Azerbajdžan – Chorvátsko 1:1 (kon.) | Estónsko – Holandsko 0:4 (kon.) | Sev. Írsko – Nemecko 0:2 (kon.)
Maďarsko – Slovensko sk 1:2 (kon.) | Lotyšsko – S. Macedónsko 0:2 (kon.) | Poľsko – Rakúsko 0:0 (kon.)
Slovinsko – Izrael 3:2 (kon.) | Rusko – Kazachstan 1:0 (kon.) | San Maríno – Cyprus 0:4 (kon.)
Škótsko – Belgicko 0:4 (kon.)
koniec
Poľsko
0:0 (0:0)
Rakúsko
cz Pondelok 09.09.2019, 20:45 • Národní stadion, Varšava • Kvalifikácia ME • Skupina G
Predzápasové kurzy
     
    Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (22:44:29)
     
    Statistiky zápasu:
    Střely na branku: 2 – 6
    Střely mimo: 3 – 8
    Držení míče: 37% – 63%
    Rohové kopy: 5 – 7
    Ofsajdy: 7 – 2
    Fauly: 12 – 14
    Žluté karty: 2- 3.
     
    Je dobojováno! Pokud nějací fotbaloví fanoušci sledovali jenom první polovinu zápasu mezi Polskem a Rakouskem, tak nepřišli prakticky o nic. Kromě štiplavé střely ze střední vzdálenosti od Laimera nemusel Fabiański po změně stran řešit nic nebezpečného. A jelikož Polsko se po celý zápas do útoku moc nehrnulo, tak utkání končí dělbou bodů. Rakušané budou nevyužitého tlaku určitě litovat, protože kvůli výhře Slovinska nad Izraelem spadli v tabulce kvalifikační skupiny G na třetí místo. Poláci naopak zůstávají s náskokem dvou bodů první.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Národním hrdinou Rakouska se minimálně pro dnešek mohl stát David Alaba, jenže to by z více než třiceti metrů nesměl levačkou vysoko přestřelit.
     
    90+3
    Hotovo ještě není! Krystian Bielik se skluzem vrhl pod nohy Marcela Sabitzera a přestože trefil míč, byl mu odpískán faul za žlutou kartu. Navrch je z toho přímý kop.
     
    90+2
    Polská obrana si vystačila s vysvobozujícím odkopem co prostoru nikoho. Míč se vrací k Dragovićovi, u kterého začíná asi poslední akce této partie.
     
    90+1
    Moc prodlev během celého zápasu nebylo, nad rámec druhé půle tak jsou přidány jenom dvě minutky.
     
    90
    Na hrotu vysunutý Lewandowski podstoupil další souboj, proti Poschovi mu však viditelně scházely síly a žádný únik na Sabitzerovu branku se konat nemohl.
     
    89
    Střídání v týmu Rakousko: ze hřiště odchází Konrad Laimer, přichází Michael Gregoritsch.
     
    89
    Aleksandar Dragović zaváhal v souboji s Lewandowským. S největší polskou hvězdou ale zůstal a donutil ho přihrát do druhé vlny na nepřesně zakončujícího Bielika.
     
    88
    Zatímco si polští fanoušci zpívali národní hymnu, tak se do odraženého míče z dálky opřel Lainer. Branku ale minul a zpěv na tribunách nijak nenarušil.
     
    87
    Lewandowski zvedal nohu hodně vysoko. Posche zřejmě netrefil naplno, ale maďarský sudí Kassai přesto nařídil rakouskou rozehrávku z půlky hřiště.
     
    86
    David Alaba rozehrál standardní situaci na Sabitzera, který v časové a prostorové nouze pálil z dálky a trefil jen první překážku v bílém dresu Polska.
     
    85
    Rakušané šli rychle dopředu, Klich vystavil Sabitzerovi stopku, ale to už se faul pískal. Navíc z toho byla i žlutá karta.
     
    85
    Z rohu nebylo vůbec nic. V pokračující akci ještě zleva centroval Szymański, ovšem Krychowiak si míč nemohl zpracovat kvůli dosti diskutabilnímu obrannému zákroku Ilsankera.
     
    84
    Lewandowski nevyužil špatného vyběhnuté Stankovice, který nechal branku na chvíli prázdnou. Polský kapitán zprava rychle centroval, ale získal jenom roh.
     
