Vladivostok – Novosibirsk 3:2 (3:1 po s.n.) | Barys – Red Star Kunlun 2:5 (kon.) | Kazaň – Nižnekamsk 3:2 (kon.)
Riga – Petrohrad 0:3 (kon.) | D. Moskva – Helsinki 1:2 (po pr.) | Omsk – Metallurg Magnitogorsk 3:2 (kon.)
koniec
HC Dinamo Riga
0:3 (0:1, 0:0, 0:2)
SKA Petrohrad
cz Pondelok 30.09.2019, 18:30 • Arena Riga • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    58:30 Jevgenij KETOV - 0:3
     
    58:30
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté se prosazují i ve hře pět na pět a přidávají definitivní pojistku! Po domácí chybě se za kotoučem vydali dva hokejisté v bílém dresu. JEVGENIJ KETOV chtěl přihrávat svému spoluhráči, ovšem do jeho pasu se vložil bránící Berglund, který si puk nešťastně srazil do vlastní brány!
    40:41 Jaroslav DYBLENKO - 0:2
     
    40:41
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Lepší vstup do třetí části hry si hosté nemohli přát! Balinskis za vlastní brankou přišel o kotouč. Ujal se ho Plotnikov, který na levém kruhu našel úplně volného JAROSLAVA DYBLENKA. Ten zakončoval z první do horní části branky! Asistence: Sergej Plotnikov a Jori Lehterä.
    10:37 Arťom ZUB - 0:1
     
    10:37
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté jdou po deseti minutách hry do vedení! Kagarlickij našel na druhé straně ARŤOMA ZUBA, který se neunáhlil a prokázal, že mu to hokejově myslí! Hostující bek totiž obkroužil branku a zasunul kotouč za bezmocného Makarova. Domácí gólman se nestihl přesunout! Asistence: Dmitrij Kagarlickij.

    Štěpán Slovák

    Góly a asistencie: 11. Zub (Kagarlickij), 41. Dyblenko (S. Plotnikov, Lehterä), 59. Ketov


    HC Dinamo Riga: An. Makarov (Treťjak) – Marshall, Balinskis, Sotnieks, Berglund, Zile (A), Ališauskas, Gimajev – Dārziņš (A), Ullström, Ashton (C) – Lipsbergs, McMillan, Rēdlihs – Marenis, Batna, Gillies – Grinbergs, Berzinš, Meija – Trastašenkovs.
    SKA Petrohrad: Melničuk (Nalimov) – Zub, Dyblenko, Rundblad, Tokranov, Galeňuk, Rukavišnikov, Zemčonok – S. Plotnikov (C), Lehterä (A), Tkačov – Karpov, Byvaľcev, Kagarlickij – Dergačov, Kemppainen, Jakupov – Ketov (A), Kablukov, Kuzmenko – Marčenko.

    Rozhodca: Birin, Forman – Sadovnikov, Šalagin

    Diváci: 7253