Turín – AC Miláno 2:1 (kon.)
koniec
FC Turín
2:1 (0:1)
AC Miláno
cz Štvrtok 26.09.2019, 21:00 • Stadio Olimpico Grande Turín • Talianska Seria A • 5. kolo
Predzápasové kurzy
     
    88
    Ještě jednu žlutou kartu rozdal hlavní rozhodčí a viděl ji Mateo Musacchio (AC Milán). Hostující zadák dostoupil soupeře, kterého nekompromisně poslal na zelený pažit.
     
    77
    Gianluigi Donnarumma (AC Milán) se dalším potrestaným hráčem! Hostující brankář si nejprve zakryl ústa rukavicí a mluvil směrem na rozhodčího. Následně ještě vztekle hodil míčem o zem, a tak i on vidí žlutou kartu.
     
    72
    Tak pozor! Vyloučeným nebyl funkcionář, nýbrž náhradní brankář Pepe Reina (AC Milán), který si asi neodpustil pár pikantních slov na adresu rozhodčích.
     
    62
    Theo Hernández (AC Milán) byl v souboji s Danielem Baselliem, když do toho přiletěl ještě Armando Izzo. Hostujícímu hráči byla za nebezpečnou hru udělena žlutá karta.
     
    33
    Andrea Belotti (Turín) přispěchal pozdě do souboje, v němž dohrál Matea Musacchia. Hostující hráč dostal pořádně naloženo, a tak je tu další žlutý trest.
     
    31
    Také Simone Zaza (Turín) uviděl z ruky rozhodčího žlutou kartu! Domácí hráč šel zezadu do skluzu a trefil nohu soupeře, sudí neměl jinou možnost než trestat.
     
    21
    Žlutou kartu dostává Ismaël Binnásir (AC Milán), který zastavil nebezpečně se rozvíjející útok domácího mužstva.
     
    8
    Prvním potrestaným hráčem je Lyanco (Turín), jemuž soupeř unikal a bránící hráč ve snaze obskočit jej fauloval. Milánští budou rozehrávat standardní situaci z nadějné pozice.

    Michal Luxa

    Góly: 72. Belotti (Rincón), 76. Belotti (Zaza) – 19. K. Piątek (pen.)

    Karty:   8. Lyanco (TUI), 31. Zaza (TUI), 33. Belotti (TUI) – 21. Binnásir (ACM), 62. Hernández (ACM), 77. G. Donnarumma (ACM), 88. Musacchio (ACM)   72. Reina (ACM)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 6:12. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 15:20.
    FC Turín: Sirigu – Izzo, Lyanco (57. Ansaldi), Bremer – De Silvestri, Baselli, Rincón, Aina (83. Djidji) – Belotti (C), Verdi (66. Berenguer), Zaza.
    Náhradníci: Rosati, Ujkani – Berenguer, Bonifazi, N'Koulou, Meïté, Ansaldi, Djidji, Millico, Edera, Laxalt, Falqué.

    AC Miláno: G. Donnarumma – Calabria, Musacchio, A. Romagnoli (C), Hernández – Kessié, Binnásir (79. Rebić), Çalhanoğlu – Suso – K. Piątek, Leao (66. Bonaventura).
    Náhradníci: An. Donnarumma, Reina – Duarte, Krunić, Conti, Bonaventura, Gabbia, Biglia, Rebić, Castillejo.

    Rozhodca: Guida – Carbone, Peretti