    83
    Přenesení hry na levou stranu hledalo Andrease Ulmera. Míč mu ale utekl do autu a Piotr Zieliński co nejrychleji vhazuje.
     
    82
    Jeden nepřesný nákop z vlastní půlky a konec. Mnozí polští fanoušci jsou vcelku pochopitelně hodně rozmrzelí.
     
    81
    Na územní převaze Rakušanů se nic nemění. V příštích vteřinách ale budou muset bránit, Laimer taktickým faulem na půlce hřiště zastavoval Szymańského.
     
    80
    A jelikož hraje první s druhým, tak se nedá příliš očekávat, že by některý z týmu začal nějak přehnaně riskovat. Polsku i Rakousku hraje do karet i průběžná remíza ze souběžně hraného zápasu mezi Slovinskem a Izraelem.
     
    79
    Kondrad Laimer se neprosadil v hlavičkovém souboji a navíc byl přistižen v těsném ofsajdu. Teď už je asi jasné, že více než jeden gól dnes nepadne.
     
    78
    Domácí mají čtvrthodinu před koncem dostřídáno. Polské publikum má další důvod k smutku, neboť Krzysztof Piątek ofenzivu jejich týmu neposílí.
     
    77
    Střídání v týmu Polsko: ze hřiště odchází Jakub Błaszczykowski, přichází Mateusz Klich.
     
    77
    Střídání v týmu Rakousko: ze hřiště odchází Valentino Lazaro, přichází Stefan Ilsanker.
     
    76
    Błaszczykowského účast v tomto duelu bude jenom symbolická. Během některého ze soubojů si přivodil zranění a podle všeho bude brzy zase střídat.
     
    75
    Piotr Zieliński vybíhal z několikametrového ofsajdu, kterého si byl moc dobře vědom, takže při zpracování nákopu ani neprotestoval.
     
    74
    Hned dva Poláci zůstali po tvrdých soubojích na zemi. Maďarský sudí Kassai faul u vápna neviděl a pískal až o pár vteřin později, když viděl nějaký prohřešek Lazara.
     
    72
    Jeden z prvních doteků s míčem Błaszczykowski zrovna nevyšel. Narážečku na křídle s Tomaszem Kędziorou přetáhl až za koncovou čáru.
     
    71
    Arnautović nezpracoval přihrávku Lazara. Na hranici šestnáctky srazil balón do vzduchu a toho okamžitě využil v tomto zápase velmi jistý Łukasz Fabiański.
     
    70
    Střídání v týmu Polsko: ze hřiště odchází Kamil Grosicki, přichází Damian Szymański.
     
    69
    Stefan Lainer měl plné ruce a nohy práce s průnikem Grosického. Ten si rakouského beka pěkně obhodil, ale pak si pomohl nedovoleným zákrokem.
     
    68
    Robert Lewandowski byl ve středovém kruhu až příliš těsně bráněn faulem Posche, jenž polského kapitána fauloval. Rozehrává Grzegorz Krychowiak.
     
    67
    Mezitím se pozornost všech fanoušků vrátila před polskou branku, kterou před dalekonosným zakončením Davida Alaby Fabiański znovu ustrážil.
     
    66
    Valentin Lazaro si splnil defenzivní part a nepustil k centrovanému balónu Krychowiaka. Z pro mě neznámého důvodu z toho nebyl roh, ale pouze odkop od branky Cicana Stankovice.
     
    65
    Kamil Grosicki byl v ofsajdu, takže Lewandowského nepřesný křižný pokus z levé strany se do střelených statistik počítat nebude.
     
    64
    Ani ve druhé půli to není od Poláků bůhvíjak dobrý výkon. Teď sice dvakrát napravili laciné ztráty míče, ale i tak jsou v ofenzivě dost bezzubí.
    63. Konrad Laimer (AUT)
     
    63
    Další z centrů byl odvrácen jenom k Laimerovi, který sympaticky vypálil z dvaceti metrů a donutil jít Fabiánského do vzduchu, aby vyrazil střelu na roh.
     
    62
    Centrující Alaba trefil nejbližšího beka a sám pro sebe uzmul výhodu rohového kopu. Důležitý souboj ve vzduchu však vyhrál polský obránce Jan Bednarek.
     
