Turín – AC Miláno 2:1 (kon.)
koniec
FC Turín
2:1 (0:1)
AC Miláno
cz Štvrtok 26.09.2019, 21:00 • Stadio Olimpico Grande Turín • Talianska Seria A • 5. kolo
Predzápasové kurzy
     
    S konstatováním, že Andrea Belotti otočil utkání proti neoblíbenému AC, se s vámi loučím a přeji vám příjemnou dobrou noc. (23:01:52)
     
    Právě skončila další reklama na italský fotbal, protože dnešní hra musela diváky rozhodně bavit. V prvním poločase šlo AC do vedení, když se z pokutového kopu prosadil Krzysztof Piątek. Jenže ve druhé části si vzal slovo Andrea Belotti, jenž otočil stav zápasu na stranu Turína. Oba celky si vypracovaly řadu další velkých šancí, jenže nemířili přesně nebo zářili brankáři. Pokud by dnešní střetnutí skončilo třeba 6:6, nemohl by se nikdo divit. Opravdu dnešní přenos byl zážitkem a musím přiznat, že se psal úplně skvěle.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Tři domácí hráči běželi na posledního obránce AC. Situaci skvěle roztáhl Simone Zaza, který se řítil sám na brankáře, ale ve vyložené příležitosti podklouzl. Hra se znovu otočila před druhou z branek, kde se k hlavičce z malého vápna dostal Krzysztof Piątek, jenž napálil jen brankáře. To byl závěr zápasu z říše snů.
    90+3. Franck Kessié (ACM)
     
    90+3
    Tak to je nepochopitelné, co AC Milán zahodilo za tutovku! Franck Kessié si zpracoval míč a dostal se až na roh malého vápna, kde kolem něj ve skluzu proletěl Koffi Djidji. Hostující záložník se brankáře mohl zeptat kam to chce, ale nepochopitelně přestřelil volnou část brány.
     
    90+2
    Andrea Belotti se vrátil do pozice, kde měl zabránit centru, což se mu ale nepovedlo. Na centr z pravé strany si na první tyči nabíhal Krzysztof Piątek, jenž vybojoval pouze další roh.
     
    90+1
    Již podruhé během dneška přistupuje k postranní čáře s tabulkou čtvrtý rozhodčí, který signalizuje, že se bude hrát ještě pět minut.
     
    90
    Hraje se poslední minuta základní hrací doby. U balonu jsou Milánští, kteří kombinovali na útočné polovině, ale po přihrávce z pravé strany vybojovali rohový kop. Následný centr zamířil na zadní tyč, kde vládli domácí obránci.
     
    88
    Ještě jednu žlutou kartu rozdal hlavní rozhodčí a viděl ji Mateo Musacchio (AC Milán). Hostující zadák dostoupil soupeře, kterého nekompromisně poslal na zelený pažit.
     
    87
    Už jsem myslel, že Andrea Belotti poběží k rohovému praporku, kde bude šetřit cenné vteřiny. Jenže domácí kapitán vnikl do šestnáctky, kde se obtočil kolem svého strážce, ovšem pokus na zadní tyč už byl hodně nepřesný.
     
    85
    Polský útočník Krzysztof Piątek se vydal znovu do náběhu směrem do šestnáctky, kam také mířil další dlouhý pas. Ovšem hostující hráč byl trochu jinde než kam mířil balon. AC to bude muset zkusit znovu.
     
    84
    Hostující mužstvo kombinovalo za pokutovým územím až se pokusilo o oblouček za obranu. Jenže celou situaci nepřečetl ani Suso ani Krzysztof Piątek, a tak míč skončil v brankářových rukavicích.
     
    83
    Střídání v týmu Turín FC: ze hřiště odchází Ola Aina, přichází Koffi Djidji.
     
    82
    Hráči v bílých dresech jsou sice na útočné polovině, jenže složitě budou hledat recept na domácí obranu, která zalezla hodně hluboko. Fanoušci na tribuně se baví, protože jejich hráči otočili stav zápasu na svou stranu.
     
    80
    Jdeme do koncovky zápasu a rázem milánskému mužstvu už moc času na vyrovnání nezbývá. Navíc jdou do akce domácí, kteří budou vhazovat na útočné polovině.
     
    79
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Ismaël Binnásir, přichází Ante Rebić.
     
    77
    Gianluigi Donnarumma (AC Milán) se dalším potrestaným hráčem! Hostující brankář si nejprve zakryl ústa rukavicí a mluvil směrem na rozhodčího. Následně ještě vztekle hodil míčem o zem, a tak i on vidí žlutou kartu.
    76. Andrea BELOTTI - 2:1

    Michal Luxa

    Góly: 72. Belotti (Rincón), 76. Belotti (Zaza) – 19. K. Piątek (pen.)

    Karty:   8. Lyanco (TUI), 31. Zaza (TUI), 33. Belotti (TUI) – 21. Binnásir (ACM), 62. Hernández (ACM), 77. G. Donnarumma (ACM), 88. Musacchio (ACM)   72. Reina (ACM)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 6:12. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 15:20.
    FC Turín: Sirigu – Izzo, Lyanco (57. Ansaldi), Bremer – De Silvestri, Baselli, Rincón, Aina (83. Djidji) – Belotti (C), Verdi (66. Berenguer), Zaza.
    Náhradníci: Rosati, Ujkani – Berenguer, Bonifazi, N'Koulou, Meïté, Ansaldi, Djidji, Millico, Edera, Laxalt, Falqué.

    AC Miláno: G. Donnarumma – Calabria, Musacchio, A. Romagnoli (C), Hernández – Kessié, Binnásir (79. Rebić), Çalhanoğlu – Suso – K. Piątek, Leao (66. Bonaventura).
    Náhradníci: An. Donnarumma, Reina – Duarte, Krunić, Conti, Bonaventura, Gabbia, Biglia, Rebić, Castillejo.

    Rozhodca: Guida – Carbone, Peretti