    Je dobojováno. Domácí sice vedli 4:0, hosté postupně snížili na rozdíl jediné branky, ale následně pak už ztrátu nedohnali. Lausanne tak fantasticky porazili zámořského soupeře z NHL a spravili si tak chuť po nedávném debaklu od Davosu. Hosté sahali nakonec po vyrovnání, avšak to nepřišlo. V pátek je už čeká úvodní duel nové sezóny NHL, když se s Chicagem střetnou v pražské O2 aréně.
     
    Konec zápasu.
     
    59:53
    Hosté mají velký tlak před brankou Lausanne, domácí naopak statečně těsný náskok hájí. A vyhazují puk do středního pásma. Vypadá to, že své vedení už uhájí.
     
    58:46
    Domácí z dálky vyslali puk na prázdnou branku Flyers, ten ji těsně minul.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
    57:50 Sean COUTURIER - 4:3
     
    57:50
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    A je to o jednu branku. Tah bez brankáře vyšel. Voráček poslal puk před branku, kde ho chtěl tečovat Twarynski, ale nakonec se dostal na pravou stranu, kde ho SEAN COUTURIER uklidil do sítě – 4:3. Asistence: Carsen Twarynski a Jakub Voráček.
     
    57:22
    Branka hostů je prázdná, Flyers to zkoušejí se šesti bruslaři v poli.
     
    57:05
    Boltshauser nyní zastavil střelu Farabeeho a opět podržel svůj tým. Do konce základní hrací doby zbývají necelé tři minuty.
     
    56:05
    Hráči Lausanne srdnatě bojují a drží slibný náskok. Ovšem hosté prahnou po kontaktním gólu a tlačí svého soupeře před jeho brankou.
     
    54:33
    Po nepřesné akci domácích šli na druhou stranu rychle hosté, ale před Boltshauserem nedokázali nijak zahrozit. A nepovedlo se to nyní ani Haggovi.
     
    53:00
    Travis Konecny se prodral do útočného pásma, ale z levé strany se nakonec k žádné střele nedostal. Po něm to zkusil i Laughton, ale také on byl nepřesný.
     
    52:30
    Jakub Voráček se nedostal přes útočnou modrou čáru, jeden z domácích beků ho o kotouč připravil a už ho zaváží před Elliottovu klec.
    51:15 Sanheim minul odkrytou klec.
     
    51:15
    Flyers nyní zamkli svého soupeře a Sanheim měl před sebou na levé straně odkrytou klec, kterou trestuhodně minul!
     
    50:12
    Joel Farabee se prodral až před Boltshausera, kterého nepřekonal mezi betony. Talentovaný mladík Philadelphie tak brankáře Lausanne prověřil.
     
    49:21
    Hosté získali puk a z vlastního obranného pásma ho zatáhli na druhou stranu. Gostisbehere střílel od modré čáry, jeho projektil ale srazila obrana Lausanne do bezpečí.

    Vendula Zdražilová

    Góly a asistencie: 5. Herren, 11. Emmerton (Bertschy), 14. Genazzi (Oejdemark, Jooris), 24. Vermin (Jeffrey) – 26. Giroux (Couturier), 46. Bunnaman, 58. Couturier (Twarynski, Voráček)


    HC Lausanne: Stephan (33. Boltshauser) – Grossmann, Junland, Frick, Lindbohm, Genazzi, Heldner, Nodari, Oejdemark – Leone, Jeffrey, Vermin – Keninš, Jooris, Bertschy – Almond, Emmerton, Moy – Herren, Froidevaux (C), Antonietti – Traber
    Trenér: Ville Peltonen

    Philadelphia Flyers: Hart (24. Elliott) – Sanheim, Provorov, Braun, Gostisbehere, Niskanen, Hagg, Myers, Morin – Konecny, Couturier, Giroux (C) – Voráček, Hayes, Farabee – Lindblom, Laughton, van Riemsdyk – Raffl, Bunnaman, Twarynski
    Trenér: Alain Vigneault

    Rozhodca: Salonen, O'Halloran – Kaderli, Suchánek