Zlín – Karviná 1:4 (kon.) | Příbram – Jablonec 4:0 (kon.) | Slavia – Bohemians 4:0 (kon.)
koniec
SK Slavia Praha
4:0 (1:0)
Bohemians 1905
cz Sobota 24.08.2019, 19:30 • Eden Aréna, Praha-Vršovice • Česká FORTUNA:LIGA • 7. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+1
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí si dlouho vyměňovali krátké přihrávky kolem pokutového území svého soka, až ho dokonale uspali. Škoda šikovně prostrčil míč za obranu do tutovky pro IBRAHIMA TRAORÉHO a ten z první přesnou ránou propálil bezmocného Fryštáka.
     
    56
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní opět udeřili z rohu! Zajímavě zakroucený míč obrana Bohemians zvládla odklidit jen na hranici vápna, kde si balon na střelu navedl Frydrych, jeho přízemní pokus ještě dokázal Fryšták skvělým zákrokem zneškodnit, míč ale vyrazil jenom před sebe a ONDŘEJ KÚDELA se dorážky do poloodkryté brány zhostil na výbornou!
     
    49
    Slavia právě vstřelila branku!
    Zatímco se někteří fanoušci Slavie na Tribuně Sever perou mezi sebou, sešívaní navyšují své vedení! Domácí měli k dispozici rohový kop, Ševčík poslal míč až na zadní tyč, kde balon s přehledem doklepl do sítě MICHAL FRYDRYCH.
     
    9
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavia jde do vedení! Domácí měli k dispozici volný přímý kop ze střední vzdálenosti. Do balonu se opřel JOSEF HUŠBAUER a jeho krásná rána skončila až v šibenici u vzdálenější tyče.

    Adam Kolář

    Góly: 9. Hušbauer, 49. Frydrych (Ševčík), 56. Kúdela, 90+1. Traoré (Milan Škoda)

    Karty:   40. A. Baluta (SLA), 45+1. Júsuf Hilál (SLA), 54. Hušbauer (SLA) – 31. Keita (BOH), 42. Vacek (BOH), 49. Fryšták (BOH), 84. Ugwu (BOH)   59. Vacek (BOH)


    Rohy: 6:1.
    SK Slavia Praha: Markovič – Holeš, Kúdela (66. Traoré), Frydrych, Zelený – Král – Ševčík, Hušbauer (C), A. Baluta – Tecl (73. Van Buren), Júsuf Hilál (58. Milan Škoda).
    Náhradníci: Kovář – Bořil, Olayinka, Stanciu, Traoré, Milan Škoda, Van Buren.

    Bohemians 1905: Fryšták – Bartek, Hůlka, Krch, Podaný – Vaníček (71. Schumacher), Jindřišek (C), Vacek, Vodháněl (80. Záviška) – Hronek, Keita (63. Ugwu).
    Náhradníci: Valeš – J. Rada, Nečas, Schumacher, Šmíd, Ugwu, Záviška.

    Rozhodca: Rejžek – Kotalík, Pečenka – Ginzel

    Diváci: 16 243