Francúzsko – Česko 3:1 (kon.)
koniec
Francúzsko
3:1 (1:1)
Česko
cz Pondelok 09.09.2019, 21:00 • Troyes • Reprezentácia U21
Predzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Francie, která svého soupeře porazila poměrem 3:1. První poločas sice nebyl od domácího celku zrovna nejlepší, avšak v tom druhém se Francie o poznání zlepšila. Domácí tým tohoto zápasu měl velkou územní převahu, díky které vstřelil další dvě branky. Česká republika se ve druhém dějství nedostala k žádné vyložené šanci. (22:51:16)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Francie tráví koncovku utkání na polovině soupeře, což jí maximálně vyhovuje. Naopak naše reprezentace se sotva dostává k balónu.
     
    90+1
    Cozza si prostřednictvím autového vhazování vybral vedle stojícího Soumarého, který z jedničky velice přesně přenesl hru na pravou stranu hřiště.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, Francie i nadále vede o dvě branky. Ještě ale můžeme počítat s nastaveným časem.
     
    88
    Kamara to zkoušel hodně čitelnou nahrávkou na Adoua, který se malém dostal kolem bránícího Buchy. Za ním složitou situaci vyřešil Chaluš, jenž odkopl do autu.
     
    86
    Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází Filip Havelka, přichází Ladislav Krejčí.
     
    85
    Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází Daniel Souček, přichází David Douděra.
    Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází Patrik Žitný, přichází Antonín Vaníček.
     
    84
    První karta také pro domácí celek, za taktický zákrok jí obdržel Zagadou.
     
    84
    Graiciarovi se podařilo zachytit špatnou zadovku od Cozzy, avšak prvně jmenovaný neměl kolem sebe vhodnou podporu spoluhráčů, akce tak rychle skončila.
     
    83
    Na pořadu dne byl další volný kop pro Francii. Z pravé strany se o rozehrávku postaral Gouiri, jehož centr na zadní tyči odklízel za brankovou čáru Souček.
     
    82
    Žlutou kartu dostává Michal Sadílek (Česko).
     
    81
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut. Česká republika vůbec nezvládá druhý poločas, ve kterém se ještě nedostala do zakončení.
     
    80
    Na řadu přišlo autové vhazování z levé strany, po kterém se do šestnáctky dostával domácí Soumaré, avšak Havelka přeci jenom otřel míč o jeho kopačku.
     
    79
    Chaluš přenášel hru na vedle stojícího Plechatého, který se pro změnu pokoušel nastartovat Sadílka, pro kterého byla přihrávka až příliš prudká.
     
    78
    Střídání v týmu Francie: ze hřiště odchází Obite Evan N´Dicka, přichází Dan-Axel Zagadou.
     
    78
    Nenápadný Bucha se pokoušel odcentrovat z pravé strany, avšak na hranici pokutového území se nacházel Cozza, který při odkopu trefil napadajícího Hložka.
     
    77
    Gouiri si vyzkoušel první kontakt s hracím předmětem, avšak se nejednalo o nic světoborného. Domácí záložník přišel o míč, Trmal ho ihned odklízel do bezpečí.

    David Suchý

    Góly: 39. Edouard, 55. Mbeumo, 64. Reine-Adelaide – 36. Žitný

    Karty:   84. Zagadou (FRA) – 30. Janošek (CZE), 45. Chaluš (CZE), 82. Sadílek (CZE)


    Francúzsko: Bertaud – Dagba (73. Adou), Konaté (C), Ndicka (78. Zagadou), Ati Nouri, Bernede, Reine-Adelaide (72. Cozza), Makengo (62. Soumaré), Diaby, Mbeumo (62. Kamara), Edouard (73. Gouiri)
    Náhradníci: Lafont – Poussin, Amian, Cozza, Kamara, Zagadou, Louza, Soumaré, Gouiri

    Česko: Trmal – Holík, Plechatý, Chaluš (C), Souček (85. Douděra) – Sadílek, Janošek (60. Bucha) – Matoušek (75. Hložek), Havelka (86. Krejčí), Žitný (85. Vaníček) – Šašinka (76. Graiciar)
    Náhradníci: Jedlička – Douděra, Šimek, Granečný, Bucha, Graiciar, Krejčí, Hložek, Vaníček

    Rozhodca: Hennessy – Carey, Keegan