    61
    Držení míče: 41% – 59%.
     
    60
    Klidnější pasáž hry chtěl svým dalekonosným pozdravem narušit Marcel Sabitzer, jenže balón proplatil vedle polské branky. Byl to už jedenáctý rakouský střelecký pokus.
     
    59
    Poláci šikovně vysouvali obranu až do té doby, kdy byli hosté donuceni zahrát dlouhou malou domů k Stankovicovi. Hostující akce přesto plynule pokračuje.
     
    58
    Střídání v týmu Polsko: ze hřiště odchází Dawid Kownacki, přichází Jakub Błaszczykowski.
     
    58
    Laimer přenechal míč Alabovi, který si navedl balón na levačku, ale utaženou přízemní střelou o nějaký ten kousek minul Fabiańského levou tyč.
     
    57
    Libozvučná spolupráce mezi Laimeren a Lainerem skončila nepřesným centrem druhého zmíněného. Rakušané se vrátili s balónem až na vlastní polovinu.
     
    56
    Znovu v hlavní roli Grosicki, který nedotáhl do střeleckého konce svůj nadějně vypadající náběh za obranu. Výborný odpich od své branky totiž předvedl Stankovic. Během krátké chvíle se hra otočila na opačný konec hřiště.
     
    55
    Bielik neváhal a bleskově rozehrál. Na překvapení rakouské obrany to ale nestačilo, Kamil Grosicki byl v pokutovém území odzbrojen čistým způsobem.
     
    54
    Rakušané zůstali hodně vysunutí i po ztrátě míče. Polákům pomohlo až přenesení doleva na Bereszyńského, který si vynutil faul na svou osobu.
     
    53
    Sabitzer se tentokrát zjevil u levé autové čáry, kde ho oslovil Baumgartlinger. Následný centr však neskončil u Arnautoviće, nýbrž u Fabiańského.
     
    52
    Kędziora na pravé straně doplnil Grosického a výtečně odcentroval na zadní tyč. Kownacki sklepával balón do lepšího úhlu pro střelu, ale k Lewandowskému ho už nedostal.
     
    51
    Grosicki se u pravé postranní čáry zapomněl za Ulmerem i celou obrannou linií. Pomezní to měl přímo před nosem a správně a odmával ofsajd.
     
    50
    Rohový kop v provedení Lazara už tak zajímavý nebyl. Dopředu by rádi i domácí, jenže Krystian Bielik byl donucen zahrát malou domů až na Fabiańského.
    49. Marko Arnautović (AUT)
     
    49
    Sabitzer z prvního doteku posunul míč do vápna, v náběhu přitom našel Arnautoviće, ale Fabiański po včasném výběhu střelu z úhlu vyrazil.
     
    48
    Zatím je to hodně poklidný průběh druhé půle. Rakušané jsou více na míči a bude to tak i po menším faulu Bielika na Lozara u půlící čáry.
     
    47
    Nezdá se, že by některý z trenérů během poločasové pauzy sáhl do sestavy, takže i po změně stran na obou stranách pokračujeme v neměnných základních jedenáctkách.
     
    46
    Krychowiak stihl z jedničky přihrál předtím, než ho dosti nešetrně dohrál žlutou kartou potrestaný Konrad Laimer.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Statistiky po 1. půli:
    Střely na branku: 2 – 4
    Střely mimo: 2 – 2
    Držení míče: 38% – 62%
    Rohové kopy: 3 – 3
    Ofsajdy: 3 – 1
    Fauly: 3 – 8
    Žluté karty: 0 – 2.
     
    Oba týmy míří do kabin za pískotu fanoušků, který se nedá srovnávat s tou atmosférou, jaká panovala před samotným zápasem. Polští fanoušci museli celý první poločas sledovat velký tlak Rakouska. To mělo největší šanci v desáté minutě, kdy Marko Arnautović trefil Fabiańského levou tyč. Domácí většinu času probránili, ale po půlhodině hry měli sami dvě velké šance. Lewandowski ale hlavičkoval nad a Glikovu prudkou hlavičku bravurně vyrazil do té doby neprověřený Stankovic. I proto se na bezbrankovém stavu ještě nic nezměnilo.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Ulmerův centr k Lazarovi nedoplachtil. Během vhazování Lainera bylo oznámeno že se bude nastavovat jediná minuta, ve které se Arnautović dostal do ofsajdu.
     
    45
    Také Dragović neriskoval dlouhý balón a Rakušané to zkouší kombinačně. Dost možná to bude vůbec poslední akce končící první půle.
     
    44
    Kędziora rozehrál jen na krátko, domácí fotbalisté se vrátili hluboko na vlastní polovinu a Lewandowski nakonec ve středovém kruhu fauloval Posche.
     
    43
    Andreas Ulmer dostoupil Grosického ještě během zpracování přihrávky. Opět to bylo s faulem a Poláci mohou poslat dlouhý míč do vápna.
     
    42
    A další faul Sabitzera, který v pádu atakoval Glika. Hráč Lipska by si měl dávat velký pozor, jednu žlutou kartu na kontě už má.
     
    41
    Domácí fotbalisty nechtěně vysvobodil faulující Marcel Sabitzer, který při pokusu o střelu trefil místo balónu nohy Krychowiaka.
     
    40
    K velké nespokojenosti zaplněného hlediště ale přichází na řadu další kolo krátkých přihrávek na rakouské útočné polovině.
     
    39
    Dobré tři minuty Poláci odolávali velkému tlaku u vlastního vápna. V defenzivní činnosti ale byli stoprocentně úspěšní a teď už mohou sami vhazovat.
     
    37
    Marcel Sabitzer si ležérně zpracoval míč, o který na chvíli přišel. Svou chybku ale napravil a sám vyrazil za centrem Ulmera, na který ve finále nedosáhl.
     
    36
    Arnautović pod tlakem přihrál doleva na Ulmera. Hodně pozvolným tempem se hosté přesunuli k pravé postranní čáře a tam pokračují v dobývání obrany.
     
    35
    Poláci se rohu Lazara snadno ubránili a okamžitě vyrazili do protiútoku. Během akce do nezformované obrany se však sami zahnali s míčem do autu.
     
    34
    Hra nabrala parádní tempo. Sabitzer přenášel balón napříč velkým vápnem, na pravé straně byl volný Lazaro, jehož střela z voleje dala Rakušanům aspoň roh.
     
    33
    Rozhodčí teč gólmana neviděli a nařídili odkop od branky. Sabitzer za protesty navíc vyfasoval napomenutí žlutou kartou.
     
    33
    Ulmer vybojoval balón a vyslal na zteč Marcela Sabitzera. Ten z půlky hřiště upaloval do útoku, ale s drobným přispěním Fabiańského zasáhl jen boční síť.
     
    32
    Další roh Grosického letěl na Glika, který byl znovu stažen poněkud hraničním zákrokem Stefana Lainera. Pokutový kop se ale nepíská ani v tomto případě.
     
    32
    Grosicki si v rychlosti narazil s Bereszyńským, kterého ve vápně rukama odstavil od balónu Lainer. Místo faulu a penalty byl nařízen jenom roh, po kterém nebezpečně hlavičkoval Glik a Stankovic vynikajícím zákrokem vytěsnil balón nad branku.
     
    31
    Držení míče: 44% – 56%.
    30. Robert Lewandowski (POL)
     
    30
    Piotr Zieliński v přechodové fázi věděl o volném Grosickým, který parádní šajtlí odcentroval z levého křídla. Lewandowski ale nepotvrdil roli kanonýra a nikým nehlídán hlavičkoval metr nad břevno.
     
    29
    Laimer se na půlce hřiště pokusil obrat o balón lehce váhajícího Krychowiaka. Náraz zezadu však byl posouzen jako faul, a Rakušané nemohli pokračovat v protiútoku.
     
    28
    Dawid Kownacki měl hodně času a prostoru na centr. Své kolegy v bílých dresech ale nenašel a Poláci se museli vrátit pro balón až k půlící čáře.
     
    27
    Sabitzer rozdal doprava na Valentina Lazara. Centrovaný míč však neprošel k Alabovi, před kterým zasáhl Krystian Bielik.
     
    26
    Pasivní polský výběr brání hodně hluboko, ale zároveň velmi jistě. Kromě jedné hlavičky Arnautoviće své soupeře k ničemu nebezpečnému nepustil.
     
    25
    Přes Baumgartlingera a Sabitzera se míč dostal k Sabitzerovi, který trochu naivně vystřelil z nějakých osmadvaceti metrů a trefil jenom clonícího Bednarka.
     
    24
    Kamil Grosicki kroutil centr směrem od branky. Poblíž penaltového bodu v pádu zakončoval Glik, ale míč proletěl vysoko nad horní tyčkou.
     
    23
    Lewandowski se po sérii kliček rozhodl pálit z poměrně velké dálky. Míč otřel o Dragoviće a získal alespoň rohový kop.
     
    22
    Ještě jeden drobný nedovolený zákrok ve středu hřiště. Tentokrát skončil na zemi rozehrávající Krystian Bielik.
     
    21
    Bereszyński obětavě zabrzdil rakouskou rozehrávku. Po autu Lainera však fauloval Bednarek Arnautoviće a hrát budou hosté.
     
    20
    Robert Lewandowski se k balónu moc nedostává, a tak si pro něj došel až k půlící čáře. Polský útok do plných však neměl dlouhého trvání.
     
    19
    Alaba si narazil s Arnautovićem, přitom se ale dostal z ideálního úhlu a z blízkosti koncové čáry už nezvládl přesně přihrát na nejlepšího rakouského střelce v probíhající kvalifikaci.
     
    18
    Aleksandar Dragović hezky přenesl hru na Alabu. Ten si balón perfektně zpracoval, ale pravačkou vystřelil z velké dálky mimo tři tyče.
     
    17
    Laimer nepřesně přihrál ve slibně rozjeté akci. Stejně špatně to na druhé straně udělal Kownacki, jehož pas z rychlého brejku hosté taktéž zachytili.
     
    16
    Bylo to stejné jako před chvíli, po centru Lazara zkoušel štěstí David Alaba, ale i teď napálil jen polský obranný val.
     
    15
    A zase rychle na útočnou polovinu Rakušanů, kteří mají k dispozici další rohový kop.
     
    14
    Lazaro rozehrál podle všeho nacvičený signál. Alabova střela z voleje ale neprošla a naopak zahájila rychlý kontr Polska. Grosicki v něm trefil tyč, ale ještě předtím byl chycen v ofsajdu.
     
    13
    Střed hřiště zatím jednoznačně patří Rakušanům, za které zprava centroval Lainer a díky zákroku Bednarka vybojoval roh.
     
    12
    Rozhodčí se nechtěně zapojil dohry, takže musel z vlastních rukou vrátit míč Rakušanům. Centr Lazara tentokrát neměl dostatečně kvalitní parametry a Dragović už balón v poli nezastavil.
     
    11
    Poláky ztráta balónu mrzet nemusela, Ulmerův nákop letěl hodně mimo dosah Arnautoviće a skončil v dlaních domácího strážce branky.
    10. Marko Arnautović (AUT)
     
    10
    První větší šance! Baumgartlinger přenesl hru na volnou pravou stranu k Lazarovi. Ten nakonec přenechal centr Lainerovi a byl to Arnautović, který z dobré pozice hlavičkoval do Fabiańského levé tyče!
     
    9
    Hned první faul je odměněn žlutou kartou! Za dosti ostrý zákrok na Kownackého byl potrestán rakouský útočník Marko Arnautović.
     
    7
    Rakušané chybovali po autu Dragoviće a měli co do činění s centrem Bielika, který skončil pouze v rukavicích Cicana Stankovice.
     
    6
    Další akce Kownackého netrvala dlouho, finální přihrávka do předbrankového prostoru neprošla přes skluzujícího obránce Rakušanů.
     
    5
    Lewandowski na pravé straně prošel kolem Lainera, po jeho centru hlavičkoval Bereszyński, nicméně i na Stankovice čekal jen rutinní zákrok.
     
    4
    Arnautović převzal přihrávku přesně na hranici velkého vápna, kde se i dostal ke střele, ale ta neznamenala pro Fabiańského žádné větší nebezpečí.
     
    3
    Tiki taka v hostujícím podání pokračovala až do nepochopené patičky Sabitzera. Díky nepřesnému nákopu na Lewandovského ale Rakousko útočí znovu.
     
    2
    Rakušané svým protihráčům balón zatím nepůjčili. Během prvních devadesáti vteřin se ale také ani jednou nedostali do míst, odkud by mohli ohrozit brankáře Fabiańského.
     
    1
    Úvodní výkop zápasu obstarali hosté, kteří nastupují v červenočerných, zatímco domácí v kompletně bílých dresech.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Polsko: Fabiański – Kędziora, Glik, Bednarek, Bereszyński – P. Zieliński, Bielik, Krychowiak, Grosicki – Lewandowski (C), Kownacki.
    Náhradníci: Szczęsny, Skorupski – Jędrzejczyk, Cionek, Góralski, Linetty, Rybus, Klich, Błaszczykowski, Gumny, Szymański, K. Piątek.

    Rakousko: Stankovic – Lainer, Dragović, S. Posch, Ulmer – Baumgartlinger (C), Laimer – Lazaro, Sabitzer, Alaba – Arnautović.
    Náhradníci: Pervan, A. Schlager – Hinteregger, Ilsanker, Grillitsch, Gregoritsch, Lienhart, Goiginger, Kainz, Hinterseer, Onisiwo, Schaub.

    Rozhodčí: Kassai – Ring, Tóth (všichni HUN).
    Polskou hymnu okořenilo celostadionové choreo
     
    Hlavní aktéři už jsou na hrací ploše, kterou zdobí i vlajky obou zemí. Jako tradičně následují státní hymny.
     
    1. vzájemný zápas

    21.03.2019
    Rakousko – Polsko 0:1
    Branka:
    69. K. Piatek.
     
    Rakousko

    Zatímco domácímu výběru začátku kvalifikace vyšel, tak Rakušané si nechali takříkajíc ujet vlak, protože po domácí prohře 0:1 s Polskem prohráli v poměru 2:4 také v Izraeli. Během dalších tří utkání svěřenci Franca Fody ale dohnali, po výhře 1:0 nad Slovinskem přehráli 4:1 Severní Makedonce a na konci minulého týdne doma zdemolovali beznadějně poslední Lotyše 6:0. Díky tomu se Rakušané posunuli před Izrael a před dalším důležitým zápasem jim v tabulce skupiny G patří druhé místo. Největší útočnou zbraní Rakouska je šestigólový Marko Arnautovič, který nedávno přestoupil z West Hamu do čínské ligy.
     
    Polsko

    „Biało-czerwoni“ nemohli zahájit probíhající kvalifikační cyklus lépe. Prvními čtyřmi zápasy prolétli bez ztráty kytičky i čistého konta, když bez inkasované branky porazili Rakousko, Lotyšsko, Severní Makedonii a Izrael. Další velký krok směrem k evropskému šampionátu mohli Poláci udělat před pár dny, kdy se představili na hřišti Slovinska, jenže domů odjeli s porážkou 0:2. Parta okolo kanonýra Roberta Lewandowského zůstala na čele šestičlenné skupiny G, nicméně na první nepostupové místo mají už jen čtyřbodový náskok. Nejlepším polským střelcem je se třemi zásahy Krzysztof Piatek z AC Milán.
     
    Všem fotbalovým fanouškům přeji příjemné chvíle při sledování textového přenosu ze zápasu kvalifikace na mistrovství Evropy 2020. Od dvaceti hodin a pětačtyřiceti minut se zaměříme na ryze středoevropské utkání mezi Polskem a Rakouskem!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.

    Michal Břuchanský

    Góly:

    Karty:   85. Klich (POL), 90+3. Bielik (POL) – 9. Arnautović (AUT), 33. Sabitzer (AUT), 46. Laimer (AUT)


    Držení míče: 37 % : 63 %.
    Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 3:8. Rohy: 5:7. Ofsajdy: 7:2. Fauly: 12:14.
    Poľsko: Fabiański – Kędziora, Glik, Bednarek, Bereszyński – P. Zieliński, Bielik, Krychowiak, Grosicki (70. Szymański) – Lewandowski (C), Kownacki (58. Błaszczykowski, 77. Klich).
    Náhradníci: Szczęsny, Skorupski – Jędrzejczyk, Cionek, Góralski, Linetty, Rybus, Klich, Błaszczykowski, Gumny, Szymański, K. Piątek.

    Rakúsko: Stankovic – Lainer, Dragović, S. Posch, Ulmer – Baumgartlinger (C), Laimer (89. Gregoritsch) – Lazaro (77. Ilsanker), Sabitzer, Alaba – Arnautović.
    Náhradníci: Pervan, A. Schlager – Hinteregger, Ilsanker, Grillitsch, Gregoritsch, Lienhart, Goiginger, Kainz, Hinterseer, Onisiwo, Schaub.

    Rozhodca: Kassai – Ring, Tóth (všichni HUN)